Karşı cinsten oluşan arkadaşlıkların bazıları kişi sevgili yapınca bir kıskançlık söz konusu oluyor bunun sonucunda trip atan tipler ortaya çıkıyor sanki hayatında sadece tek kız veya erkek varmış gibi, sevgilisi olmayacakmış gibi davranıyorlar. Kimi insanlar da var ki arkadaşlıkları sevgili davranışlarıyla bire bir örtüşürken belki de farkında olmadan sevme sevilme ihtiyaçlarını karşılıyorlar. Bazı tipler de var ki sevgilisi olduğu halde arkadaşıyla olan samimiyeti daha sıcak hale getirebiliyor back back stabber...
Size hayatın bir gerçeğindem bahsedeceğim karşı cinsten yakın arkadaş, kanka olmaz. Kadınlar öyle sanar ama erkekler olur da sıra bir gün bize gelir mi diyerek sizinle arkadaşmış gibi gözükmeye devam eder.
Kadınların da karşı cinsten arkadaşı olması hoşuna gider erkekleri uydu gibi etrafında topladığını düşünerek mutlu olur çünkü kadın ilgiden hoşlanır
Bu soruyu soran insanlar cevapları almak istemiyorlar genelde ama kafanızın basacağı en net cevap şu: Yaratılış farkı. Fıtrat. Kadın ve erkek olmanın farkları. Yani bu bir kaçınılmaz sonuç arkadaş. Kadın ile erkek arkadaş kalabilir diye zorlamayın. Yaratılış diyorum...
Eskiden karıların meriç arkadaşları olur ibine gibi her şeye mırın kırın ederlerdi. Gerçi hala varlar ama evrilip mamcı erkek oldu hepsi. Bu yüzden iki cinsiyetin arkadaş olmasından yana değilim ben. Birinden birisi eninde sonunda diğerine yürüyor
Bu benim kendi şahsi fikrim bence olur ama dediğin gibi kıskanma olur benim kankam benimle sevgili olan birne karşı gelir çünkü benim sevgilim onu istemez se ondan arayı açacağım dan korkar bundna dolayı istemez bu arada bunlar örnek
çünkü arkadaş kalabilmeleri için arada cinsel çekim olmaması lazım ya da bu arzuyu bastırmaları gerekir. Mantıken düşünürsek 2 karşı cinsin hangisi tip olarak daha iyiyse tipi kötü olanın iyiye karşı hoşlantısı oluşacaktır. Tip puanları neredeyse eşit ise sevgili olabilirler
Aslinda olur ama cok iyi anlasipta kan bagi olmadiktan sonra neden cift olamiyoruz sorusu ikisinden birinin aklina yerlesiyor bir zaman sonra, ki bu mantikli bir soru
Hoş sohbet, sıcak ve samimi muhabbet, akıcı ve keyif veren bir sohbet sürekliliği ve dış görünüşün verdiği etkileşim Bi zaman sonra iki kişi arasında ki bağı ilişkiye eviriyor bence