AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Neden olamaz mı? Neden olamasın ki? Olamayanlar varsa sorun onlardadır zira gayet oluyor.
dinin yanlış bir şey emrettiğini gördünüzmü hiç? dinen bir şey yasaklanmışsa bir hikmeti vardır.kurallar kişiye göre konmamıştır.
Eğer hormonları tavan yapmış bir ergense bu erkek tabii ki olmaz önüne gelen kıza heuvueeve diye yılışır.Fakat olgunsa bu şahıs en iyi arkadaş bile olabilir.
ergenliğe gerek yok yaşlanana kadar erkek de arada bi tavan yapar aman sna denk gelmesin:)
çünkü biz marstan siz venüsten gelmesiniz ;) yani iki farklı gezegen varlıklarıyız :)
aslında erkekler kızlardan daha iyi arkadaşlardır çünkü hiç alınmazlar ama bu arkadaşlık zamanla da aşka dönüşür.
iki tarafında sevgilisi varsa ok ama biz erkekler yalnız kalınca uzağa bakmayız pek...
Kankalikdan bahsediyom ben: elbet birisi ötüküne asik olurda ondan, hep ögle;
kim demiş bir erkekle kız arkadaş olamaz diye
misal ben .bir sürü fuck buddy' m var
Isın Icınde Turk Varsa Orda Arkadaslık Olmaz. Nasıl Bır Zıhnıyetse. Malesef.
olur ya neden olmasın ama bu kızla erkek birbirlerine yakışacak tiplerse genelde arkadaşlık aşka dönüşür
olmaz
ne güzel bir atasözü var
ateşle barut bir arada durmaz
aynı kızla erkek bir arada durmaz
durursa nemi olur
9 ay 10 gün sonra cocuk olur:D
izle anlayacaksın:)
Kız ve erkek uyuştukları için arkadaş olur ama bu iletişim bi süre sonra flört duurmuna gider kalsik bi durum iyi anlaşabiliosan sevgili de olabilirsin
bir kızla bir erkekten arkadaş olamaz.Çünkü arkadaş olduğunda belirli bir paylaşımların olur ,ortak noktaların çıkar ve bir süre sonra da aranızda bir etkileşim olur onun ortak noktalarını gördükçe bu yüzden erkekle kız arasında arkadaşlık olmaz.
Ya sapıklık yada aşk başlar iki tarafda yakışıklı ve güzelse :)
Erkekler neden aksiyon filimleri kızlarise neden romantik filim izlemeyi seviyorsa ondan dır
erkekler doğanın kanunu gereği bayana kadın olarak baktıkları için mümkün değil :)
Kısmen doğru. Eğer ihtiyacını başka kadınla gideriyorsa ya da kadından cinsel manada hoşlanmamışsa veya cinsel birliktelikten red cevabı almışsa arkadaş olabilir.
erkek cinsellik peşindedir dost olmaz biryerden bulur ima eder onu, kadınalr anlar birbirini genelde
kız tamamen saf duygularla yaklaşır ama erkeklerin büyük çoğunluğunun aklında acabalar olur
işin sonu kesin yatakta biter :)) arkadaşlıkta biter
acımasız gerçekler :)))
link
hakketen acimasizca
Ben paylaştım onu geç kalmışsın.
birinde kuku diğerinde pipi olduğu için ...
Ateşle barut misali ...
Ateşle Barut Diyicekler Ama Saçma.Gayette Olabilir.
İki Tarafda Anlayışlı Ve Mantıklı İse Neden Olmasın
olabilir tabiki . o kadar zavallıyız ki en ufak ilgiyi aşka yoruyoruz ..
fazla yavsanmaz mesafe korunursa olur aslında her iki taraf içinde
atasözü bile var
ateşle barut yanyana durmaz burdan yola çıkabilirsin
ateşle barut misali
başka söze lüzum var mı?
Günümüzdeki bir çok kişi herşeye başka gözle bakıyorlar doğal olarakda erkekle kız arkadaş olmaz die acımasız gerçek ortaya çıkıyor ..:S
her kişi aynı değildir her kezin kötü davranışları ve alışkanlıkları vardır benim ise hiç bir alışkanlığım yok çevrem olmadığı için yanlızlıktan dolayı 10 yıl yalnız gezdim
olur olur hemde çok iyi olur ama çok zor bulunur. iki taraf da aykırı düşüncelere sahip olmalı
genellikle sonu cinsel ilişki ile sonuçlanırda ondan.
Olur da zor olur. Hele taraflardan biri boşlukta ise bu arkadaşlık bozulabilir.
Eninden sonunda birbirini daha iyi tanıyıp hoşlanmaya başlayacaklardır arada mesafe olması iyidir..
olur neden olmasın.arkadaşça sevişebilirler mesela.
evet arkadaşca çok seviştiğim oldu seviştiğimiz yerde kaldı daha bahsetmedik bile ve ciddi çok yakın arkadaşım :D bu yüzdende sevgilimin etrafında erkek görürsem direk canına okuyorum :D
Farklı cinsten olan biriyle ortak yönler az olur da o yüzden.
Çünkü biraz iyi anlaştığımızda hemen acaba sevgilimi olsak diyoruz
erkek daima punduna getirmek ister. çoğunluk böyledir. istisnalar istisnadır.
benim 9 senelik bir arkadaşım var aramız çok iyi ama hiç cinsellikle ilgili bir şey düşşünmedik bugune kadar...gayette güzel olnur becerebilene
çok mu çirkin?
Erkek acaba benı mı sevıyor deer ve yakınlasır falan ondan olmaz kanka muhabbetıde ıyı degıldır erkek koseye sıkıstırmak ıstıyordur. :)
valla bırı cok guzel bırı cok cırkınse olur taı arkadas ıkısıde guzelse olmazzz :)
olmaz bir yerden sonra işin içine kesin cinsellik girer
benim arkadaşlarımdan erkek olan vardı yani olunuyo sonuçta
Valla sen onlardan bir kaçına kapıyı hafif arala bak gor arkadaşmi argadasmi;))
niye fesat düşünüyosun
Yalan mı söylüyim şimdi bir tane dese anlicamda bir kac tane diyiincede olmuyor o normal
Olarak görüyordur ama karşı taraftan bir cogualesrfki öyle degil denede gor .
bencede olmaz yada erkek arkads gıbı rahat olunmaz yanı hep bır mesafe olur kızla arkadas olursanız
Olur niye olmasın. Benim 10 yıllık arkadaşım var erkek. birbirlerine aşık olmadığı sürece arkadaş olabilirler.
erkegın erkekle sakası kavgayla kadının erkekle sakası yatakta bıter demısler acıklayıcı oldumu bıraz daha acabılırım
erkekler hoşlarına gitmeyen bayanlarla samimi arkadaşlık kurmaz kurduklarındada iş ileriye gidebilir.
Soruyu ibrahim tatlıses sordu sandım
:D NEDEN?
:D:D
oldurursan olur milletin ne dediğine bakma.
istisnalar kaideyi bozmaz demiştim :)
Arkadaş mi sevgil mi şehir faktoru önemli.
arkadaş
Gahah sadece birbirlerini cins anlamda arzulamiyolarsa
Cinsi sapığın olabilir miyim? <3
İki taraf da kendini ve ne istediğini bilecek bir kapasiteye sahipse olur..
Olur ama en az bir kere akıllarından geçer ;)
inan sadece birkere değil bi kaç kere aklından geçer iki tarafında ve kader bazen bi oyun oynar bakmışın kankanla yataktasın :)
Kız çirkinse bal gibi de olur :)
ya erkek çirkinse o da olabilir...
kız çirkinse ve knkasına kız ayarlıyorsa olacaktı heralde
Yok erkek çirkinse olmaz bu olayda işi bozan taraf hep erkektir kızlar zaten bir çok erkeğe arkadaş gözüyle bakabilir :)
Olur hatta kızlardan daha iyi olur
NE ALAKA?benim bir sürü arkadaşım var kız
Olabilen varmış ama benim çevremde yok öyleleri.
Güzel kız burda!
Olur. Oluyor da. Hatta daha iyi oluyor.
Olur, kim demiş olmaz?