Güzellik & Bakım Size kızlar hakkında sır vereyim mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Her kızın göğüsünde yani memişinde kıl vardır 😂İğrenç ama var yani herkeste.. Size kızlar hakkında sır vereyim mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet genel olarak meme ucunda mutlaka iki üç tel kıl olur oda cımbızla alınıyor zaten 😂 1 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Sanmıyorum. Bi kısmında hiç yoktur çıkmazdır da 0 0 Yorumla
Retroskop1 Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Bu yadırganacak bir durum değil ya fizyolojik bir durum sonuçta 😊 0 0 Yorumla
TravisBicle Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kızlar mı var kızların memesi mi var ben onları hologram diye biliyordum 0 0 Yorumla
Nes2mvarhayattta Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 91% +1 yıl Sirf meraktan baktim simdi emin olmak icin yokmus yani sallama bebekim 0 3 Yorumla by_kowboy +1 yıl İnanmam 😄 vardır vardır 😁 Yorumla Nes2mvarhayattta +1 yıl @by_kowboy sana bir sey kanitlama mecburiyetinde miyim ikile Yorumla by_kowboy +1 yıl Peki wıııınn wıınnn 🚗 🤣🤣 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 531 cevap paylaştı. Benim tek tek açıp bakmam lazım yoksa anlamam senin söylemenle 0 0 Yorumla
GentlemanBoyss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kızların sırrı olmaz 🤣 bunu biliyordum zaten 0 0 Yorumla
Zecx-40 Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 601 cevap paylaştı. ıyy bu ger çek mi :)))biliyoruz eski sevgilim cımbızla alıyordu 0 0 Yorumla
HAKANN1349 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Teşekkürler bu devlet sırrını bizimle paylaştığın için 😅 0 0 Yorumla
samedjackson Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 645 cevap paylaştı. bizde de var yani ne diyim ki bende şimdi sır verirdim de vazgectim 😂 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 3b cevap paylaştı. bildiğimiz bir şey bu her yeriniz kıl tüy sakal bıyık dolu 😷😷😏 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ne kazandırdı bu sana simdi ya xd Magaradan mı geliyorsun, kıl olduğunu itiraf etmek düşüncesi nedir? ağdmağdhağshahaha 2 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. ben de nerdeyse hiç görmedim gibi bişey!!! 0 0 Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olsun çok güzel ve lezizler 0 0 Yorumla
Umayplat Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ommmmggggg çok önemli bir bilgiydi inan ki. 0 7 Yorumla by_kowboy +1 yıl Geçmiş olsun elin sarılı mı senin 🧐 Yorumla Umayplat +1 yıl Sarılı değil sksksk 🤣 Yorumla Umayplat +1 yıl Ceket modeli böyle. Yorumla by_kowboy +1 yıl 😁🤣😄 nasıl bir model miş öğle fuguguif Yorumla Umayplat +1 yıl Var çok var öyle ceketlerden. Yorumla by_kowboy +1 yıl Yakışmış 👍 güzel kombin yapmışsın 👏👏 Yorumla Umayplat +1 yıl Teşekkürler 🌸. Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. var ya denk geliyoz:) 0 0 Yorumla
ölMÜşSünAQ Takip Et Guru Yaş: 120 , eic 98% +1 yıl WAAAAAOOOOW cidden inanılmaz bir bilgi 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 685 cevap paylaştı. :D :D Anacığım bildiğimiz yerden geldin :D 0 0 Yorumla
by_kowboy Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 984 cevap paylaştı. Bu ne şimdi 😳🤣 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 729 cevap paylaştı. biliyoruz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Evet genel olarak meme ucunda mutlaka iki üç tel kıl olur oda cımbızla alınıyor zaten 😂
Sanmıyorum. Bi kısmında hiç yoktur çıkmazdır da
Bu yadırganacak bir durum değil ya fizyolojik bir durum sonuçta 😊
Kızlar mı var kızların memesi mi var ben onları hologram diye biliyordum
Sirf meraktan baktim simdi emin olmak icin yokmus yani sallama bebekim
İnanmam 😄 vardır vardır 😁
@by_kowboy sana bir sey kanitlama mecburiyetinde miyim ikile
Peki wıııınn wıınnn 🚗 🤣🤣
Benim tek tek açıp bakmam lazım yoksa anlamam senin söylemenle
Kızların sırrı olmaz 🤣 bunu biliyordum zaten
ıyy bu ger çek mi :)))
biliyoruz eski sevgilim cımbızla alıyordu
Teşekkürler bu devlet sırrını bizimle paylaştığın için 😅
bizde de var yani ne diyim ki bende şimdi sır verirdim de vazgectim 😂
bildiğimiz bir şey bu her yeriniz kıl tüy sakal bıyık dolu 😷😷😏
Ne kazandırdı bu sana simdi ya xd
Magaradan mı geliyorsun, kıl olduğunu itiraf etmek düşüncesi nedir? ağdmağdhağshahaha
Sadece seninkinde var bence şu an bende öyle düşünüyorum 😂🤣
bilmediğim şeyler söyle
bunu bilmeyen kaldımı ki zaten?
Teşekkürler ☺️
Ben bi istisnayım o zaman :D
ben de nerdeyse hiç görmedim gibi bişey!!!
hee iğrenç sorma
Bu sır degilki her erkek bilir 😂
Sanki bilmiyorduk
Olsun çok güzel ve lezizler
Kaç yaşındasın?
Ommmmggggg çok önemli bir bilgiydi inan ki.
Geçmiş olsun elin sarılı mı senin 🧐
Sarılı değil sksksk 🤣
Ceket modeli böyle.
😁🤣😄 nasıl bir model miş öğle fuguguif
Var çok var öyle ceketlerden.
Yakışmış 👍 güzel kombin yapmışsın 👏👏
Teşekkürler 🌸.
var ya denk geliyoz:)
WAAAAAOOOOW cidden inanılmaz bir bilgi
:D :D Anacığım bildiğimiz yerden geldin :D
Bu ne şimdi 😳🤣
Yalnız olmadığımı öğrendim şu an hahahsjsa