Neden bir kızla bir erkekten arkadaş olamaz..bu konu hakkındaki düşüncelriniz nelerdir?
Cevabın nedir?
Son zamanlar da gördüğüm en çok soru tipi arkadaşlarına farklı gözle bakanların soruları, mesela birisi de üzülüyordu neden bana kardeşiz dedi diye.. Bence olabilirler, yıllardır arkadaş olduğum kızlar var ve onların hakkında en ufak bir yanlış düşünceye de kapılmış değilim.. Hepsiyle çok iyi anlaşıyorum bazen sabaha kadar konuştuğumuz hatta "okey oynicam gel karşıma otur da sarkan filan olmasın" dedikleri zamanlar da var.. Ama hiçbirşey bizim arkadaşlığımızı etkilemiyor çünkü birbirimize bakışımızı değiştirmiyoruz. Bence pek iyi birşey gibi görünmüyor bu durum, ya arkadaş olarak başlar öyle devam edersin yada ilk baştan niyetin onunla ilişki kurmaktır, sonradan değiştirmek mantıksız geliyor bana.. Hem o arkadaşlarımdan birisiyle şuan bir ilişki içinde olsam inan onların arkadaşlıklarını özlerim.. İnsan kendini bildikten sonra özellikle de bizim gibi belli bir yaşı ve tecrübeyi devirdikten sonra fevkaladenin fevkinden arkadaş olabilirler..
33 Yorumla
Soran+1 yılbu herkesin yapabileceği bir iş değil ama..irade lazım
Soran+1 yılevet,öyle olmak gerek.
En İyi Cevaplar
aslında olur ama nasıl olur ki şöyle...erkekte kızda hiçbir şekilde aşk anlamında bir şey hissetmeyeceklerdir..ilk görüşte ikisi de birbirinden etkilenmemeli..benim çok güzel bayan arkadaşlarım vardı mesela içimde onlara karşı aşk anlamında hiç his yoktu..hatta başım sıkışsa beni ilk onlar dinlerdi...anlatırdım yol gösterirlerdi..bir tanesi vardı mesela çok iyi dostumdu...onlara karşı asla farklı düşünmedim...ama diyelim ki hoşlandım ilk başta daha arkadaş olmadan,bir şekilde söylerim kendisine hoşlandıgımı hemen değil zaman geçtikten sonra...bakarım olumsuz cevp veriyorsa uzaklaşırım ondan yavaş yavaş..çünkü başıma gelecekleri biliyorum en iyis uzaklaşmak...dedigim gibi etkilenince bir şekilde iş diger tarafa kayıyor..yani erkek-kız arkadaş olabilir hemde çok iyi dostta olabilir...ama bir ilişkiden sonra arkadaş olmak,saçmalıgın daniskasıdır..kimse çıkıpta bana bunu savunmasın..
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kardeş değillerdir her an kalp kayabilir,.. Kimse kardeşinden başkasını tam anlamıyla kardeşi olarak göremez, görse de hükümler değişmez, yani birbirine namahrem iki kişi vardır ortada, ayrıca gönül kaymaz diye de birşey yok, çok gördük kankalıkla başlayıp aşka dönüşen olayları. İşte bu yüzden...
20 Yorumla
engin bilgilerime dayanarak söylüyorum,bir kızla bir erkek asla arkadaş olamaz.yani ateşle barutun yanyana duramayacağı gibi bişey bu.dinimzide de beirtildiği gibi,kardeşin gibi olan kuzenine bile nikah düşerken bir yabancı bir erkeğin bir kızla yakın arkadaş olması ne demek yahu
20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
43
Cevap
109Cevap
Bence öyle bir sey yok, niye arkadas olamasinlar? Yada çok muhafazakar ortamlarda bu tür arkadaslik zor olur. Bazi ülkelerde, Iran, Körfez ülkeleri, bu tür arkadaslik bile yasak. Bu soruyu okuyunca bir seyi anliyorum, ülkedeki insanlarin kiskançliklari, kiskançliklar arkadasligin en büyük düsmanidir, belki kizlarda daha da agirlikli rastlanan bir seydir, müslüman ülkede bu sorunun manasi var, herkes bir iliski bekler, tahmin eder bu arkadaslikta, Avrupada durum çok farkli, eski sevgililerle de arkadaslik yogundur...
00 YorumlaSay say bitmez ki, cidden yazıyordum alt alta maddeleri çok uzun oldu diye geri sildim ama kısaca şunu söyleyim kız arkadaşının yanındaymış gibi rahat edebilirmisin, kadınsal bir sorununu söyleyebilirmisin yada ondan cevap alabilirmisin hepside hayır, üstüne bir tarafta kadınsı duygular var bir yanda erkeksi duygular var o duygular illaki bir yerde karşı karşıya gelecek, geliyor da, benim tanıdığım 5 yıllık arkadaş şuan sevgili mesela.
10 Yorumlaerkeklerin kafası farklı çalışır çünkü o yüzden...siz masum düşünrüsünzü ama erkek bi sütyen askısı görsün farklı düşünrü siz erkeğin boxerini görünce kimi zaman ıyyk dersinzi ama erkek bir tanganın ipini gördümü her zaman farklı olur...yani kızlar oluyoda aslında erkekler tam başaramıyo..ama olgun doymuş bir erkek olru tabiki...
10 Yorumlailla ki birinden biri hoşlanıyor diğerinden. genelde erkekler yapıyor o işi.
42 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılbunu sana insanın fıtratıyla alakası olduğunu uzun uzun anlatırdım ama bu soruyu bu kdr çılgınca sorduğuna göre zaten vız gelir tırıs gider
11 Yorumla
Soran+1 yıldikkat çekmesi için böyle sormam şartdı ama:)
yoksa cevap gelmiyor
+1 yılNeden olamaz !
Fıkhi yönden bakarsak caiz değildir, hepimizin bildiği bir söz vardır ateşle barut yan yana durmaz.
Diğer açıdan bakacak olursak,
Erkeğin erkekle şakası kavgada biter, kadınla erkeğin şakası yatakta biter.. wesselam..50 Yorumla
+1 yılboşuna dememişler ateşle barut yan yana durmaz diye. arkadaş olurlar fakat belli bir süre sonra bu arkadaşlık ya cinselliğe döner ya da sevgili moduna :) eğer ikisi de olmaz ise zaten arkataşlık veya dostlukları da bitmiş demektir. ben bu yaşıma kadar hiç gerçek arkadaş olarak geçinen bir bayan-erkek görmedim. etrafımdaki erkeklerin de genel olarak bayanlara bakış açılarını belli ettikleri için sorunuzun cevabı = olamaz.
00 YorumlaBır kızın erkek arkadası olamaz ama bır erkegın kız arkadası olabılır. İşte o kadar :) yok yok dostum, bızım kulturumuz ve adetlerımız buna ızın vermez, yanı zaten bılıyosun bır erkek bır kız dostsa veya kankı gıbı terımlerı kullanıyolarsa kendı aralarında bılkı onların arasında hıc olmasa bıle ateslenmek uzere bekleyen bır bomba vardır... Onu patlatmak yada patlatmamak kızın elındedır... Tehlıkelı ısler
01 Yorumla- +1 yıl
buna çok güldüm erkeğin kız arkadaşı olabiliyor ama kızın erkek arkadaşı olamıyorsa erkek hangi kızlarla çıkıyor?
+1 yıl2 taraf ta aklı başında insanlarsa sapık ya da şerefsiz değillerse olur . Hiç mi samimi ama sadece arkadaş olduğunuz karşı cinsten insan yok , bu tamamen zeka meselesidir . Kimisi arkadaş ile fuckbody yi karıştırır kimisi duygularına hakim olamayacak kadar dengesizdir . ama benim bir sürü kız arkadaşım var hiçbiri ile hiçbir türlü ilişki içerisinde değiliz ( aşk duygusu ve seks dürtüsü gibi ) yani insan isteyince her türlü olur .
00 Yorumla
+1 yılbazen olur bazen olmaz
kimi kızın arkadaşı vardır erkek çok samimi, uzun süredir dostlardır, hiç bişi olmaz ilişknin etkilemez...
kimi kızla da ayrıldıktan bir sene sonra o dostu ile ilişkiye başladıklarını duyarsın, işin özet izor iştir yani iki taraf içinde... karşı cinsle arkadaşlık olmaması kafayı rahatlatır00 Yorumla
+1 yılneden mi çeşitli bakış açılarına göre yorumlanabilir ama hepsi ortak noktada buluşur. ateşle barut yan yana durmazda ondan. aynı arkadaş ortamlarında bile bulunsalar birbirlerinin sesinden tipinden fiziğinden elektrik alabilirler. o ortamdaki etkilenilen kişinin sevgilisi olsa bile ona fark ettirmeden başka gözle bakarlar. hepsi bi yana bi erkekle bi kızın yanındaki 3.kişi şeytandır...
14 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler...
- +1 yıl
hangi kısmı sana ters geldi?
+1 yılBence bu çok yanlış bir varsayım. Kişiye göre değişir. Örneğin ben erkeklerle çok daha iyi anlaşırım. Bazı kızlar girdi hayatıma, sırtımdan bıçaklanmışa öndüm belki bu yüzden erkeklere daha çok güveniyorum. En yakın kız arkadaşıma söylemediğim sırrımı bir erkeğe söylemiştim, hala da sırrım onda, şüphesiz.
00 YorumlaOlur tabi. Yok ateşle barut yan yana durmazmış da yok şöyleymiş de yok böyleymiş. Bu tamamen insanın karakteriyle ilgili. Erkek kadına o gözle bakmıyorsa, kadın da erkeğe kötü gözle bakmıyorsa sonuna kadar dost kalabilirler. Benim 2 tane çok yakın kız arkadaşım var. Daha bugün buluştum biriyle ve kardeşim gibidir. Asla hakkında kötü bir şey düşünmedim. Kendisi de beni iyi tanır ve çok sever. Ne zaman kötü olduysa hep yanında oldum. Biz buna kız erkek arkadaşlığı değil dostluk diyoruz.
00 Yorumla
+1 yılbir kızla bir erkek gayette arkadaş olabilir. ama taraflar arasında çok fazla anlayış, taviz ve çaba gerektiren bir arkadaşlık olduğu için yürütmesi oldukça zordur ve geçmişten tanıdık insanlarla olmadığı sürecede romantik bir düşünceyi yüksek ihtimalle kişilerden biri aklına getirir.
00 Yorumlaçok uzatmak istemiyorum "ateş ve barut" neden yanyana duramazsa kızla erkek de bu yüzden yakın arkadaş olamaz.
40 YorumlaEğer kız senin yakın arkadaşınla ya da biriyle çıkıyorsa olabilir. Ha arkadaşlar genelde kız ayrıldıktan sonra kızın en çok istediği kişiler oldugundan, o benim zor günümde yanımdaydı sevgilim o olması muhabbetleri olmuyor değil.
10 YorumlaSıkı arkadaş olamazlar da arkadaş olabilirler.
Ne yapıyorsun?
iyi, sen ne yapıyorsun?
İyi ya ne olsun
Görüşürüz bakalım.
Görüşürüz...
Bunu aşarsa muhabbet tehlikeli..23 Yorumla- +1 yıl
yok artık
- +1 yıl
ben hislerimi aldırmışım o halde.
+1 yılKesinlikle yanlış bir varsayım. En yakın arkadaşlarım genelde kızlardır. Her sırrımı bilen 2 tane kız arkadaşım var yaklaşık 10 senedir arkadaşız. Bunun yanında sevgililerim oldu geçti gitti, başka arkadaşlıklar da oldu ama bu kızlar hep vardı hala varlar. Kısacası olmaz diye bişey yok. Not : gay değilim :D
00 Yorumla
+1 yılBak bu yüzden...
https://www.youtube.com/watch?v=gFlGvyWdCAw36 Yorumla
Soran+1 yıliyi reklam
- +1 yıl
En iyi cevap secilesi cevapti yaa!
- +1 yıl
klişe.
Soran+1 yıldakikadan kaybettin:(
- +1 yıl
Hmm:(
Soran+1 yılha birde klişe..vampirin dediği gibi:(
Bence olur, hatta belki bazı kız arkadaşlarından daha iyi muhabbet bile edebilirsin. Ama en iyi arkadaşın her şeyini paylaştığın kişi olması biraz zor. Bu da cinsiyet farkından dolayı gerek fiziksel gerekse duygusal açıdan çok farklı olunmasındandır.
Tabi karşındaki her şeyi cinselliğe bağlayan bir zihniyete sahipse arkadaşlığı bırak kaç git yakınından.10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. erkek ve kiz yada kadin atesle barut gibidir bi yakinlasma olur mutlaka ikisindende birinde bazen ikisi birden bunun harici durumlarda var onlar istisna diyemem ikiside birbirini alici gozuyle begenmiyorsa arkadas kalabilirler :)
10 YorumlaBak sevgilin yoksa normal erkek arkadasın olabilir hemde on numara olur bu tamamen sana bağlı lakin erkek arkadasin olursa bu zor bir ihtimal çünkü arta kalan zamanlarında bir baska erkek arkadasinla olma razı olmaz.benim mükemmel bir arkadasım vardı aramız superri di aklına ne geliyorsa her konuda dertlesirdik bildigin kanka yani sora biri girdi hayatına yavsagim çekemedi bizi bende iliski yıkılmasın diye aradan çıktım halen arar sorar Msj lar atar ama asla cevap vermem:(
00 Yorumla
+1 yılNeden olmasın pek tabiki de olur. Arkadaşlık sonradan aşka dönüşebilir yada bitebilir ama arkadaş da olunur.
20 Yorumla
+1 yılolmaz bence arkadaşlıktan kasttınız işyerindeki kız ,komşu kızı gibi bir arkadaşlık değil.
yanı erkeğin erkek arkadaşı
kadınında kadın arkadaşı gibi arkadaşlık olmaz. bence
ben gidiyom arkadaşlarımda kalıyom. vs vs vs vs bunların hiç birini yapamassınız bence. bu türkiye şartlarında :)00 Yorumlaerkeklerin cevaplarına göre olamaz baksana neredeyse hepsi hemfikir onlar böyle düşündüğü sürece olamaz ..
10 Yorumlaneden olmasın canım biz mahallede 4 erkek 1 kız büyüdük kardeş gibiyiz tamam ilk başlarda erkek gibi davranıyordu ama lisede kız giyinmeye başladı şimdi üniversitedeyiz o da tam bir afet :D
10 Yorumla
+1 yılNiye olamasın ki ya? Çokta güzel arkadaş olabiliyorlar?
20 Yorumla
+1 yılarkadaş olur ama kanka dediğimiz çok yakın iki arkadaş olamaz..
olabilmesi için:
1-birinden biri yada herikisi, diğerini cinsel olarak arzuluyordur.
2-cinsel yönden arzulama hikayesini geçmişte bir tarihte halletmişlerdir.00 Yorumlaneden olmasın ki. Bence daha iyi olur. Erkek erkekle muhabbetiyle bir kadınla muhabbeti bir olmaz. En azından nezaket ve edep kuralları çerçevesinde bir sohbet ortamı olur. (Bunlar yetişkinler için geçerli.)
00 YorumlaÇünkü elinde sonunda kız ya da erkek biraz macera arar veya birşey olunca en yakındaki en rahatlatıcı kişi odur ve aşık olduğunu sanar halbuki bu başka birşeydir yani elinde sonunda birinden birinde mutlaka kayma olur
00 Yorumlaeğer iman varsa nefsine köle değilseler neden olmasın benim bir sürü kız arkadaşım var bacım neyse onlarda odur benim için. kişilik şahsiyet meselesi...
10 Yorumla
+1 yılBende diyorum neden neden özelden bana mesaj atsan arkadas olsak benim için bi sıkıntıyok ama sen mesaj falan atmıcan demeki sıkıntı sende
10 Yorumlaneden bi kızla bi erkeği aynı odaya tıksan rahat durmazlarsa ondan.der babam:D
40 Yorumla
+1 yılolmasını bildikten sonra olunur, kişilik karakter ve uyumluluk çok önemli bu zamana kadar erkeklerden çok kızlarla daha çok arkadaşlık yaptım hala yapıyorum...
00 Yorumla
+1 yılateş ile barut :) mümkünatı yok.. bir erkek ile bir kız arkadaş olmaz..
https://www.youtube.com/watch?v=bJvmm7QPq6o
acımasız gerçekler 3'ü izlemenizi tavsiye ederim..
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNiye olamasın. Gayet güzel arkadaşlıklarım var. Libidonuzu bastırın biraz gençler.
42 Yorumla
Soran+1 yılben bakıyorum hep böyle diyorlar..ama çoğunun yanında bisürü kız dolaşıyorlar..hiç yalnız kız veya erkek görmedim.
- +1 yıl
Artisin pazarda işine
Yalnız adam evde oturur
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Olabilir,neden olmasın.Bir sürü erkek arkadaşım var,duygusal bir şey de yok aramızda.
31 Yorumla- +1 yıl
Çok mu çirkinsin?
+1 yılneden olmasın çokta güzel olur benim var evinde kalırım ailesi ailem gibidir herşeyide rahat rahat konuşuruz ve hiçte öyle şeyler düşünmeyiz çünkü arkadaşız tek sorun sevgilim varken kıskanıyordu anlatamıyordum anlamıyordu bu sitede hiç arkadaşım yok birileriyle arkadaşlık kurmak isterim cinsiyet farketmez sorunsuz,pozitif ve içten olması yeterli
00 Yorumla
+1 yılbal gibi olur.benim var ve yıllardır aynı lezzette devam ediyor.evine giderim birlikte rakı içeriz gezeriz.o ateşle barut olayına inanmam.bu tamamen niyetle alakalı bir durum.
21 Yorumla
+1 yılolmaz diye bir şey yok. ikisinin de karşı cinsten yoksunu varsa olmaz sadece. doymuş kişiler yahut başka kişilerle olabilen kişiler pekala arkadaşlıklarını hata olmadan yürütebilirler.
00 Yorumlaolur olmaz değil ama kanka olmaz.
ateşle barut sonuçta.10 Yorumla
+1 yılişte bu yüzden
https://www.youtube.com/watch?v=8qLpOxAJ3J402 Yorumla- +1 yıl
ya ama ben aticaktim bu linki:(
- +1 yıl
sağlık olsun. sen de bana bi link at ödeşelim :)
+1 yılarkadaş olabilir ama şimdi kimsede arkadaşımda olsa bi kıza kötü gözle bakmadım demesin bende baktım ama arkadaş olabilir fazla abartılmadığı sürece
00 Yorumlabeklentiler ve alışkanlıklar farklı olmasına rağmen arkadaşlık ilişkisi çerçevesinin dışına çıkmadan çok da iyi anlaşarak güzel bir arkadaşlık kurulabilir.
00 YorumlaOlur da...
En sonunda karşılıklı birşeyler hissedilebilir. Erkek, kız çirkinse kendini tutar, idare eder. Bir de aynı evde yaşadıklarını düşünün. Bir gün mutlaka birşeyler olacaktır.00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılBelli bir ciddiyet ve mesafeyle olur neden olmasın. Zaten o mesafe ve ciddiyet ortadan kalkarsa işler cıvımaya başlar. Bu böyle.
00 Yorumla
+1 yılÇok da guzel oluyor valla..4 senelik bir erkek arkadaşım var.. beraber pes oynarız batak oynarız anlaşırız.. o da benimle alışverişe gelir.. muhteşem bir ikiliyiz :)
02 Yorumla- +1 yıl
senn testesteron yüksek öyle denge kurmuşsunuz:) pes de iyimisin bari?
- +1 yıl
evet çok iyiyim de.. kiminle nasıl konuşman gerektiğini ögrensen iyi olur
+1 yılşu olmaz diyenlere şaşıyorum neden olmasın bal gibide olur:)))
10 YorumlaBenim erkek.arkadaslarim var gayet iyi geciniyoruz.. Biri Bosnak biri Türk..
Zaten hoslandigim kisiyle arkadas gibi olamiyorum..00 YorumlaÇünkü anlayışınız kıt.
Burada 100 kere anlattım, hala anlamıyorsunuz. Ondan.10 Yorumla
+1 yılçünkü ikisinden biri mutlaka niyeti bozar :D sonuç da ya düşmanlık, ya da umutsuz bi konuşmamazlık...
10 YorumlaSaçma... Bir erkeğe en iyi arkadaş bir kızdan olur.. ;) Var öyle bir arkadaşım.Kardeşim kadar severim kendisini herşeyi de konuşuruz utanma çekinme olmaz...
00 Yorumlaarada cinsellik olmadığı sürece olabilir tabiki ama biz buna halk dilinde kanki diyoruz
10 Yorumlaerkekle kız yer çekimi gibi ister istemez olur ayağın kayar :)
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAteş ve barutla yapacağın deneyin sonucuna göre sen karar ver.
10 Yorumla olamaz çnkü başı nolursa olsun sonu anladıgın gibi oluyo :))
10 Yorumla
+1 yılBu tamamen kız ve oğlana bağlı bisey.
Her tanıdığı erkeğe asık olan bir kezbanla,ve abaza bı cocuğu yanyana koyarsanız
Tabii arkadas olamazlar.
Ama benim çok erkek arkadasım var hepsiylede kardes gibiyiz00 Yorumlaçok saçma bi soru olmuş tabiki olur neden olamasın yani asıl soru şu gerçek dost diye bir şey var mıdır
00 YorumlaOluyor bir şekilde ama genelde birbirlerinin arkadaşlarına çöpçatanlık başlıyor istemdışı.
00 YorumlaOlmaz bence. İlla bir tarafın niyeti başkalaşıyor. Ancak merhaba merhaba olcak. Ya da ne biliyim zorunlu muhabbetler olabilir.
00 Yorumla- Devamını Gör (92)
Devamını Gör(137)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem