Canı sıkılanlara kişilik testi

aşağıdaki mizanseli okuyun hak verdiğiniz kişiye göre karakteriniz ortaya çıkar(internette varmı bilmiyorum bakmadan yazdım)

bir kral ve kızı var. kızı bir çocuğu seviyor ama babası vermiyor, kız kaçmaya karar veriyor çocuğa ulaşmak için bir nehri geçmesi gerekiyor, nehrin başında bir kayıkçı var, kayıkçı seni karşıya geçiririm ama bütün elbiselerini çıkartıp bana vereceksin diyor kız kabul edip karşıya geçiyor, sevdiği çocuk kızı anadan üryan görünce ben seni böyle kabul etmem diyor, aynı yerde kıza aşık bir çocuk daha var ona gidiyor o da ben seni kabul ederdim ama ilk önce bana gelseydin kabul ederdim diyor, kız geri babasına dönüyor babası da kabul etmiyor. bu mizanselde şahısları (kız, kral, 1. çocuk, 2, çocuk, kayıkçı)haklılık sırasına göre sıralayın, önem verdiğiniz değerler ortaya çıkacak, karşılıklarını birazdan güncelleme yaparım
Güncellemeler
+1 yıl
kız:aşk, kral:toplum, birinci çocuk:namus, ikinci çocuk: gurur, kayıkçı:para.sıralamanızın karşısına bunları yazın bunlar sizin için önem verdiğiniz değerler

ilk cevap veren gizli kullancı annenle bacına selam söyle rüyanda değil gerçekte
Canı sıkılanlara kişilik testi