Arkadaşlar bir kızın sizden bişey gizlediğini nasıl anlarsınız?

arkadaşlar bir kız var çok yakın arkadaşım, her an birlikteyiz, bu kızın benden bişeyler gizlediğini düşünüyorum, şüphelenme sebebim,örneğin;okuldayken telefonunu alabilir miyim diyorum vermiyo sadece oyun oynamak için istiyorum ama başka biri istediğinde hemen veriyo, bunu hep yapıyo ve diyo ki başkalarına yok diyemiyorum seninle samimi olduğum için yok diyorum diyo ama hiç inandırıcı değil bence ve diyo ki her seferinde bildiğin şeyler olmasına rağmen girip mesajları okuyon ne var ki zaten bildiğim şeylerse okumamda ne var ve bir de dersanede farklı sınıflardayız sınıfındaki erkekler fazla yavşak, bugün dersanede sınıflarına gittim bir oyun oynuyolardı kağıda bişey yazarak ama isim şehir değildi oyun, kağıda bişey yazdı ve cebine koydu, sonra oyun oynadığı diğer iki erkekten biri kağıdı istedi vermedi sonra zorlayınca verdi ama derste oku dedi, diğer tenefüs geldiğimde kağıt paramparçaydı ve bir parçasında yazılar belliydi alıp okuyayım dedim ama ne yapıyosun diyip kızdı ve ben de nıraktım kağıdı, ama yanındaki kız kağıtlara dokunuyodu elinbe alıp inceliyo ona bişey demedi, sonra başka bir kağıt çıkarıp parçaları ona koydu kağıdı sardı, ve büyük ihtimal çantasına koydu ama ben ne oyun oynadıklarını ve o kağıda neler yazdıklarını merak ettim, bana sürekli sen benim herşeyimi biliyosun diyo ama bişeyler gizlediğini hissediyorum, sizce ne oynamış olabilirler ve bundan sonra nasıl davranayım kıza, kıza sorunca çok uzatıyosun diyo, bundan sonra soğuk davransam düzelir mi,
Arkadaşlar bir kızın sizden bişey gizlediğini nasıl anlarsınız?