Gizli Üye(25-29)4 ay1 kız sırrı mı düşünüyorum 3 saniye bekle ,
Güzel Kızlar serseri, ve terörist tipli erkeklere aşık olur. O terörist tipler güzel kızları asla mutlu etmez. Akıllı kızlar düzgün adamlara aşık olur. Düzgün adamlar normal kızları sevmez. Al bu bilgiyi ne yaparsan yap.
338 Yorumla
Cevap sahibi4 ayBu arada düzgün erkekler asla mutlu olmaz. Yshdjdjdjdjfkf
- 4 ay
Onu biliyoruz da kızlar düzgün adamlara aşık oluyorsa bana neden kimse aşık olmadı
- 4 ay
Ben mi düzgün olmayacam anlamadım
- 4 ay
Ben düzgün olduğumu düşünüyorum en azından diğer çoğu erkeklere nazaran ve çevremdeki çoğu kişinin dediklerine bakarak bu yüzden de düzgün kızların neden sevmediğini anlamadım beni
- 4 ay
İşte hiçbir şey yapmadım şimdiki erkekler kızdan kıza geçiyor ben hiç bir kız eli bile tutmadım kendi halimde işime gücüme bakarım
- 4 ay
@Eleven3405 e cevabını kendin verdin, yahu senin bi olayın yok ki? kız senle napsın sudoku mu oynasın? alınma ama silik bi tipmişsin dikkat çeken biri değilmişsin, muhtemelen kızların eğlenceli bulacağı biri de değilsin, e muhtemelen asosyallik de vardır sende, kanka kusura bakma da bırak bi kızı her hangi biri seninle neden vakit geçirmek istesin ki? iyiyim çünkü? iyiysen cami yaptır, şu an tamamen tahminde bulunuyorum belki yanlış şeyler söylüyorumdur senle alakalı ama öyle bir his veriyorsun haberin olsun, kızlar iyiliğe bakmaz baksalardı ted bundy gibi bir psikopata hapiste onca evlilik teklifi gelmezdi.
- 4 ay
İşte sen de dedin benim dediğim ben ciddi ilişki kurmak isteyen evlilik düşünen tipim senin dediğin tipler sadece takılmalık tek gecelik yaşayan tipler benimle uzaktan yakından alakası yoklar zaten o tipteki kız da benden uzak dursun
- 4 ay
@Eleven3405 abicim sen galiba beni anlamadın, napsın kız senle? bütün gün kukuman kuşu gibi yüzüne bakıp ne iyi çocuk mu diyecek? birader çok basit bi gerçek, sıkıcı insanları kimse sevmez iyi kötü falan filan kimsenin umurunda değil insan muhabbet ister sohbet ister gülmek eğlenmek ister, napacaksın evlenince sabah git akşam gel yemek ye tv izle yat mı? böyle hayat isteyecek kadın zaten erkek diye görmez evleneceği kişiyi.
- 4 ay
Ben sıkıcıyım mı demişim benle tskılan arkadaşlarımla çok güzel eğleniyoruz hele kız olursa kat kat eğlenirim onunla asla sıkılmaz benimle ama ben şu anda kız arkadaşımın olmaması beni sıkıcı birisi yapmıyor çok düz mantıkla düşünüyorsun
- 4 ay
Evet tahminin çok ön yargılı gerçekte tanısaydın anlardın hiçte sıkıcı biri değilim hatta eğlenceliyim denebilir çevremdekiler asla sıkılmaz benden eğer bir sevgilim olursa en çok da o sıkılmaz
Soran4 ayHaklısın bunu bende biliyordum bu pek sır gibi kalmadı keko sevme akımı mübarek
Soran4 ayKızlar 19 yaşına kadar keko sever 20li yaşlarda olgun davranan erkek sever bu kadar işte
Cevap sahibi4 ay@Eleven3405 Kardeşim gerçek olan bir şey var. Bizim ülkedeki erkekler asla romantik ve sorumluluk sahibi degil, çogusu öyle farkındaysan erkekler hep yorum yapmış kendi kendine , sanki eşcinseller ? Sanki erkekler kadın gibi benim yerime sana cevap vermişler. İşte sorun burada erkekler deli gibi kendi kafalarında kuruyorlar , kendileri ne saçmalıklara inanmak istiyorlarsa ona inanıyorlar. Böyle insanlara kızlar tabiki ilgi göstermez. Sen benim yorumuma cevap yazmışsın. 300 tane erkek kendisini kadın zannetmiş sana geri bildirim cevap vermiş. Sanki kadın olan ben degilim onlar? Sen sana göre düzgün olabilirsin, ama şahsen ben sanmıyorum. Her insan aynı degil, Kadınlar böyle 7/24 sosyal medyada takılan insanlara ilgi duymaz. Sosyal medyada çıplak fotograf paylaşan erkeklere ilgi duymaz. Sen terörist misin ? Normal bir insan mısın bu saç sakalın hali ne? 90 yaşında mısın? Bir kimligin belli olsun bir yüzün gözüksün.
Cevap sahibi4 ayKendi bakış açımı söylüyorum sokakta görsem yüzüne bakmam knka :D hdhdjdjdf
Cevap sahibi4 ayKızlar korumak isteyebilir bu normal ama kızlar kimden korunmak istiyor? Sizin gibi sapık, insanlardan korunmak istiyor.
Cevap sahibi4 ayHerkes şey diyor kızlar kendini koruyacak insanlara ilgi gösteriyor. Bu dogru degil, biz kendimizi koruyabilcek bir insanız. Bu neyin kafası? Kızlar kendini erkeklerden korumak istiyor. Babalarının onları öldürmesinden, abilerinin , dışarda tanımadıkları bin bir türlü sapkın insanlardan korumak istiyor. Kendi parasını kazanan, kendini koruyabilen, özgüveni yüksek, aklı başında mantıklı bir kadın size bakmaz knka. Şöyle düşüncenceksin ; dikiş, örgü biliyorsam, egitmim varsa ekonomik özgürlügüm varsa, özgüvenim varsa , gece vakti sokakta güvenli yürüyorsam , istedigim adamla yatıyorsam. Neden 1 erkege ilgi duyayım? Beni sevmesi için mi? Babası tarafından sevgi ile büyütülmüş bir kızı 1 tane kuru gül ile tavlayamazsın.
Cevap sahibi4 ay@Eleven3405 Farkında mısın yorumuna cevap atanlar hep erkek. 1 tane kız yok. Çünkü erkekler kendi kafalarında kuruyorlar kendi fantezi dünyalarında yaşıyorlar. Sen zaten düzgün bir adam olsaydın han şey derdin siz kadın mısınız ? Yorum yapıyorsunuz ?
Cevap sahibi4 ayDaha bu kız konuşmadı sen hele bir kes sesini diyemediysen demek ki sorunlusun.
Cevap sahibi4 ay@Eleven3405 yemek yapmayı biliyor musun ? 1 çeşit yemek yapmayı bile bilmiyorsan neden bir kadın sana hayatını adasın? Knkaaaa nedennnn
Cevap sahibi4 ayFarkındaysan fazla bir şey sormadım bile.
Soran4 ayYorum yapan kız ne dediysen haklısın özelikle düzgün erkekler pek mutlu olamaz dediğine
Cevap sahibi4 ay@aceleon Bizde zaten böyle erkeklere ilgi duymuyoruz. 1 çeşit yemek bile yapmıyorsan , kadınlarla nasıl konuşman gerektigini davranmak gerektigini bilmiyorsan zaten sana kimse bakmaz knkq rahat ol. Şahsen ben sanmıyorum senin kız arkadaşın olsun. Farkındaysan dış görünüşüne yorum yapmadım, konuşma tarzına felan yorum yaptım. Mümkünse sen üreme
Cevap sahibi4 ayHaklıyım tabi ki kızlar terörist tipli erkekler için düzgün erkekleri harcarlar. Erkekler * kızlar için normal kızları harcarlar. Döngü birbirini tamamlıyor knka bu arada söylemeden edemicem. Sen şimdi bana göre birisini bulamıyorum diyorsun ama aradıgın tipte ki kızdaki özellikleri sayıyorsun? Sende neler var? Ne özelliklerin var? Telefon alırken özelliklerine parasına bakarsın degil mi? Peki senin ne özelligin var?
Cevap sahibi4 ayher şey karşılıklı knka
Soran4 ayBenim ozelliklerim sadece kendime yalnızken eglenebiliyorim ve tabiki herkesin parttner tercihi var benim için karakter ön planda saygı ve güveni ararım
- 4 ay
konuşma tarzım da ne gördün bilmiyorum keza ne küfür ettim ne başka bir şey, eğer diyorsan ki gerçekçilikten hoşlanmıyoruz bize her lafı süslemen şekere bulaman lazım yok sağ ol kalsın, yemeğe de maşallah kafayı iyi takmışsın her seferinde aynı örnek bilmediğime nasıl karar verdin bilmiyorum ilgimi de çekmiyor nerden vardığın, kadınlarla farklı mı konuşmak gerekiyor? hayırdır geceden sabaha kraliyet mensubu oldunuz da biz mi bilmiyoruz niye sizinle farklı konuşuyorum ben normalde konuştuğumdan siz kimsiniz? vay arkadaş ne güzel şeymiş bu kız olma mevzusu bi kaç s. lak zamanın başlangıcından beri size peşkeş çektiği için konuşma şeklimi bile size göre ayarlamam bekleniyorsa güzel pazarlıkmış. ha hoş gel gelelim hiç rol yapmak diye bişey duydun mu sen? tabi yemek yapmaya benzemez ama insanlık kendini bildi bileli bi çok işe yaramıştır bir tanesi de ''kadınlara nasıl davranılması gerektiğini bilmeyen'' benim gibi arkadaşların açığını kapatmaktır, ya da dur şimdi düşündüm de rol kesebilmek için nasıl davranılması gerektiğini bilmem gerekir dimi? yoksa nasıl rolünü keseyim?
burası Allahın cezası internet, ne seni ne başka birisini tanımıyorum ve sana kesinlikle yürümek falan istemiyorum, sosyal ortamımın bir parçası da değilsin yani seninle veya bir başkası ile nasıl konuştuğum sosyal hayatımı da etkilemez şimdi lütfen bana söyler misin BEN NE HALT YEMEYE SANA VEYA BİR BAŞKASINA KARŞI DİLİME SANSÜR VURAYIM? üremeymiş, yavrum senin ürediğin yerde benim koloni falan kurmam gerekir hala kadın olduğu için ayrıcalıklı muamele bekleyen ben değilim.
Cevap sahibi4 ay@aceleon Sen bir kadın mısın? Kendi fantezi dünyanda kurdugun şeyleri bana anlatma aqq ben bir kız çocuguyum benden iyi mi bilceksin? Ozman benim yerimede dogur görelim, benim yerimede regl ol , bunları yapabilir misin? Yap sonra gel konuşalım.
Cevap sahibi4 ayShhdf
Soran4 ayTm susun
En İyi Cevaplar
4 ayKoştukça tükenirsin... düşündükçe önünüzü göremezsiniz... Sevdikçe nefret edilirsiniz... Çünkü yanlızca organlarımızın isimleri farklı değil... Aynı zamanda tersten... Yani aynada gördüğünüz silületi kovaladıkça kaçıcak... Aynada kendinizi öpmeye başladığınızda kızla da öpüşmeye başladığınızı fark ediceksiniz 😄 İşin sırrı tanrıymışçasına kendinizi sevmekte. Aynı yansımanın tersi kadınlar için geçerli... kibirli ve egoist kadınlar dışlanırlar kabul görmezler ve mimlenirler... İkisi de kanıttır ruhlarımızın bir yansıma olduğumuza.
10 Yorumla
4 ayDunya erkekler uzerine kurulu ozellikle bu dogu bolgelerjnde, ama avrupa da boyle degil daha rahatlar tam olmasalar da
Hayallerimizi erkeklere gore kisitlariz mutlulugumuzu guvenimizi herseyimiz calinir aslinda bizden yani suanki dunyada tam anlamiyla kadin kadin gibi var olamiyor
Ozellikle turk erkekleriyle konusmama nedenim bu anlayissiz ve iletisimden uzak olmalari
Uzerine alinma dusuncemi soyledim
11 Yorumla
Soran4 ayBu bir sır değil
Gizli Üye(25-29)4 ayKızların çoğu pis. Pasaklarını makyajla ve parfumle kapatıyorlar. Çoğunun seyinden kurt irin her renkte balgam gibi kasar gibi uzayan akıntılar geliyor, çoğu südyeni 6 ayda bir yıkar
Kadınlar tuvaletinden anlayın ki kanlı pedi öylece ortalığa bırakanlar tuvalette dışkı bırakanlar hatta maşrapaya yapanlar var lisedeyken duvara kakasıyla yazı yazan gördüm06 Yorumla- 4 ay
İyimiş ✔️😃
Soran4 aySutyeni nadir yıkama durumunu sosyal medya da çok duydum ama onun dışında dediklerini sallıyor gibisin
Cevap sahibi4 ayNden sallayım gördüklerimi söylüyorum
Soran4 ayBide akinti dedin doğru olabilir çünkü bende yok bilemem
- 4 ay
Ne yazmıştı peki?
Yapay Zeka Cevapladı
Bir kız sırrı mı 😄 O zaman şöyle tatlı bir gerçek söyleyeyim 🥰
Çoğu kız “umursamıyorum” dese de mesajların geç gelmesini, görüp dönülmemesini içten içe çok takar 💔 Sessiz kalır ama kafasında senaryo kurar, kalbi kırılır, soğumaya bile başlayabilir.
O yüzden ilgili olmak, küçük şeyleri önemsemek bir kızın kalbinde sandığından çok daha büyük yer eder 💗✨30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Neymiş bu sırlar ben kadın halimle bilmiyorum 🙄
30 YorumlaErkek arkadaşla yaşadığımız bir sorunu herkese anlatıp fikir alıyoruz analiz yapıyoruz.
348 Yorumla
Soran4 ayÖzel mözel yok mu ya
Soran4 ayEn sevmediğim şey ayril kanka diyen de oluyordur
- 4 ay
Sorarken aklımızda bir fikir var ama diğer arkadaşlar bizim dikkatimizi çekmeyen şeyleri de fark ettiriyor. Çoğu zaman hata yaptırmaz. Hiçbir kız duygu oluştuktan sonra sırf arkadaşları istedi diye ayrılmaz. Onlar sadece kritiğini yapıyor son kararı kadın veriyor. Ayrıl diyorlardır demelerinden korkman gerekmez çünkü iyi veya kötü tavır kendini belli eder zaten. Küfür eden hakaret eden erkeğe ben iyi yorum yapamam. Tüm kadınların nefret ettiği olay tavrını koy aynen devam ederse ayrıl derim. Ama bazen o kız sevdiği için devam eder. Arkadaşı olarak benim dediğimin önemi kalmıyor.
Soran4 ayFikir alışverişi yapmak örneğin hediye olarak ne alsam falan gibi şeyler olabilir lakin özelini anlatmak saçma bu duygular bana ait sevgili yapabilcek yaştayım akıl almama gerek yok kendi kararımı kendim veririm
- 4 ay
Kadınlar tutamaz içinde söylemek paylaşmak ister. İçimize attığımız noktada depresyona gireriz mutsuz oluruz ya kardeşe ya da arkadaşlara anlatmak gerekiyor. Çok sevsekte yine de anlatırız. Sende sorun yoksa endişelenmene gerek yok. Kadın sevginden eminse başkalarından etkilenmez
Soran4 aySaf olmasında nolursa olsun ya
Soran4 aySaf olmak bu devirde tehlikeli
Soran4 ayÖnlem sart
- 4 ay
haghsgkjga çok doğru 6 gündür konuşmuyoruz 6 gündür de burada insanların beynini yedim
- 4 ay
@aslskr3424 kadınlar böyle işte doğamız bu arkadaş kardeş onlar yoksa konu komşu illa anlatıcaz.
Soran4 ayHersey de anlatılmaz be
Soran4 ayBurada da anlat 😅
Soran4 ayBelli ki böyle bir fotoğrafı alıp profil yapmış
Soran4 ayHe bana mi dedin
Soran4 ayYok reis benim tek hesabim bu
Soran4 ayMavi gözüküyor bende abla
Soran4 ayYaş 30 mu
Soran4 ayİyi iyi
Soran4 ayYani bana göre kötü yaslanmak istemiyorum 😥
Soran4 ayBen 22 yaşındayım ama genç olmak bence güzel
Soran4 ayBüyük yaşlarda ki kadınlar gençlerden hoslaniyormus bu ne kadar doğru
- 4 ay
Sende beni 60-70 yasındaki nine gibi hissettirdin. Orta yetişkinim 😀 evet doğru sebebi 30 lu yaşlardaki erkeklerde olgun değil artık hepsi 18-20 yasında erkek beynine sahip ve sorumsuzlar. Herkes erkek aynı olduysa neden 30 lar olgun deyip sürekli onlara yönelelim ki. Sizde seçenek oldunuz artık. Kadının yaşı büyük olursa evlilik bereketli olur derler
Soran4 aySen 20li yaşlarda seviyor musin 😅
Soran4 ayBence 35 40lar canım
Soran4 ayGenelde cinsellik istiyorlar onlar ondan
Soran4 ayYa yok 35lik 40lik adamlar istiyor dedim
Soran4 ayNefes alan herkesi
Soran4 ayYalan mi dayılar öyle ama😅
Soran4 ay😅😅😅
Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. Güvenmiyoruz ama iyi rol yapıyoruz
He bi de tek siz "kullanıyorum" sanıyorsunuz
O eskidendi11 Yorumla
Soran4 ayEvet rol konusunda kızlar biraz cadılaşabiliyor ya
4 ayYarı Türküm. Bende yok ama okulda hemcinslerimden gördüğümde ise sevgilisi olan özeli anlatıp fikir alıyor veya gösteriyor fikir almasalar bile. Bazıları ise kişisel bakım yapmaz parfüm makyajla kapatır
03 Yorumla
Soran4 ayIliskilerinii arkadaşlara danışma durumu herkes böyle diyor çok saçma kişisel bakım yapmaz derken?
- 4 ay
Şöyle mesela banyo gibi saç yıkama, tuvalet vb konularda pekte temiz olmayıp bunları parfüm deodorant makyaj vb ile ört pas edip dışarıda bakımlı gibi gözüken oysa bakımsız olan hemcinslerim.
Soran4 ayOlabilir bence ya
4 ayerkeklerin söylediği yalanlara inanmiyoruz canım ayagina yatıyoruz genelde. bazi kisiler mesela kendini uyanik saniyor ama ne yapip ediyolarsa her seyden haberimiz oluyor, bilmiyormus gibi yapabiliyoruz, bu her sey olabilir ahahaha. d
08 Yorumla
Soran4 ayKadınların hissi çok güçlüdür
- 4 ay
Doğru dedin he
Soran4 ayBen mi
- 4 ay
Yok kız için
- 4 ay
Ama seninkide doğruymuş
Soran4 ayErkekler yalan söyleme konusunda pek iyi değil kadın hemen anlar erkekler de biraz umursamaz tavır vardır
- 4 ay
Şöyle erkekler yalan söyler ama kadın histerikdir anlar ama erkek bi erkeğe yalan söylese daha rahat kandırır çünkü çok üstelemez kadın gibi
Soran4 ayKadınlar duygusal olduğu için tm duyguları inanmalı bazen attığımız bakış bile kadına inandırıcı gelmez
Gizli Üye(18-24)4 ayKızlar şimdiden özür dilerim ama bir gerçek bu 😂
1) Hiç makyaj yok, sadece yüzüm dinç.
2) Evle alakan mı var Yeni değil, eskiden vardı bu.
3) Buna gerçekten ihtiyacım vardı.
Daha söyliyim mi 😂😂😂13 Yorumla
Cevap sahibi4 ayFazla uzak değildir o tanıdık 😂
Cevap sahibi4 ayİllaki herkesin eşi sevgilisi kardeşi der 😂
4 ayİsteyince yapamayacağımız şey yok, üzgünüm ben “böyleyim” değil, ben “sana böyleyim” olayı yani 💁🏻♀️
24 Yorumla
Soran4 ayDaha açıklayıcı söyler misin
- 4 ay
Yani ben böyleyim beni böyle kabul et arayamam yazamam ilgiden bunalırım falan değil yani olay, istersek çoğu kalıba gireriz ama istememiz lazım
Soran4 ayAnladım
Gizli Üye(25-29)4 ayBir toplumda teror bela varsa kızlar asi, serefsiz kisiliklere aşık olur.
Bir toplum medeni, güven ve huzur ortamı varsa kızlar nazik kişilere aşık olur
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBir kız diyelim çok neşeli çok hayat dolu biri. Eğer aniden soğuk yapıp böyle donuk ruhsuz değişik cevap veriyor ve kısa kesiyorsa bilki morali bozuk ve üzgündür. İçine oturan şeyler vardır ve zor geliyordur
21 Yorumla
Soran4 ayBu sadece kızlara özgü değil
Gizli Üye(18-24)4 ayKızların çoğu genital bölgesini hatta tüm vücudunun kıllarını almaz kışın belki en fazla kol koltuk altı ki onu da almıyorlar genelde gördüklerim öyleydi hep almazlar kıllarını kışın bilin bunu erkekler
253 Yorumla
Soran4 ayNasıl ya çok uzasa bile mi koku falan yapmaz mi
Cevap sahibi4 ay@sılamis evet bencede
- 4 ay
Bu gerçek mi be
- 4 ay
Hayır alırım tabiki
Soran4 ayBen ayda 1 alıyorum yavaş uzuyor diye
- 4 ay
Bu gerçek mi
- 4 ay
Gerçek değil bi deli kuyuya taş attı diğerleri gitti misali oldu bu
Soran4 ayBence de gercek olamaz alan vardır
- 4 ay
@Melaikunmelike olm zaten bütün kızlar epilasyona gidiyor ben buna inanmıyorum ya haksız mıyım
Cevap sahibi4 ayOğlum neyine şaşırıyorsunuz ben şahsen alıyorum o ayrı ama bu kişiye bağlı ama geneli almaz almamaları da çok absürt değil kışın kim uğraşır görünmeyen yerleri almak zorunda değil kimse seyrekse azsa tek tükse ne gerek var sizde almıyorsunuz gelmiş sanalda rolleniyonuz
Soran4 ayÇok uzun değilse bence normal
- 4 ay
Cevap sahibi
Soran4 ayAz birsey varsa dert etme hergun kesmek ugrastirir örnek 3 gün önce kesti olabilir
Cevap sahibi4 ayHayal dünyasında yaşamayın sanalda göründüğü gibi değil hiçbir şey gerçek dünyada yaşayın artık büyüyün be alan alır almayan almaz da çok toz pembe yaşamayın gerçek hayat bu herkes epilasyona gidiyormuş vay anasını kendine gerçekten bakan azınlığa göre hayal kurmayın ben gidiyorum diye bu arkadaş da aldığını söylüyor Melike hanım herkes öyle değil ama neye şaşırıyorsunuz
Cevap sahibi4 aySanki uzaylıyla seviştim dedik he nasıl şaşırıyorlar qğğsspdpepdğdpfp
Soran4 ayHaklısın
- 4 ay
Bişey dicem kadında genital bölgedeki kıl benim için fark etmez her türlü yaparım ama koltuk altı ve bacaklarda kıl olmasın ya :)
Soran4 ayBen şaşırmadım
- 4 ay
Birşeye şaşırdığını demedim çevreyle alakalı olabilir konu bizdekiler takıntılıdır mesela erkek kardeşimden diğerlerine
Soran4 aySıla haklı herkesin kendi kılı yani sosoqozoxc
- 4 ay
Soran4 ayYa sıla ben erkeğim kocam mi var sanki wiwodof
Soran4 ay@melaikkunmelike görüşlere saygim var
Soran4 ayOlmayan şeyi düşünemem
- 4 ay
- 4 ay
Soran4 aySakin reis
Soran4 ayMelike sakin be
- 4 ay
Laf atmak için üstte bişey yazmış durmuş uğraşamam bunlarla
Soran4 ayAynen sal gitsin
Soran4 ayKavga etmeyin yakışıyor mu bu laflar
Soran4 ayHay soruyu sormaz olaydım aq
- 4 ay
Yarım saattir almıyorum diye kendini savunmaya çalışıyorsun çakal seni
Soran4 ayHerkesin görüşüne lütfen saygı
Soran4 ayYa kişi alır almaz bunlar olabilir herkesin kendi vücudu olum abartmayın
Soran4 aySıla o alir almaz sen alir almazsın olabilir yani abartmaya gerek yok
Soran4 ayEbu ismini *
Soran4 aySıla konus hakim olmadım için görüşlere saygılı olalım dedim
Soran4 ayGerek yok kavgaya
- 4 ay
Doğru dhjsshs ama daha çok sanırım bacak kılı. Pantalondan açık kalan yeri alırsın sadece
- 4 ay
Delorean - Deli
- 4 ay
Ahhahahahah gerçek mi diye deli deli düşünen erkekler var kız nasıl düşündürttü erkekleri ama 😂😂
Soran4 ayDüşünmedim ben kişiden kişiye değişir diyorum
Soran4 ay@dido_ millet tasak gecio
4 ayErkek arkadaşla yaşanan bir olayı, grupta paylaşıp üzerine de o kişinin dediği şeyi grup ismi yapıyoruz dakika başı sevggilinin dediği şeyleri grup ismi yapıp neler olacağına karar veriyoruz.
01 Yorumla
Soran4 aySaçma
Gizli Üye(25-29)4 ayBirinden hoşlansak dahi yakın arkadaşımız kanka bu çocuk sana uygun degil tipsiz vs diyerek bizi soğutabiliyor etkileniyoruz.
Dipnot: İlk izlenim için diyorum sevdikten sonra kim ne derse desin takmayız.
19 Yorumla- 4 ay
Hoşuna giderse bu erkek nasıl davranırsın
Cevap sahibi4 ay@Youngboss1 Çekinirim ben samimi olamam hemen kimden çekiniyorsam hafif soğuksam onu severim ki kızların çoğuda böyle çekindiğimizden net hoşlanıyoruzdur rahat davranıyorsakta samimi buluyoruzdur sadece
Soran4 ayKendi duyguları ile değil de başkasının duyguları ile hareket edecekse aynı kişi ile sevgili olsunlar
- 4 ay
Bu erkek mesela senin işyerinden biri olsa, ilgisini belli etse ama sende mesafeli soğuk davranınca fazla samimi olamıyorsa ne yaparsın sende onu beğeniyorsan, biraz zaman geçmesi sorun olur mu mesela gündelik ufak sohbetler yeterli midir
Cevap sahibi4 aySoran kişi aynı duygu ile alakalı bir durum değil kızlar olarak yakın arkadaşlarımızın düşünceleri bizi etkiler acaba dedirtir. O kadar
Cevap sahibi4 ay@Youngboss1 ilk adımı ben atmam onun atmasını beklerim fakat erkek bana bir adım atıyorsa hoşlandıysam samimi davranırım ki oda ona olan ilgimi anlasın. Gündelik ufak ufak sohbet et yavaş yavaş belli et ilgini bir anda tüm ilgiyi verirsen bunalabilir
- 4 ay
İlgimi kesmiyorum ki, burada herkes okuyor ve soranı rahatsız ediyoruz, rica etsem mesaj atar mısın bana
Soran4 ayİnsanlar karşılıklı ilişki yaşamalı başbakanının yorumu ile değil
- 4 ay
Sanırım tüm ilişkilerim bu yüzden başlamadan bitti...
Bir kız sana takılıyorsa (laf sokma, minik iğneleme)
→ Bu %80 flörttür.
Hiç takılmıyorsa… işte o daha tehlikeli 😬15 Yorumla
Soran4 ayBunlar ilkokulda olmuyor mu laf sokma
Soran4 ayKardeşim bu laf sokma olayi liseye kadar sürer
Gizli Üye(25-29)4 ayPembe kaka yapıyoruz. Osuruğumuz çilek kokuyor
65 Yorumla- 4 ay
Sesli güldüm aq😅
- 4 ay
Oley yanılmadım yanılmadım
Soran4 aySimli de oluyor mu
Cevap sahibi4 ayTabi 🦄
- 4 ay
Puhaha
Gizli Üye(18-24)4 ayErkeğini gerçekten seven kadın herkesin gözünd efotolarda falan çirkin düşmesini isterler. Çünki "zaten ben seviyorum başkası beöenmesede olur" düşüncesindedirler. Bir nevi kıskançlık ama genelde dile getirmezler
091 Yorumla
Soran4 ayBi yandan hoş kıskançlık Bi yandan garip
Cevap sahibi4 ayÖyle
Soran4 aySen kıskanç misin
Cevap sahibi4 ayEh biraz
Soran4 ayKıskançlığa saygim var bence olması gereken
Cevap sahibi4 ayBencede. Çiftlerin ikisindede olması gereken bişey biri kabul esiyorsa diğeri de etmeli
Soran4 ayAynen öyle şimdi herkes başlamış kardeşim gibi ya demeleri anında soğurum
Cevap sahibi4 ayEvet ya, bencede ennn boş bahane mi desem avutma mı desem bilemedim
Soran4 ayKız ve erkekler zaten birbiriyle zaman geçirdiler hoslanacak şekilde yaratıldı
Cevap sahibi4 ayDoğru, o yüzden erkek "arkadaş", kız "arkadaş" şeyi yok bence
Soran4 ayTam beni kafadasin ama günümüzde ki kızlar bu durumdan hoslanmiyor kızlar özgürlüklerine düşkün birisi
Cevap sahibi4 ayDoğrusu ben özgürlüğüme düşkün değilim, yani sevdiğim beni kısıtlarsa domine ederse itaat edecek yapım var
Soran4 ayOha çok şaşırdım yani sevdiğine sadık olmayı seviyorsun var mıydı böyleleri ya
Cevap sahibi4 ayVarmış😄
Soran4 ayEski Bi iliskimde birinden kiskansam 100 laf yerdim ya keşke sana çekseydi 😅🤌
Cevap sahibi4 ay😄😄
Soran4 ayYaş kaçtı bu arada
Cevap sahibi4 ay18
Cevap sahibi4 aySenin?
Soran4 ay22 ben ama gören 18 sanıyor ya
Cevap sahibi4 ayBeni gören 22 saniyor sjsjsn
Soran4 ayNasıl bu kadar zıtlıklar uyumlu oluyor ya woeoddod
Soran4 ayKızlar zaten büyük duruyor
Cevap sahibi4 ayDimi😂
Cevap sahibi4 ayÖyle kafalarıda erkeklerden daha olgun
Soran4 ayBi ara 18 yaşında ki kıza abla demiştim 😅🤌
Soran4 ayHangi kafalarda
Cevap sahibi4 ayCidden mi abshhs
Cevap sahibi4 ayYani düşünceleri falan
Soran4 ayEvet cidden kızda hoşt ne ablası dedi eoeoddoc
Soran4 ayBenim düşüncelerim bilmiyorum ya ciddi ilişkiden yanayım
Cevap sahibi4 ayBen de, hayatımda hiç ciddiyetsiz ilişkim olmadı😄
Soran4 ayHepsi ciddi ilişki mi oldu
Cevap sahibi4 ay1 tane var
Cevap sahibi4 ayZtn hayatımda 1 ilişkim oldu
Soran4 ayHala devam ediyor mu anlamadım
Cevap sahibi4 ayTabiki
Soran4 ayBu uygulamayı kullanmana izin veriyor mu ki
Cevap sahibi4 ayYani tabiki, ne varki bunda
Soran4 ayNe bilim saçma sapan insan dolu ya ondan
Cevap sahibi4 ayAslında kötü olan uygulama yoktur bu kişinin uygulamayı hangi niyetle kullandığına bağlı
Cevap sahibi4 aySevgilim bana güveniyor ve ben de asla onun güvenini kırmam
Soran4 ayYa sıkıntı zaten ya bide mesela bana cevap veriyorsun ya kıskanmıyor mu sevgilin
Cevap sahibi4 ayYani saçmalarla pek muhattap olmuyorum😄
Soran4 ayBunu övgü olarak alıyorum 😅🤌
Cevap sahibi4 ayYok ya, sen kötü niyetli değilsinki kıskanmaz
Cevap sahibi4 ayBirde sorunda gayet normal soru, cinsellik içeren bi sou da deöil yani
Soran4 ayBen sadece burada olma sebebim arkadaş edinme kısaca sohbet muhabet herhangi konuyu tartışmayı seviyorum yeri geliyor 30 yaşında ki insanlarla arkadaş oluyorum
Cevap sahibi4 ayAl al😄😄
Soran4 ayNeyi alayım anlamadım
Cevap sahibi4 ayAferin
Soran4 ayYa valla kız arkadas edinmek zor mesaja dönmuyorlar 😅
Cevap sahibi4 ayÖvgü olarak al yani
Cevap sahibi4 ayÖyle mi
Soran4 ayYa valla benim sevgilim olsa bu uygulamayı kullanmasını istemezdim
Cevap sahibi4 ayGarip kızlar var ya sjsnjs
Soran4 ayGeçen Bi kızla arkadaş olmak istedim zaten sevgili yapma kafası da değilim hemen engelledi anlamadım abi ya😅
Soran4 ayNerelisin bu arada
Cevap sahibi4 ayNiye ya sevgilin belki soru sormak ister
Cevap sahibi4 ayAzeriyim
Soran4 ayNeyi soracak bana sorsun ya da internetten araştırsın eidododoc
Soran4 ayAzerbaycan kardeşimiz orada mi yaşıyorsun
Cevap sahibi4 ayEvet
Cevap sahibi4 ayHaklısın sjsjjs
Soran4 ayPasaport için sevgili olmuş olmasın senle owoedpc
Cevap sahibi4 ayO da azeri sjaja
Soran4 ayTürkçeyi nasıl iyi yazıyorsun
Cevap sahibi4 ayYani benzer diller. Birde dil öğrenmede iyiyim 5 dil biliyorum
Soran4 ayHangileri
Cevap sahibi4 ayAzerice, türkçe, rusca, ingilizce, korece
Soran4 ayAferin zekisin
Cevap sahibi4 ayPek değil dnssn
Soran4 ayNiye ki biliyorsun
Cevap sahibi4 ayYani dil öğrenmede iyiyim, matematiği zayıf olankara zeki demem, benimki zayıf
Soran4 ayMatematigim seninkinden daha kötüdür
Soran4 ayMesleğin nedir
Cevap sahibi4 ay11. sınıfım
Soran4 ayPardon 22yim ya seni de öyle sandım Bi an
Soran4 ayBu arada bende 11e giderken 18dim
Cevap sahibi4 ayEvet, ben de geç başladım
Cevap sahibi4 ayÖnemli değil
Soran4 ay2 sene geç başladık ikimiz aman boş ver Azerbaycan cennet oeekdof
Cevap sahibi4 aySjsjsjs
Soran4 ayorada saat kaç
Cevap sahibi4 ay05.46 iykum geldu
Cevap sahibi4 ay*uykum geldi sjsha
Soran4 ayUyu istersen
Cevap sahibi4 ayİyi geceler o zmn
Soran4 ayİyi geceler tatlı rüyalar
Cevap sahibi4 aySana da
Soran4 ayTeşekkür ederim
İki kişinin bildiği sır, sır değildir evlat.
11 Yorumla
Soran4 ayBu iyimis
Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı. Herşeyi bilip hissederiz ama SLK ayağına yatarız
13 Yorumla
Soran4 ayOyunculugumuz iyi diyorsun yani
Soran4 ayAlttan alma bence
4 ayErkekler ne kadar onlar için hazırlandığımızı düşünselerde kadınlar kadınlar için süslenir
16 Yorumla- 4 ay
Sen anladın dkdk
Soran4 ayErkekler de bu tam tersi wosodof
- 4 ay
Lezle ne alakası var @ironniggaass işte bu yüzden erkekler anlamaz diyorum kadınlar birbirine rakip gibiler oyle olmasa bile arkadaslarıyla vs buluşacaklarında arkadaşından iltifat almak begendirmek için daha cok süslenir yani hep rakip anlamında degil ama genelde öyledir bir erkek begensin diye yapmaz ortamdaki kızlardan daha güzel gorunmek için yapar
- 4 ay
Erkekleri bilemem
Soran4 ayKadınlar hep şık olmak ister bu normal
4 aySır vır kalmadı bizim hakkımızda bizden daha çok şey biliyorsunuz
14 Yorumla- 4 ay
Tüm erkekler bilmiyor ama
- 4 ay
Bilirler
Soran4 ayPek bilinmeyen sırları harbi merak ediyorum
- 4 ay
Ben bilmiyorum
Kiz olupta kizlarin sirrini oğreniyorum burada, meğerse hayattan heberim yokmuş 😅
11 Yorumla
Soran4 ayÇok iyi wowospd
4 ayCayır cayır dedikodu yaparlar. Birileri kendileri hakkında dedikodu yapınca da ahlak polisi kesilirler 😅
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 855 cevap paylaştı.
4 ayKadın sırlarını bilmem de, klişe sözlerini dile getireyim
"erkeklerden nefret ediyorum" 😂😂00 Yorumla Gruplarda erkek dedikodusu yalan kızlar aslında yok
01 Yorumla
Soran4 ayBirileri var diyor bazıları yok diyor
- Aile & Toplum konusunda 692 cevap paylaştı.
4 aySevgililerimizin ya da eşlerimizin dedikodusunu oturunca çok fazla yapıyoruz 🤷🏻♀️
03 Yorumla
Soran4 ayÇoğu kişi böyle yanıt verdi ya normal değil bence
- 4 ay
Bencede normal değil
Soran4 ayAferin sana işte
- Aile & Toplum konusunda 363 cevap paylaştı.
4 ayHayatındaki erkek hiçbir zaman hiçbirşeyini tam olarak bilemez
04 Yorumla
Soran4 ayNeden
- 4 ay
Öyle. Biliyor diyen yalan söyler
- 4 ay
Gizli Üye(18-24)4 ayBazi sohbetlere denk geldim. Kizlarin bazilarinda kompleks var bence , oda şu , erkeklerin deli gibi kufurlu ve pis konustugunu dusunuyorlar ve bu yuzden onlarda aralarinda kufurlu ve gereksiz kufurlu konusmayi bisey zannediyorlar.
00 Yorumla
4 ay5 dakikaya hazırım
5 + makyaj + kıyafet krizi + aynayla iç hesaplaşma00 Yorumla
4 ayHer şeyi konuşuyoruz tamamen herseyi ve bazen erkekleri ciplak hayal edip dalga geciyoruz
05 Yorumla
Soran4 ayİyide çıplaklığın neresi komik ki
- 4 ay
Dusundugumuzde komik oluyo knk
Soran4 ayYemeden önce komiktir
- 4 ay
Anneninkini ye
Soran4 aySaka yapıyorum sakin wododoc
benim yok ellam bitki gibi yaşıyıp gidiyorum valla djdsjd
13 Yorumla- 4 ay
Sende bendensin Sultanım PP değiştirmişsin
- 4 ay
Bulurum ben
Gizli Üye(18-24)4 ayher şeyi konuştuğumuz bi arkadaş grubumuz oluyor. Gerçekten en ufak detayına kadar her şey
246 Yorumla
Soran4 ayBu çok kötü birsey hersey de olmaz ama ya
Cevap sahibi4 ayherkese değil ki ama danışma amacıyla iki kişi sadece🥺
Soran4 ayDanisma olabilir ama özel durumlar konuşulmamalö
Cevap sahibi4 ayyok özellikle özel durumları konuşmak iyi geliyor insana kimseye anlatmadığın konuşmadığın bir şeyleri güvenle birisine anlatabilmek çok büyük bi nimet
- 4 ay
Erkek mi onlar da..
Cevap sahibi4 ay@Sinannnn083 Yo kız arkadaşlarım neden erkeklerle özel şeyleri paylaşayım yahu
Soran4 ayAyn yakın birine anlatmak iyi oluyor örnek kavga durumları
Cevap sahibi4 ay@Sinannnn083 Yok ben gelecek kaygılsrından ilişki problemlerine hatta cinselliğine kadar her şeyi anlatıp dinlemem lazım
Soran4 ayO kadar değil ya
- 4 ay
Yaşadığın cinselliği ona anlatmak.. sonra sevgilini arzularlar ve 🤣
Cevap sahibi4 ayözr dilerim🥺
Soran4 ayBu kadar geniş olmaya gerek yok
Cevap sahibi4 ay@Sinannnn083 yahu diyorum ya gerçekten güvendiğin birisi diye
Soran4 ayYavsadin hemen erko
Cevap sahibi4 ayya genişlikle alakası yok ki çocukluk arkadaşlarım daha kendimi bilmezken onlar vardı her şeyimi biliyorlar zaten ben de onların her şeylerini biliyorum
Cevap sahibi4 ay@Sinannnn083 kim ben mi
Soran4 ayEvet sana diyor kız olduğun için sisdic
Cevap sahibi4 aygece gece alıklık seviyesi msösnmsnd
- 4 ay
Bu arada doğru söylüyorsun exlerden biliyorum hepsinin akıl hocası vardı böyle wp grupları var birkaç kere gördüm full p*rno muhabbetler qwqwqwqwq
Soran4 ayEbu bizene kardeşim
Cevap sahibi4 ay@HzEbucehil 🤭🤭
Soran4 ayGüldü kessin verecek
Cevap sahibi4 ay@HzEbucehil emin ol normalde bu emoji daha tatlı gözüküyordu atınca çirkin bi şey oldu
Soran4 ayİsme bak hazreti Ebu cehil geliyor burds +18 konuşuyor
- 4 ay
Qwqwqwqwq haklıyım ama dimi
Cevap sahibi4 aygece gece saçma bi şekilde çok güldüm mal demene maösnödns
Soran4 ayElemanın kullanıcı adına bak burada cinsellik yapiyor mal değil de nedir
- 4 ay
Olm ciddiysen fena yarıldım kahkaha atıyorum qwqwqwqwq ebucehili sahabe zannediyor olamazsın lan qwqwqwqwq
Soran4 ayHazreti olana kadar seni *
Cevap sahibi4 ayYarışmayan bir insanı yenemezsin🕺
Soran4 ayGeldi mekanın sahibi
Cevap sahibi4 ayşey ebu cehil yanacak olan değil miydi isminin hakkını vermeye çalışmış
Soran4 ayHer sorumda kızlara cinselliklr yanıt veriyor heryerde görüyorum sinir oldum
- 4 ay
Evet bebeğim kendisi gerçekte büyük bi alim aslında ama bu başka bir konu istersen dm ye gel orada anlatayım qwqwqwqwq
Soran4 ayBence herkesi dm ye çağırma her pembe hesap kız değil
- 4 ay
kestaneyi çizdirmeyelim knk doğru dedin ilk defa he
Cevap sahibi4 ayo da onun derdi elleme meöwmsmnslsm
Soran4 ayAynnn
- 4 ay
Dertler bitmiyor, hep aldatıyorsunuz zaten ne güven bıraktınız ne bişey 😒
Cevap sahibi4 ay@Sinannnn083 bana denk gelen de hiç kadir kıymet bilmedi düzgün insan bulamayıp suçu bize atma😚
- 4 ay
Yazsana bi önemi.
Cevap sahibi4 ay@Sinannnn083 sen yazsana benimki daha önemli
Soran4 ayNe diyorsunuz aq
- 4 ay
Nereye
- 4 ay
inanma mq 2 kişi değil 200 kişidir o...
Cevap sahibi4 ay@ZodyakBeyi Benden iyi mi bileceksin
Gizli Üye(36-45)4 aygördüklerinin çoğu, mesafe koyuyorum adı aldtında "aptalıklarını" gizliyor..
tersini idda edeni beklerim, bilhassa beni tanıyanlar ;)
00 Yorumla
4 ayKızlar arasinda uyduruk sirlar olduguna kim
İnanir tabiki ERKEK MİLLETİ !!!🙄🙄🙄00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayEn yakın arkadaşlarımıza sevgililerimiz aramızda kalsın önemli dediği şeyleri söyleriz ilk yakınlaşmayı filan her şeyi söylüyoruz
02 Yorumla- 4 ay
Ama bu çok yanlış bir şey iki kişi arasında kalmalı
Soran4 ayMesela cinsel ilişkiye girdiğinizi söylerken detay veriyor musunuz ki
Gizli Üye(18-24)4 ayÇoğu zaman popoları hakınfa seks olduklarını felan konuşup o konuda kedilerini döverler kapalı kız var poposu ortada o bile ediyor nerde niliyon uz da demeyin iğreniyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayWhatsapta gurubumuz var kızlara özel her akşam her kız gurupta kocasının yaptıklarını anlatıyor yani dedikodu yapıp gülüyoruz her şey yani
013 Yorumla
Soran4 ayher şey olmasi sıkıntı özeli olmaz mı ilişkinin
Cevap sahibi4 ayBizde özel diye bir şey yok herşeyimizi guruptan anlatırız.
Soran4 ayKorkutucu 😃
Cevap sahibi4 ay@_pusat_ peki madem bana öyle diyorsunuz ya ben size şurdan bir şey söylemek istiyorum telegramda ve tiktokta ve twitterda o kadar internetten kızların özel şeylerini alıpta ve kendi twitter sayfasına resim atıpta kendini oymuş gibi gösteren ve ortalığı kızıştıran ve algı yapan ve erkekleri kendini kızmış gibi gösteren kişiler de mi budala yoksa bizim gurupta doğru olarak anlattığımız ve kocalarımızın arasında dedikoduğumuz yaptığımız mı budala sen seç bakalım kim sence?
Cevap sahibi4 aySenin kimin tarafın olduğu anlaşıldı zaten sen onlara inanmaya devam et hepiniz aynı kafasınız
Soran4 ayBen sadece özelin anlatilmasini saçma buluyorum mesela aramiz kötü bunu anlatmam negatif enerji verir anlatsam 1 kişiye belki ama gelip de grup da 10 kişinin oldugu yerde anlatmam
Cevap sahibi4 aySen onlara yalan at o zaman
Soran4 ayYalan atmiyorum özelimi anlatmıyorum
Cevap sahibi4 ayYok sen beni anlamadın gruba söylerken yalan söyliyceksin ki onlarda inansın sana inat etmesinler diye dedim ben sen beni çok yanlış anladın sen özelini söyleme ama yalan olarak söyle dedim ben
Soran4 ayDoğrusunu anlatsam bile 10 kişinin oldugu yere anlatmam boku çıkar 1 tane çok yakın arkadaşın vardır ona anlatırsın
Aile & Toplum konusunda 853 cevap paylaştı. Beraber olduğu kişilerin performansını anlatanlar görmüştüm
03 YorumlaAile & Toplum konusunda 956 cevap paylaştı. Tek konustugu kişi sen değilsindir bunu sakın unutma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayMerve'lerde ders çalışıyoruz (her kızın bir mervesi vardır :D :D :D
00 Yorumla
4 ayEn yakın arkadasım bile olsa hayata söylemem
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayameliyat olup gel detaylıca konusalim, öte türlü hemcinslerimin açığını söylemem uluorta
01 Yorumla
Soran4 ayHerkes söyle di ztn
Gizli Üye(30-35)4 ayPijama partisinde iç çamaşırlarımızla yastık savaşı yapıp öpüşüyoruz 😏
11 Yorumla
Soran4 ayCidden mi?
Gizli Üye(18-24)4 ayBeğendiğimiz ama aşık olmadığımız erkekleri birbirimize pasliyoruz.
010 Yorumla- 4 ay
Bunu bazı erkekler de yapıyor. Lisede arkadaş ortamımda yapanlar vardı.
Soran4 ayIyyy
Cevap sahibi4 ayNe iyy, çocukla sevgili olmamışsam aramızda duygusal çekim yoksa arkadaşım faydalansın.
Soran4 ayFb mi ayarliyorsun
Cevap sahibi4 ayOlabilir
Soran4 aySanmam ya o kadar da değilsinizdir
Cevap sahibi4 ayKişiye göre değişir
Soran4 ayİnsanlar kendini kullanmış gibi oluyor yakıştıramıyorum ya
- 4 ay
İğrenc midesiz ahlaksıZ
Soran4 ayHaklısın
Size atilan mesajlarin bir kismi ortak kizlar grubundan gelmistir. ya da en yakin arkadaşla birlikte yazılmıştır
113 Yorumla
Soran4 ayFlort döneminde olur anca
Soran4 ayHerkes yapıyor demek değil
Soran4 ayBen bunu ergenler yapıyor sandım
Soran4 ayPeki bana nasihat verir misin abla 10 yaş küçüğüm senden
Soran4 ayDerdim yok sadece şu konu da uyanik ol desen aşk ilişkisinde hangisini derdin
- 4 ay
Mesajları söyledim bide sana söyliyim kadını kandırmaya çalışma o zaten mutlaka doğruyu bilyodur sorularin cevaplarını biliyordur yalan soylersen anlar. Ama sana söylemez anladığını delil toplar sonunda fena patlarsın. Mutlu olmak istiyorsan sevdiği seyleri söylediğinde çaktırmadan not al atıyorum bunu cok mu begendim dedi bisey icin not al çaktırmadan özel gunde patlat fena puan topalrsin
Soran4 ayAynen haklısın öyle yapicam 🤌
- 4 ay
Bide düşünülmek buna düşer kadınlar mesele çiçek böcek degil atıyorum çalışıyorsun aricn dicen ki cok yogunum ama senin sesini duymam lazımdı iki dk.. bu kadar cicek almak değil bizim meselemiz biz sunu dusunuyorz adam cikmis gitmiş bi cicekciye secmis getirmis bizi düşünmüş derdimiz düşünülmekle ilgili
Gizli Üye(18-24)4 ayErkeklerin tipine bakarak penis tahmininde bulunuyoruz kız grubuyla 😂😂😂
611 Yorumla
Soran4 ayBen mavi gözlüyüm 60 kiloyum spor yapıyorum sence kaç cm tahmin et wisisdic
Cevap sahibi4 ayBoyun kaç
Soran4 ay170 heralde cok emin değilim birde kürdüm
Cevap sahibi4 ay13 falan
Soran4 ay13 iyi mi ki sence
Cevap sahibi4 ayKısaa
Soran4 ayBilemedim ki ya hiç ölçmedim bu arada
- 4 ay
185 90 kg yim + deli gibi et yiyorum ve spor yapıyorum turco-mongol strong sperm testomda yüksek ölçtürdüm benimkini tahmin etsene bi qwqwqwqwq
- 4 ay
Sürtünme ok
- 4 ay
Puhahahaha
- 4 ay
hadi beni bul esmerim 1.83 boy / 90 kg yim
Gizli Üye(30-35)4 ayAdet okurken libidomuz daha yüksek oluyor.
27 Yorumla
Soran4 ayHer adet olunca mı?
Cevap sahibi4 ayEvet
Soran4 ayAdet bitince de oluyor mu
Cevap sahibi4 ayNormale dönüyoruz.
Soran4 ayPartneri olmayanlar ihtiyacini nasıl karşılıyor bu arada
Cevap sahibi4 ay🤷♀️
Soran4 aySen nasıl yapiyorsun ki
Hepiniz objesiniz ezik erkekler
73 Yorumla- 4 ay
Dhhdhdhdhhhdhd
- 4 ay
😂😂
Sevdiğimiz veya sevmediğimiz bir insandan bahsederken gerçek adını kullanmıyoruz takma bir ismi oluyor genelde 😂😅
01 Yorumla
Soran4 ayÇok saçma
Gizli Üye(18-24)4 ayÇoğu zaman ne söylendiğinden çok, nasıl hissettirildiğine bakarlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBanyodan sonra popomuzun arasında saç oluyor
13 Yorumla
Soran4 ayNasıl saç oluyor yani saçınız mi dökülüp yapışıyor
Cevap sahibi4 ayArasında kalıyor suyla beraber aktği içn
Soran4 ayHayal ettim de çok komik görüntü oluyor güzel birseyi komik yapması özellikle 😅🤌
Eğer aldatılıyorsak bunun her zaman farkında oluruz. Sadece kabullenmeyiz
11 Yorumla
Soran4 ayKarakter sorunu
4 ayBen bile bilmiyorum.
20 Yorumla
4 ayKışın bacaklar kıllı kıllı, kızların 90% inde
00 YorumlaHer erkek kendi tokmağını balyoz sanıyor sanırım..”))
00 Yorumla
4 ayKız kızayken genel konuları hep exleri, erkekler falan yani
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bizde sıçıyoruz
146 Yorumla
Soran4 ayAma simli ve pembe renk dimi
Soran4 aySeninki ne renk ki dldldpd
Soran4 ayBenim gözümün rengi demek
Soran4 aySenin bokun yenir
Soran4 ayErkekler sevdigi kadının bokunu yer ama ben kendim için demedim Buda sırrım olsun wowodod
Soran4 ayYeni fantezi loading...
Soran4 ayBurada çok şey görmene şaşırmam hepsi böyle ben sadece eğlence amaçlı evet gencim senin yaş kaç küçük hanım 😎
Soran4 ayGenelde profillere bakmam ama 28 yaşındasın abla ben çok küçüğüm 22 yaşındayım 17 sanıyorlar sübyancı olucam bu gidişle
Soran4 ayBenim tarzım pinterest erkekleri gibi fake sanan da var yabancılara benziyorum ondan olabilir
Soran4 ayNasıl gosterecem ki yorumlarda fotoğraf atma özelliği yok
Soran4 ayOlur ama özelden mi herkes görsün istemem ya yorum kismindan
Soran4 ayYa açsan olmuyor mu hem nasıl hızlı resim atcam
- 4 ay
https://hizliresim.com/ bak bu site
Soran4 ayYükledim resim şifresi 1234
Soran4 ayNasıl atcam ya anlamadım ki Bi kurcalim sikdx
Soran4 ayXper puanım yetmiyormus ya
Soran4 ayYa link çıkmıyor ki valla denedim üstte URL kopyaladım atamıyorsun diyor
Soran4 ayCokomeli ne demek
Soran4 ayValla biz onu bilmiyoruz Nutella yiyoruz
Soran4 ayZengin değilim ki ailem zengin wowododc
Soran4 ayGözüm yok kendim de kazanıyorum ki
Soran4 ayBizimkiler okumuş ayıptır demesi durumları çok iyi annem babam ablam memur yani
Soran4 ayBak fotoğraf atma yöntemi buldum linkimi atcam bakarsın pinterst gibiyim
Soran4 ayAna gene olmuyor yükledim de meğersem özelden oluyor birine attım demin oldu ama yorumlar da olmuyor
Soran4 ayİyi geceler hoscakal
4 ayUlu orta söylenmez canım.
01 Yorumla
Soran4 ayNerde söylenir
Gizli Üye(25-29)4 aykızlar asla kolay kolay ilklerini unutmazlar ve duygu beslemediği adamla yatmazlar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayİstersek erkekleri iktidarsisizlastirabiliyoryz.
21 Yorumla
Soran4 aySu sırlar hepsi sırada
4 aySoyleyemem ki, sırrı erkek ismi knk :)
00 Yorumla
4 ayOnu söyleyemiyoruz maalesef
30 Yorumla- Devamını Gör (25)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler