Kızlar yemek yapan erkeklerden hoşlanır mı? yoksa bu kılıbık bi erkektir diyip kestirip atarmısınız?
Cevabın nedir?
+1 yılKılıbıklık başka birşeydir, eşine yardım eden bir erkek kılıbık değildir, erdemli bir insandır. Kılıbık erkek, korkak olan, karısının karşısında ezik olan aşırı duygusal, kırılgan, panik, emir kulu birisidir... Yani ağırlığı olmayan, sözü dikkate alınmayan, devamlı yönlendirilen, karısı sinirlenmesin diye iyiye kötüyü kabul eden, karısının yabancı bir erkekle başbaşa buluşmasına izin veren, sırf karısı istiyor diye istemediği halde istemediği rengarenk kıyafetler giyen... Herhalde öyle tipteki erkeklerdir... Bir insan hem ağırlığını koyabilir hem de eşine yardımcı olabilir.
12 Yorumla- +1 yıl
:D
En İyi Cevaplar
Hayat müşterektir.Herşeyi bayanlara yüklüyorlar zaten.kadın hangisini yapsın ?bırak yemek yapmayı ev işlerinde iş bölümü yapılmalı bence.bulaşık da yıkar salatasını da yapar.kılıbıklıksa bu varsın kılıbık olsun.ben kendimi yiyip bitiricem evin içinde o da yan gelip yatacak oldu canım başkaa:))
00 Yorumla
hayır tabikide bir bayan yemek yapması cok güzel birşeydir ... her zaman bayan yapıcak die bir şey yoktur hayat sartarı hasta olabilir vb. gibi durumlarda erkeklerinde yemek yapması güzel birşeydir evi toplaması herzaman için iyi güzeldir ayıplanıcak ve kınanacak bir durum degildir. tabikide normal sartlar altında erkek calısıp ekmegını tastan kadın ıse evınde yemegini hazır kocasını beklemek zorundadır hastalık olmadıgı surette. Zevk için aç kalmak sorun degil ayrılıgın sebebi olur bunuda buradan hatırlatıyayım.
00 Yorumla
Dostum kızlar her zaman kendıne yardımcı olan erkekleri severler , yemek yapma olayı cok ınce bı cızgı , yanı kımı seveer kımı sevmez, kımıne gore ne bu be buda erkekmıdır, kımıne gore yaa benım askım cok tatlı bana kurabiye bıle yapıyo :) v.s. anlayabılıyomusun, bunu cıktıgın yada sevmekte oldugun o kısıye sorman gerek :)
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83
Cevap
45Cevap
kız milleti bu sağı solu belli olmaz. bir gün ayy ne tatlı der başka bir gün kılıbık der. senden hoşlanıyosa olay bitmiştir. yok eğer hoşlanmıyosa ne dersen tersi değerli olur onun için.
74 Yorumla- +1 yıl
en gerçekçi cevap burada işte :D
+1 yıl
+1 yılBen yemek yaparım ve hatta yapamayacağım yemek yoktur.Yemek yapmak en büyük hobimdir,bunlada gurur duyarım.
60 YorumlaEtrafı çok dağıtıyor arkasını toplamak bana kalıyorsa bırak kardeşim yapmasın :))
Nedenmi böyle dedim babam yemek yapmaya merak sardı ama soğanı ben soyuyorum domatesleri ben soyup hazırlıyorum vs vs hepsini hallettikten sonra o gelip yapıyor ne o Babam yemek yaptı hahaha :)) bide dağanık çaılışıyor ki aman Allahımm00 Yorumla
+1 yılyuhhh ya erkek yemek mi yapar, eğlenmek amaçlı, keyif amaçlı ya da karısı hasta olduğunda tabi ki de yapsın ama normalde salataya yanımda bulunma amacıyla ara ara yardım edebilir o da her zaman değil yani. erkektir, ona saygı da kusur etmemeli kardeşim. benim düşüncem bu :))) ama keyifli olduğu onlar mutlaka vardır :)
00 Yorumla
+1 yılKısa ve net link
36 Yorumla- +1 yıl
genelde sizin cevaplarınızı çok beğeniyorum +1
- +1 yıl
tabiki aneksenamun un
- +1 yıl
Tenkyuuuu ...
yemek yapmak degilde...mutfakta birlikte vakit gecirme,ufak ufak yardim etmesi mukemmel olur:-)
42 Yorumla
+1 yılneden kestirip atılsın? sevdiğim adam benim için elini tezgaha koymuş ,bıçakla münasebet kurup ocakla haşır neşir olmuş..sonra da benim seveceğimi düşündüğü bir yemek ortaya çıkarmış...var mı ötesi!
34 Yorumla- +1 yıl
:) sana ve tüm yemek yapan erkeklere ita fen..
- +1 yıl
+1
Kılıbıklıkla alakası yok, yeteneklidir ve yap getir ver yiyip diye hazırcılardan değildir. emeği bilir demektir. börek bile açabilen arkadaşlarım var benim. Bu takdir edilesi bi durumdur.
32 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılyemek yapan erkek cekıcıdır..
kılıbıkgı da yapamayan erkekler uretmıstır o kadar :D62 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılKilibik degildir bence yemek yapan erkek, AMa benim evimin erkegi, ben istemedigim sürece MUTFAKta isi yoktur.. Birlikte yemek yapa biliriz ayda yilda bir kez olabilir,..
20 Yorumlabekarlıgın lutuflarından bırıdır yemek yapmak,çok sahane yaparım kuru fasulyeyi kol boregını..
ben ıtalyanım dıyen adamla makarna yarısına varım hem yapmakta hem yemekte:))12 Yorumla
+1 yılKızlar hep +1 ister dostum yemek yapmanın yanına daha farklı şeyler de olmalıdır.
20 Yorumla
+1 yılvalla canım benim hosuma gider bi erkek yemek yapmayı seviyorsa o kadın ruhundan daha iyi anlar çunku yemek yaparken orda da yemeklere sevgini katacaksın yoksa o yemek bişiye bnzemez
00 YorumlaBizim için yemek yapabiliyorsa ve bulaşık işini dert etmiyorsa taparım ben ona bu konuda. Çok nadir var böyleleri. Kendi kendine yetebilen erkek her daim çekicidir bana göre.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. kim ne derse desin ister kılıbık ister bilmem ne yemek yaparken kafam dağılıyor rahatlıyorum. seviyorum yemek yapmayı.
16 YorumlaBen yemek yapmayı biliyorum. cok zor degil.
Börek bile yaparım.33 Yorumla- +1 yıl
Hep sen artılamışssın ama sende hak edıon kardeş +1
yukarda da esprısıne yazdım, yoksa tanımam yanı ;) - +1 yıl
Böreklerını tanırken senı de tanıyabılırdım o ayrı ;D
+1 yılyemek yapan erkek candır gözümün nurudur ellerinden öpebilirim
33 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılben yapıyorum ne diyeyim elimin marifeti var kızartma çorba omlet menemen makarna taze fasulye patates yemegi kapuska kaygana patlıcan yemeği kabak yemeği daha aklımda var ama şimdilik bu kadarı kaldı
00 Yorumlaerkeğin karisina yemek yaparken yardım etmesi bence her kadının hoşuna gider ço hoş bi şey bence
21 Yorumla- +1 yıl
+1
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aksine hoştur ve yeteneği olması yada çabalaması hoşuma giderdi.
21 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 337 cevap paylaştı.
+1 yılKılıbıklık bu değildir.Öyle diyen önce neymiş kılıbık onu öğrensin.
21 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılben hoşlanırım :) evlendiğimde kocamın yemek yapmasını isterim ama sürekli değil bana eşlik etmesi beni mutlu eder :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Su sitedeki bir cok kizdan daha guzel yemek yaparim. Ama hoslanacaklarini sanmam kendileriyle utanmaktan dolayi :)
00 YorumlaMantarlı tavuğundan içli pilavına, krebinden sosuna her türlü yemeği yapabiliyorum kızlar dikkatinize.. kalbim de boş ;))) yemek yapan erkeklere yazılan onca onca olumlu mesajın üzerine yazıyorum bu notu. mesaj atmayanın vay haline :))))
10 Yorumlayemek yapmasını bilen ve yapan bi erkek çok çekici gelmiştir bana hep :)
10 Yorumlayemek yapan erkek candır, güzel yemek yapan hem candır, hem canandır.
11 Yorumlakılıbıklıkla alakası yok bence ahhh keşke yapan olsa :)
11 Yorumla- +1 yıl
+1
Valla isteyen hoşlanmasın aga. Kendim pişirir kendim yerim o zaman :-)
11 Yorumla- +1 yıl
:))
evde yemeklerı ben yapıom :) afıyetle yıyo tatlı cadım
10 Yorumla
+1 yıloldu bide eve gelip evdede yemek yapalım... zaten sabahtan akşama kadar çikolataya ve kremaya bulanmış bi şekildeyim. eve gidince sıkar beni. uzanmak isterim evde..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 795 cevap paylaştı. ben yemek yapıyorum ama keyfim yerindeyken birde kızlar beğensin diye değil sevdiğim için deneyin bence stres atmaya birebir
10 YorumlaHaldolsun ki yemek yaparım. Kız arkadaşım ağzı açık izler.
10 YorumlaYa yemek yapan erkek kadar cool , sempatik , yetenekli bi erkek modeli daha var mı al evlen.
13 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılhemdeee cooooook bana yemek yapsin hemen evlenirim :D
11 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılKesinliklee çok hoşlanırım.. yemek yapmak size çok yakışıyor :))
22 Yorumla- +1 yıl
+1
cooook :) bide beraber yapmak varya cok eglenceli oluyor :)
02 Yorumlavalla sevgilim acaip güzel yemek yapar ve ben yemek yaparken de çok yardımcı olur, bence kesinlikle kılıbıklık değil bu, tam tersine yüksek özgüven..
00 YorumlaYemek Yapan Erkeğe Kılıbık diyen var mı ki ARamızda :) İyi Yemek yaparım ben mesela, Kılıbıklık Derecem Yüksek Mi Oluyor ? Yok Artık :D
10 Yorumlayemek yapmıyorsa hoşlanmam.ciddiyim.yemek de vermem ayrıca.yaşaması için gerekli şartları sağlayamayan sünepeyi napam:/
21 Yorumla- +1 yıl
+1
Valla ben elimden geldiğince yapıyorum . Hatta sözüm var bi kaçına bi şeyler.Basit şeyler öyle zor şeyler değil ama yine de elimden geleni bu.
10 Yorumla
+1 yılYapmasın
ben yemek yapmayı seviyorum yaptığımı tattırmak da pek bi hoşuma gidiyo00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kılıbık olmakla alakası yok ki.Yetenekli erkektir gözümde.
01 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılYemek yapan erkek çekiciliği diye bir şey de var sonuçta kim hoşlanmaz ki..
20 Yorumlahiç bi halta karısma yat keyfine bak ne demişler yemek buldun ye dayak buldun kaç
10 Yorumlayemek yapması harika bana karizmatik geliyor açıkcası :D
12 Yorumla
+1 yılçeşit çeşit yemekten geçtim, hastayken bi tas çorba yapan erkek var mı nan bu zamanda?
01 Yorumla
+1 yılEvlenince eşinden ömrü billah yemek yüzü göremezsin :)))
00 Yorumlamakarna menemen falansa onu bende yaparım ama şöylee bii mantıdır su böreğidir yaparsa helal ossun
22 Yorumla- +1 yıl
aynen +1
Ben yemek yapmadan duramam.Erkeğin yemek yapmasını sevmeyen biriyle evlenirsem kesin boşanırırz 1 ayda.
10 Yorumla
+1 yılYok abi çok sakat bi durum öğrenci evinde börek bile yapıyodum ben her gelen sen güzel börek yapıyomuşun diye yapışıyodu hiç bulaşmayın derim :)
00 Yorumla
+1 yılHoşlanırım :-) ama manti açan erkekte istemem ahaha :-))
118 Yorumla- +1 yıl
Hazır mantıyi sen ye :-)
- +1 yıl
Ben acarım mantıyi o acmasın :-))
- +1 yıl
Ahaha :-)) üzerine alınma tatlim D
- +1 yıl
Açıkcası bende uğraşmıyorum :-) açan cok ben hazır alıyorum :-)) vaktim yok
- +1 yıl
Evet zor ugrasamam manti börek :-) hem göbek bağlamasın degilmi :D
+1 yılYemek ysapsan eleman yakisikliysa hoslanirlar,yok yakisikli degilse hoslanmazlar.Yoksa Umut ustanin yemek programlarinda kizlar sahneye sutyen atardi :D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılgüzel çiğ köfte, kuşbaşı, et kavurma yaparım nasıl görünürüm acaba bende merak ettim (:
25 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok be abarmışın (: bekar hayatı öğretiyor herşeye insanı, ütü temizlik filan da yaparım da bulaşıktan nefret ediyorum (:
Cevap sahibi+1 yılperde sıkıntı ya eli kırılıyor insanın, ütüyü severim ya bulaşıktan iyidir
- +1 yıl
Çığ köfte candır, Helal
kızlar yemek yapan erkeklerden hoşlanır , bide ütü yapan , bide bulaşık yıkayan , bide çocuk bakan , bide alışveriş yapan , bide faturaları yatıran , bide hediye alan , bide özel günleri unutmayan , bide zengin olan erkeklerden hoşlanır :D
00 Yorumlaıssız piçten sonra yemek yapmak ayrı bir meziyet sayılır oldu :)
01 Yorumla- +1 yıl
Harbi ya o piç yüzünden :)
sevdiğim insan ne yapsa hoşuma gıder valla kılıbık demem
10 YorumlaYerine göre davranmalı erkek,yemek yapmak kılıbıklığa girmez bence
11 Yorumla- +1 yıl
+1
+1 yılBayanlar genelde kendilerine yardımcı olan erkeklerden hoşlanırlar.
10 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla- Devamını Gör (68)
Devamını Gör(113)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026