Babam annemi aldatıyor ne yapmam lazım? Baba konusunda yardım edin :( (uzun ama lütfen okuyun)

babanızı çok seviyorsunuz.annenizi de.anneniz tıpkı bi melek (eminim her anne çocuk için öyle görünür) ama benim annem gerçek bi melektir.hep ailesini düşünür,babamı bizi...öyle çok telefon kullanmaz apaçık ortadadır hep telefonu onu da nereye gitse unutur zaten tatlım benim:(

babam da annemi çok sever aslında.20küsür yıldır evliler ve hiç el kaldırmamıştır aksine hep el üstünde tutmuştur sevmiştir her eve gelişinde öpmüştür. hep de onu çok sevdiğini söyler.

ama bir süredir annemin eksiklerini gören babam onu hep eleştiriyor.saçını başını giyimini konuşmasını tavırlarını olaylar karşısındaki tutumunu.ve hep tepkisi off oluyor.hemen sinirlenmeye meyilli.tamam gene öpüyor falan ama yani daha tahammülsüz anneme.ee bu çok normal yılların getirdiği bir şey diceksiniz amaa

ben babamı bir başka kadınla görüşüyor :( bunları yazmak o kadar zor ki.ama yardıma ihtiyacım var fikirlere ihtiyacım var çok çaresizim :( o kadını biliyorum kim olduğunu da. ne zaman onun bahsi açılsa babamin etekleri tutuşuyor. annemi dış görünüş olarak ona benzetmeye çalışıyor. şöyle giy saçını şöyle yap falan diye.

sonunda babamı yakaladım telefonla konuşurken:( birbirlerine hitap şekilleri off :(( dayanamadım ve dinlemeyemedim.snra bi süre bilmiyor gibi davrandım.ama olmadı anlatabiliyor muyum.babanızın melek annenizi aldatması ve bunu bilmek..babamla konuştum ama çooooook zor oldu sizi telefonda konuşurken duydum dedim ama neler dediklerini söylemediö :( tabiki inkar etti.seni çok seviyorum canım kızım diyerek diller döktü.istiyorsan bir daha görüşmem o kadınla dedi.ben de görüşme diyemedim ama dikkat et beni üzüyorsun dedim :( babam öyle çıkışılabilcek bir adam değildir:(

sonra olay kapandı sanmıştım.taa ki geçen güne kadar.sabah su içmeye kalkmıştım.babam telefonda konuşuyor gene.dinledim dinledimmmm :((( gene aynı kadın gene birsürü cicim laflar :(((( yardım edin napayım ne edeyim yalvarırım bana çıkar yol söyleyin:((((
Güncellemeler
+1 yıl
bi de resti çekmelisin babanla konuşmalısın diyen arkadaşlarım cümleye nasıl başlayacağımı,neler diyeceğimi daha önce de konuşmuş olduğumu göz önünde bulundurarak böyle detaylı bir şekilde yazarlarsa çok sevinirim. gerçekten çok ihtiyacım var fikirlerinize :(
Güncellemeler
+1 yıl
babamı birkaç gün daha gözlemlemeye ve arama kayıtlarına ulaşıncaya kadar sessizce beklemeye karar verdim.sonra fikirleriniz doğrultsunda o an ne gerekiyorsa onu yapmalıyım galiba :( yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim:( ailemiz için en hayırlısı ne ise o olsun diye dualarınızı eksik etmeyin dostlarım :(((
Güncellemeler
+1 yıl
babamla konuştum çok zor oldu benim için:( fikir veren herkese çok teşekkür ediyorum.

site yetkililerinden de rica ediyorum şu soruları,cevapları,güncellemeleri kafanıza göre silip değiştirmeyin ya bak gene değiştirmişler.rica ettim ricamı da silmişler.ne istiyorsunuz hayır neyi yanlış yapıyoruz?
Babam annemi aldatıyor ne yapmam lazım? Baba konusunda yardım edin :( (uzun ama lütfen okuyun)