Eşimin çok yakın bir arkadaşı bana aşık ne yapmalıyım?

Ya eşimin çook yakın bir arkadaşı var yıllardır liseden beri arkadaşlar.. Bende 4-5 yıldır tanıyorum.Biz evleneli 2 yıl oldu daha.Hep görüşürdük flan eşim ben o ve bir erkek arkadası vardı ayrılmışlar baya oldu 6-7 ay.Geçen gun beni aradı saçma sapan konustu ya sarhoşmuş dedim ne oldu flan ağladı konustuk kapattık sonra.Bende iyilik yapıyorum aklıma nerden gelcek bana karşı birşeyler hissetiği.Dün mesaj attı yıllardır sana aşığım kendimi öldürücem kaçır beni gidelim buralardan diyor ne yapıcam ben yaa.. 2-3 günde bir bize gelir bu eşimle otururlar kahve içerler sohbet ederler napcam ben ya eşimi çok seviyorum birşey yapmadım ama kendimi çok kötü hissediyorum :S
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkür ederim yorumlarınız için konuşucam ama korkum şu.Eşim çok kıskanır beni.Yolda, bir yere gittiğimizde flan bakar kızlar bayanlar bana eşimde çok kıskanır.Kendine bakan bir erkeğim spor flan yapıyorum düzenli.Hatta çirkin olmamı ister eşim sürekli yemek yedirmeye flan calısır bana kilo alıyım göbeğim çıksın orta yaş moduna giriyim ister hep.. Ben böyleyim bu yüzden eşim bana dermi senin yüzünden oldu bak bu diye bundan korkuyorum acıkcası.Ama ben hiçbirşekilde yüz vermedim kimseye.
Eşimin çok yakın bir arkadaşı bana aşık ne yapmalıyım?