Otası demeyin lütfen hangisi?Cidden merak ediyorum :D
Zayıf ama yüzü ''bakımsız'' kız
Şişman ama yüzü güzel kız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
şişman ama yüzü güzel kız olmayı tercih ederdim
şişman olan kızın kilo verip fizigini güzel yapma şansı var ama çirkinin böyle bir şansı yok sakın makyaj bakın insanı güzelleştirir demeyin güzellştirmez çirkin kadına makyaj yaparsanız dahada çirkin olur
en azından devamlı makyaj ve bakım yapmaktan,kilo vermek daha kolaydır :)
ben yanıtlıyım en doğrusu benimki galiba ben zayıf ama yüzü bakımsız olanım yani makyajmış nemlendirmeymiş işim olmaz. arkadaşım işe baya yuvarlak ve elma yanak yani baya yanakları var şişman işte kısaca ama çok bakımlıdır kremleri makyaj ürünleri olmadan olmaz sonuç o tercih ediliyor
Kalp güzelliği aslında kişinin yüzüne de yansıyor yüz güzelliği önemli yani nur yüzlü birisi olması lazım o yüzden B.
Nede olsa zayıflar diyorsun yani?
Yani kilo alınan da verilebilen de birşey. Önemli olan nur yüzlü birisi olması.
peff ikiside igrencc ya :S
:DD
Cevap
10Cevap
şişman kaç kg eriyecek gibiyse onu secelim:P hem bende dünyanın en güzel yüzleri kilolu kadınlardadır balık etli olanı candır:) (balina) değil
yüz bakımı çok önemli bir konu, şişman yüzü bakımlı kız doğru yolda afferim ona :) spor diyet sonra gelsin saadet zinciri holey!
kendisiyle barışık olması ona bi sempati kazandırır zaten güzellikte göreceli bi kavram bence..
napiyorsunuz ya :-)) bu sorulari kac kez daha görecegiz :-) zayif ama güzel ve bakimli bu kadar basit :D
Daha önce sorulduğunu bilmiyoıdum :D
Geneli a diyecek ama sen b kategorisindesin bence
Evet :D Cinsellliğe göre değerlendiriyorlar kanımca kese kağıdı olayı... :D
sisman ama guzel
Nede olsa zayıflar diyorsun yani?
Zayıf ama yüzü bakımsız :))
Nede olsa kese kağıdı var diyorsun yani :D
Yüzü bakımsız dedin,yüzü çirkin demedin :) Yüzünü küçük birkaç şeyler güzelleştirebiliriz,bakımla hale gelebilir.
Bel altına vuran da sensin,ben değilim,kese kağıdıymış...iğrençsin
sen hangisin bunların arasında :)
Şişman ama yüzü güzel olan :DD
Bakımlı olmak cok mu zor sankı
Yüzü güzel olan.
C hic biri:D
şişkoları sevmem
:D
yüzün önemi yokki :)
Zayıf ama bakımsız