Kişilik & Karakter Kişilik Analizi Yapalım mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Karşılıklı Kişilik Analizi Yapalım mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
LUİZarayo1 Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl kişilik analizi peşine düşen delidir knk. bak ben sana yaptım. 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Eğlenmek için yapıyorum fantezi değil Yorumla LUİZarayo1 +1 yıl farkı var mı? Yorumla Soran +1 yıl Ee eğlenmek suc mu Yorumla LUİZarayo1 +1 yıl dostum. biraz büyü tamam mı. Yorumla Soran +1 yıl Tamam abim Yorumla LUİZarayo1 +1 yıl biraz ruhen de büyü bedenen de biraz büyü tamam mı abisi. o kadar ergensınız kı sırf böyle dedım dıye görsen agzının suyu akar yalanını söyleyeceksınız :) Yorumla Soran +1 yıl Hayır benim fikrine saygım var abi sen de haklısın dışarıdan itici görünüyoruz Yorumla LUİZarayo1 +1 yıl pekı bırsey dıyecegım neden buyumuyorsun 18 yasındasın kucuk te degılsın? Yorumla Soran +1 yıl Beni tanımadığın icin, cocuk muamelesi yapma lutfen Yorumla Soran +1 yıl Neden profilime bakarak fikir mi yürtüceksin Yorumla Soran +1 yıl Yürütüceksin* pardon Yorumla
KodPerseus Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Olur abicim 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Abim sen tarih seviyosun Yorumla KodPerseus +1 yıl Profile A. H koydum diye mi bu kanıya vardin peki? Djdjsksk Yorumla Soran +1 yıl Evet biraz basit bi düsünce ama ahzşakdşal Yorumla KodPerseus +1 yıl Sen de narin ve gündelik hayatında insanlarla iyi gecinmeye çalışan biri hissiyatini verdin. Yorumla Soran +1 yıl O kadar da narin değilim ama🙂 Yorumla KodPerseus +1 yıl Bilmiyorum ki telefon başında yazılara bakınca bu kadar oluyor işte dndndks Yorumla Soran +1 yıl Ama yinede güzel bir analizdi Yorumla KodPerseus +1 yıl Teşekkür ederim, iyi akşamlar. Yorumla Soran +1 yıl İyi aksamlarr Yorumla
WinchesTR Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Yap.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Biraz içine kapanıksın Yorumla WinchesTR +1 yıl Dertlerim konusunda evet Yorumla
Baba-Fingo Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 50% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bize faydası ne 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Eğlenmek Yorumla Baba-Fingo +1 yıl Eğlen o zaman Yorumla Soran +1 yıl Sen sertsin belki de dalga geçmeyi de seviyosundur Yorumla Baba-Fingo +1 yıl Biraz öyle evet Yorumla
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Olur 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Tatlış minnoş bişeysin Yorumla külllkedisi +1 yıl Sitedeki yorumlarıma göre mi yaptın ncjjc Yorumla Soran +1 yıl Yoo düz fikir Yorumla
Faruk4216 Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 100% +1 yıl Yapalım 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kendini yeterince düşünmüyorsun? Yorumla Faruk4216 +1 yıl 👏👏👏 Yorumla
Delikanlı126 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl Olur yap sjsjsjs 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sohbet etmeyi ve şakalaşmayı seviyorsun? Yorumla Delikanlı126 +1 yıl Tebrikler bunu herkes bilir ki 😂 Yorumla Soran +1 yıl Haha sen yap bakalım şimdi Yorumla Delikanlı126 +1 yıl Sinsisin hatta baya zeki birine benziyon senjnde canin sıkıldi burayi kullanıyosun Yorumla Soran +1 yıl Hm gayet iyi Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yapalım bea. 0 62 Yorumla Soran +1 yıl Fazla korkaksın.. Yorumla BloodyGamer +1 yıl Onu karıştırma🙄 Yorumla Soran +1 yıl Acı bir gerçek bu Yorumla BloodyGamer +1 yıl Yüzüme mi vurman gerekiyordu sanki😒 Yorumla Soran +1 yıl Vurmak zorundayım ben zorbayım🙂 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Ne kadar da iyi kalpli bir hanımefendi...😒 Yorumla Soran +1 yıl Deme ya öyleyimdir Yorumla BloodyGamer +1 yıl Belli oluyor kesin öylesindir zorbalığı kötü insanlar yapmaz ki zaten🙄 Yorumla Soran +1 yıl Ama ben masum bi zorbayim Yorumla BloodyGamer +1 yıl Tabii canım aksini kim iddia edebilir ki zaten. Yorumla Soran +1 yıl Kimsee Yorumla BloodyGamer +1 yıl Aynen öyle, masum üyelerin varlığını bilmek bu sitede mutlu ediyor. Yorumla Soran +1 yıl Ama o üyelerde sır Yorumla BloodyGamer +1 yıl Çünkü iki kişinin bildiği sır; sır değildir. Yorumla Soran +1 yıl Bi nevi dogru ama bulundugumuz durum icin yanlıs Yorumla BloodyGamer +1 yıl Neden ki? Yorumla Soran +1 yıl Kim olduğumu bilmiyorsun hala sır ama benimle iletişim halindesin ve sır değil Yorumla BloodyGamer +1 yıl İletişim hali mi oluyor yorumlaşmak şimdi? Kim olduğunun ne önemi var; masum bir zorba olduktan sonra. Yorumla Soran +1 yıl Belki o zorba senin takipçilerindendir haha Yorumla BloodyGamer +1 yıl Deme öyle korkarım😨 Yorumla Soran +1 yıl Korkmasan beni korkuturdun Yorumla BloodyGamer +1 yıl Niye öyle diyorsun ki şimdi yani 🙄 Yorumla Soran +1 yıl Niye demiyim ki yani Yorumla BloodyGamer +1 yıl Arada bir korkmayadabiliyorum yani😏 Yorumla Soran +1 yıl 3 dakika arayla Yorumla BloodyGamer +1 yıl O da bir şey bence yani. Cesaret az da olsa varmış🙄 Yorumla Soran +1 yıl Max 3😀 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Hiç olmasaydı daha mı iyiydi sanki. 3 dakika bile uzun bir süre yani Yorumla Soran +1 yıl Bu da bi basarı senin icin Yorumla BloodyGamer +1 yıl Di mi kesinlikle🤭 Yorumla Soran +1 yıl İvit Yorumla BloodyGamer +1 yıl 👏👏 Yorumla Soran +1 yıl 🩴 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Tatile mi gidiyorsun? Yorumla Soran +1 yıl Yoo öyle terlik fırlatasım geldi Yorumla BloodyGamer +1 yıl Acıtır bir yerlerimi ama😑 Yorumla Soran +1 yıl Yok ayagına attım ahxlakldms Yorumla BloodyGamer +1 yıl Ya serçe parmağına denk gelirse ne olacak, felaket acırdı😑 Yorumla Soran +1 yıl Giy diye ya ışınlanıverir hemen acımaz Yorumla BloodyGamer +1 yıl şu an terlik var ama ayağımda, üst üste nasıl giyeyim😑 Yorumla Soran +1 yıl Cıksr onu giy Yorumla BloodyGamer +1 yıl Niye ya 😑 kadın terliğini napayım Yorumla Soran +1 yıl Kadın terligi oldugunu nerden biliyon🙂 Yorumla BloodyGamer +1 yıl Ee soruyu soran pembe üye olduğuna göre erkek terliği atacak değil😂 Yorumla Soran +1 yıl Sihirli güçlerim var belki Yorumla BloodyGamer +1 yıl Oldu olacak ışınlan bir de 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ahalanslka deneyebiliriz Yorumla BloodyGamer +1 yıl Hadi ışınlan bekliyorum😂 Yorumla Soran +1 yıl yanlısıkla ülke degistirdim Yorumla BloodyGamer +1 yıl Hay Allah bende bekliyordum ne zaman gelecek eve diye😂 Yorumla Soran +1 yıl Bekle sehir sehir geliyorum adım ama büyük adımlar Yorumla BloodyGamer +1 yıl Korkutmadan gel ama pat diye ışınlanma😨 Yorumla Soran +1 yıl Aha burdayim Yorumla BloodyGamer +1 yıl Hani nerde 😱 Yorumla Soran +1 yıl Tavanda amuda kalktim Yorumla BloodyGamer +1 yıl Kimse yok ama baktım🙄 Yorumla Soran +1 yıl Aha dur pelerini actım Yorumla BloodyGamer +1 yıl Bence yanlış şehir ve adrese geldin😑 Yorumla Soran +1 yıl Sus iste burdayim Yorumla BloodyGamer +1 yıl Mış gibi yapayım tamam😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynen rolü bozma Yorumla BloodyGamer +1 yıl Tamam 😂 Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 26,4b cevap paylaştı. Yap. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Soğukkanlı ya da ciddi birisin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
kişilik analizi peşine düşen delidir knk. bak ben sana yaptım.
Eğlenmek için yapıyorum fantezi değil
farkı var mı?
Ee eğlenmek suc mu
dostum. biraz büyü tamam mı.
Tamam abim
biraz ruhen de büyü bedenen de biraz büyü tamam mı abisi. o kadar ergensınız kı sırf böyle dedım dıye görsen agzının suyu akar yalanını söyleyeceksınız :)
Hayır benim fikrine saygım var abi sen de haklısın dışarıdan itici görünüyoruz
pekı bırsey dıyecegım neden buyumuyorsun 18 yasındasın kucuk te degılsın?
Beni tanımadığın icin, cocuk muamelesi yapma lutfen
Neden profilime bakarak fikir mi yürtüceksin
Yürütüceksin* pardon
Olur abicim
Abim sen tarih seviyosun
Profile A. H koydum diye mi bu kanıya vardin peki? Djdjsksk
Evet biraz basit bi düsünce ama ahzşakdşal
Sen de narin ve gündelik hayatında insanlarla iyi gecinmeye çalışan biri hissiyatini verdin.
O kadar da narin değilim ama🙂
Bilmiyorum ki telefon başında yazılara bakınca bu kadar oluyor işte dndndks
Ama yinede güzel bir analizdi
Teşekkür ederim, iyi akşamlar.
İyi aksamlarr
Yap..
Biraz içine kapanıksın
Dertlerim konusunda evet
Bize faydası ne
Eğlenmek
Eğlen o zaman
Sen sertsin belki de dalga geçmeyi de seviyosundur
Biraz öyle evet
Olur
Tatlış minnoş bişeysin
Sitedeki yorumlarıma göre mi yaptın ncjjc
Yoo düz fikir
Yapalım
Kendini yeterince düşünmüyorsun?
👏👏👏
Olur yap sjsjsjs
Sohbet etmeyi ve şakalaşmayı seviyorsun?
Tebrikler bunu herkes bilir ki 😂
Haha sen yap bakalım şimdi
Sinsisin hatta baya zeki birine benziyon senjnde canin sıkıldi burayi kullanıyosun
Hm gayet iyi
Yapalım bea.
Fazla korkaksın..
Onu karıştırma🙄
Acı bir gerçek bu
Yüzüme mi vurman gerekiyordu sanki😒
Vurmak zorundayım ben zorbayım🙂
Ne kadar da iyi kalpli bir hanımefendi...😒
Deme ya öyleyimdir
Belli oluyor kesin öylesindir zorbalığı kötü insanlar yapmaz ki zaten🙄
Ama ben masum bi zorbayim
Tabii canım aksini kim iddia edebilir ki zaten.
Kimsee
Aynen öyle, masum üyelerin varlığını bilmek bu sitede mutlu ediyor.
Ama o üyelerde sır
Çünkü iki kişinin bildiği sır; sır değildir.
Bi nevi dogru ama bulundugumuz durum icin yanlıs
Neden ki?
Kim olduğumu bilmiyorsun hala sır ama benimle iletişim halindesin ve sır değil
İletişim hali mi oluyor yorumlaşmak şimdi? Kim olduğunun ne önemi var; masum bir zorba olduktan sonra.
Belki o zorba senin takipçilerindendir haha
Deme öyle korkarım😨
Korkmasan beni korkuturdun
Niye öyle diyorsun ki şimdi yani 🙄
Niye demiyim ki yani
Arada bir korkmayadabiliyorum yani😏
3 dakika arayla
O da bir şey bence yani. Cesaret az da olsa varmış🙄
Max 3😀
Hiç olmasaydı daha mı iyiydi sanki. 3 dakika bile uzun bir süre yani
Bu da bi basarı senin icin
Di mi kesinlikle🤭