+1 yılCinsel dürtü denen bir şey var ve bu şey sadece sevgilimden tahrik olurum denilebilecek bir şey değil. Doğan'ın kanunu bu. Mini etek, şort, dekolte erkekleri tahrik eder. Ha bu erkeğin tecavğz etme Hakkı var demek değil bırakın tecavüz etmeyi bakma şansları bile yok ama o tarz açık şeyler giymek etik ve mantıklı değil. Üstelik şu feministim diye gezenlerin öncelikli olarak açık giyinmeyi bırakıp aradığı eşitlikte ruhta bulmalılar. Dişiliğiyle konuşan birisi erkekle eşit olabilir mi? Bedeniyle konuşan birisi insan olabilir mi?
63 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
fikrimi beğenmeyenlerin gerekçelerini duymak istiyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/VlqNJr.jpg
Şimdi Anladın mı?
Konu bacak falan değil "AÇLIK" !81 Yorumla
Sen mini eteği erkekler bacaklarına baksın, ilgi çeksin diye giymediğini iddia ediyorsun sanırım şu an. Biz bunu yiyor muyuz the most namuslu girl in the world? Yemiyoruz.
Ya insanlar gerçekleri açıklasınlar artık ya, kasmayın artık ya, desene "benim bacaklarım güzel ve sergileyip ilgi çekmekte en doğal hakkım" desene? Ya desene "erkeklerin ilgisi hoşuma gidiyor, çünkü bir kadınım bundan doğal bir şey olamaz" desene. Ne burada ayak yapıyorsun. Artık insanlar gerçekleri açıklasınlar ya, böyle yapmasınlar yeter.14 Yorumla
Soran+1 yılsen kendini kandır
- +1 yıl
Güzel kardeşim yemiyoruz bu numaraları, o mini etekleri karşı cinsin ilgisini çekmesi için giyiyorsunuz, hatta kızlar dahi kıskansın sizi diye giyiyorsunuz. Bakılınca da neden baktın oluyor?
Ya şöyle düşün, ben kaslıyım ve dar kesim tişört giyip dışarı çıktım, böyle tüm kaslarım belli oluyor, kaslı erkeklerden hoşlanan kızlar da bana baktı doğal olarak, benim, "ya kızlar neden böylesiniz öff abazalar" deme hakkım var mı? Millet baksın diye dar giydim zaten? Anladın, iyi günler diliyorum.
Soran+1 yılmini eteği millet baksın giymiyorum görüntü olarak başkasına baktığım zamanda hoşuma gidiyor kendimi beğeniyorum ve giyiyorum anladın
O etegi giydigin de sana bakacaklarini bilmiyor musun ki bu soruyu soruyorsun ama bildigin icin de giyiyorsun cunki kendine guveniyor ve baktiklarinda hosuna gidiyor sonra da arkadaslarina hep bana bakiyorlar ben ne kadar guzel ve cekiciyim diyorsun evet haklisin giy yakisiyor ise ama birak bakana da karisma arkadasim bunu bile bile giyiyorsun zaten
03 Yorumla
Soran+1 yılAy bana bakiyorlar ben ne guzelim cekiciyim dedigimi de nerden cikariyorsun hem bana baksinlar diye giymiyorumki
- +1 yıl
Eminim oyledir o zaman şikayet etmeyeceksin bu nedir ya kim bakmis kim bakmamis bakanlari goruyorsun ama senin de gozun yerinde durmuyor demek ki simdi ben bakmiyorum dersin yapma arkadasim konusmus olmak icin savunma yapma yıl olmuş 2015 hala konustugun seye bak giyme ki kendine sorun etme iki uc asalak bakiyor diye sende asalak olma onlara bakip o zaman
Soran+1 yılAnlamiyorsun galiba karsidan gelene oyle gozumu dikip dik dik bakmiyorum zaten goz ucuula bazen herseyi gorursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
Ben böyle soruları anlamıyorum cidden bak. Normal giyinmek varken dur az daha güzel olayım cekici olayim diye makyaj kisa etek belki mini etek dar pantolon mini short giyiyorlar giyiyoruz. Sonra vay efendim neden benim bacagima baktılar. Neden o kadar suzduler. Ya zaten normal giyinince bile bazılarının baktığını biliyosun. Uzayda yasamiyorsun. E bide dikkat çekici giyinince nden bakıyorlar diye soruldugunda aradaki mantığı cozemiyorum. Giyilmesin demiyorum. Cevabi bilinen bir soruyu sormaktan bahsediyorum. Iste ben kendime giyiyorum falan diyenler olursa hic demesin bende bayanim. Kendine giyersen evde giy madem sadece kendine bakımlı olup başkası bakmasın dersen. Bilmem anatabildim mi?
45 Yorumla- +1 yıl
Ha bu kıza helal +1 verdim +100 olsa yine verirdim süper anlatmış
- +1 yıl
Çoook güzel cevap dostun Harikasın
- +1 yıl
Teşekkür ederim 100 vermiş kadar oldun :) @tursu_bidonu
Teşekkür ederim @Powerby_MusTi
Bacaklarınız uzun değilse ve kalça bölümünüz biraz geniş ve al tarafınız ince değilse ölesine bakıyorlardır telaş etmeyin. Yolda kedilere kuşlara nasıl bakıyorsanız mini eteğe de o gözle bakıyoruz. Sapıkca bakmaları için önce güzel bir fiziğe sahip olun sonra içinize dert edersiniz niye bakıyorlar diye!
00 YorumlaBen su kanidayim. Yazin sahile gittigimde okadar bikinili kiz var hic dikkat cekmio bakmiyoruz oyle uzun uzun yani ama mini etek giyen olsun dekolte giyen olsun ozmn daha tahrik oluyoruz heraldeki bakıyoruz. Ama ne olursa olsun yiyecek gibide bakmam hicbizmn. Karsi tarafı rahatsiz etmek yanlış.
00 Yorumla
+1 yılBu konuda o bakislardan rahatsiz olan giymez , sizde aksine rahatsiz olmuyorsunuz gayet hosnutsunuz bu durumdan
104 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum.
Sonuçta gözlerimiz taciz edilince bakmak zorunda kalıyoruz.
Sadece erkekler değil öyle etekler oluyor ki diğer kızlar bile taciz olup bakmak zorunda kalıyor. - +1 yıl
Aynen oyle acmasinlar bakmayin
- +1 yıl
Tesekkurler
Şunu eklemek istedim havalara girmeyin beyler sizin için ya da size bacaklarımızı göstermek için giymiykruz hiç değilse çoğu kız olarak bunu yapmıyoruz
21 Yorumla- +1 yıl
Birisi şuna tamam şampiyon desin
iyide biz onları yürüyüş organı olarak görmüyoruz ki benim için olmazsa olmazdır güzel bacak ve çorap ağzımızın suyunun akmasıda normaldir doğaldır erkek olsaydın hak verirdin bize yiyecek gşbş bakıyoruz çünkü gerçekten yemek istiyoruz sizde açıp azdırmayın bizi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkekler görsellikten hoşlandığı için ondan bakıyoruz dikkat çekiyor.
Siz ayna karşısına geçip poponuzu aynaya uzatarak süzüyorsunuz ya kendinizi güzel miyim diye mesala o biz erkeklerde yok.
Kendinizi bile baktığınızda beğeniyorsunuz biz de bakıyoruz normal yani.00 YorumlaMini etek seksi olmak ve dolayısıyla dikkat çekmek amacıyla giyilir. Kimse sana bakmazsa ağlarsın evde
61 YorumlaPardon da siz miniyi giyerken utanmiyorsunuz da biz bakmaktan mi utanacaz guzelse bakarim zaten siz de erkeklerin ilgisini cekmek icin giyiyorsunuz kendinizi daha kadinsi hissetmek ilgi cekmek icin giyiyorsunuz aksini soyle?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 397 cevap paylaştı. Sen ne için giyiyorsun? Dikkat çekmek için değil mi? Giyince bakacaklarını biliyorsun bunu bildiğin için giyiyorsun. Sonra kalkıp böyle deme bakmalarını istemiyorsan giyme.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı. Yeminle sırf egoları tatmın olmasın die dağa taşa baklarım telefon kulubesıne bakarım gene bakmam.
Benim tezim vardır yüzü güzel olmaynalar genelde vucudundan bir yerleri acarlar.53 Yorumla- +1 yıl
Doğru
+1 yıliçimden sürt*k diyip bakmadan geçiyorum yanından
https://i.hizliresim.com/ZLaPGk.png23 Yorumla- +1 yıl
Ne saçma bir düşünce tarzı etek giyen sürtük mü oluyor?
- +1 yıl
@blondewoman
mini etek giyen, benim gözümde evet. - +1 yıl
Neyse..
Valla bazen ben bile bakiyorum en azindan aynada kendime bile bakarim yani guzel görüntü
20 YorumlaBacım emin ol bu tipinle mini etek değil çıplak görsem seni hayrına elmi uzatır üstünü giğdiririm emin ollll...
13 Yorumla- +1 yıl
anlamaz üstat beyin başkabeyin mezbahadan almış boşunu ağzını yorma sen ben biliyorum giyse ne olacak ha mezbehane ha siz de gitsin Allah yeter de gitsin. bulur herkes belasını da mevlasını da dualrı eksik etme.
valla şunu söylim bende hep giyerim ama rahatsız olduğum bakışlar çok nadir dir. ki bayanların daha çok baktığını bile düşünüyorum...
10 Yorumla
+1 yılNerde nasıl yaşıyorsun bilmiyorum ama
su anda yanımda olsan
100 tane gözüm olsa 1 i sana bakmaz...
Bacimsin gardasim sin bakmaz. d00 YorumlaSen acarsan bakarlar tabi ki de oldu sen ortalikda ciplak gez ondan sonra niye bakiyorlar akla bak soruya bak la
00 Yorumla
+1 yılYiycek gibi bakmıyorum da bir göz çalıyom hani :D sdafasaf Sevgilim yoksa tabi
Siz neden etek giyiyorsanız biz de ondan bakıyoruz :-)00 Yorumla
+1 yılyok genel evine gittim gördüm yaladım yurttum ne oldu ki? görmeyenler de var ayıp mı? ama yaladıktan sonra da kadının bedeninden nefret etmeye başladım hele o ay başı mı ne zıkımsa..
00 Yorumla
+1 yılGüzelse bakılır yani..
Yiyecekmiş gibi de bakmamak gerek tabii ama bakmamak elde değil.. Hormonlar.. =/00 Yorumla
+1 yılŞimdi ben t-shirt imi çıkartıp adonis kaslarımla gerile gerile gezsem sence hanginiz bakmaz?
edit : kasım yok :D:D10 YorumlaSende niye hemen erkekler diye nitelendiriyorsun herks öylemi bana iğrenç geliyor yürüyen piliç gibi. Miğde bulandırıcı
00 YorumlaMini Etek Giydiginde Sana Bakan Erkekleri Nerden Görüyorsun Demekki Sende Bakıyorsun :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYoo karsisan geldikleri icin gozume carpiyor
+1 yılBen daha çok yüz güzelliği derim, ortalama bir vucut da olsa yüzü güzel olan daha güzeldir, çıplaklığın da irdelenmesi doğru değil bence, mini etek giydi diye birine odaklama durumunda değilim.
00 YorumlaGörmezlikten gel umursama oldu bitti hoşuna gidiyor demek ki. Rahatsızsan giymeyeceksın arkadaşım.
40 YorumlaSana bakan var mı cidden merak ettim valla
Bu kadar da yoklukta olunmaz52 Yorumla- +1 yıl
Insanlari rencide etme cocuk soruyu cevapla gec zxzxxxcxcz
Erkekler hemen herşeyden tahrik oluyolar. Her seferinde ilk defa görmüş gibi oluyolar
02 YorumlaMadem bakilmasindan rahatsiz oluyorsunuz neden mini etek giyiyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılKendince kapak mi yapiyosun :D Siz kizlari anlamak ve anlatmak gerçekten zor...
00 Yorumlagenellikle bacaklarının güzelliğine inanan (bak genellikle diyorum) kızlar mini giyiyor e güzele bakmakta sevap. ayrıca yiyecekmiş gibi değil yalamalık bakıyor herkes...
00 YorumlaKıza şimdi sna bakan var mı demeyin kız bence gayet güzel :D
00 Yorumla
+1 yılaçana bakarlar yavrum kaldiki ben bile bakıom asfgjk
40 YorumlaBakilmasini istemiyosan giyme o zaman, sende sana baksınlar diye giyiyorsun zaten
10 YorumlaKim bakiyo sana oyle gelmistir zombimiyiz biz bacak yiyelim
00 YorumlaGüzelse bakılır rahatsız etmeyecek şekilde. Bakılmadığında da niye bakılmıyor çirkin miyim? diye tripten tribe giriyorsunuz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.
+1 yılBirileri bayağı yoklukta sanırım :/ ben önce yüze bakar sonra vücudu süzerim digerleri direk vücuda bakıyor demekki.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılPeki siz neden mini etek giyiyorsunuz. Dur tahmiin edeyim "Sadece kendin için" he canım he :D
30 YorumlaMini etek giymedeki amaç nedir kollarınızı göstermek mi
Bacaklarınızı gösteriyosunuz millette bakıyor.
Giymeyin demiyorum herkes özgürdür.10 YorumlaBunca zamandır nasıl açılmadığına şaşırdığımız etek türüdür. Onu çözmeye çalışıyoruz. Sapıklık bir durum olmadığını belirtmek isteriz
00 YorumlaSiz kasli erkek gorunce neden ole bakiosaniz bizde oyuzden bakiorus
00 Yorumla
+1 yıltayt giyincede götünüze bakıyoruz bilin istedim yani :D
00 YorumlaYakıştıysa bakarlar, gerçi pantolon giysen bile bakan var kanka
12 YorumlaBenim kadın butu yediğim var siz geride kalmişsiniz.. ://
00 YorumlaMini etek tahrik ediyor mesela deniz de pek kimse bakmaz mini etek giy bakarız :D
10 Yorumladaha önce hiçmi göstermediniz , nie sürekli gösterip duruyorsunuz..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyasak mı bakmak sanki isteyerek bakıyorz istemsizce gidiyo gözler / tabi hayvan gibi bakanları bilmiyorum
10 YorumlaBakılmasını istemiyorsanız giymeyin. Biliyorsunuz hem lades yapıyorsunuz.
00 Yorumla
+1 yılya<kışıp yakımadıgını abcakalrın güzelligini görmek amaclı bakıyorum
00 YorumlaDikkat çekmek için giymiyormusunuz? Kimilerinin dikkatini çekiyor işte..
02 Yorumla
Soran+1 yılDikkat cekmek icin degil mini etek hosuma gittigi icin
+1 yılçünkü yüzünüze bakılacak bir tarafınız yok ondan (:
00 Yorumla
+1 yılmini etek bazılarının şehfetini uyandırıyor diyebiliriz.
00 Yorumla
+1 yılKadının Görseli Çok Estetik. İnsanın Bakası Baktıkça Yiyesi Geliyor
00 Yorumla
+1 yılYoo cok bacak gördük onlarla senin bacaklarını kiyasliyoruz
00 YorumlaSiz kendinizi erkek yerine bir koyun da görelim bakalım aynı sözü söyleyebilecekmisin.😊
00 Yorumla
+1 yılKendileri giyemiyorlar diye bakıyorlar canısı
20 Yorumla
+1 yılseksi oluyorsunuz yoksa bacak gormedigimizden degil hele bide altta topuklu ayakkabı varsa ama bunun sapıklıkla abazalıkla alakası yok.
00 Yorumlatşört giydiğimizde kol kaslarımıza omuzlarımıza neden yiyecek gibi bakıyorsunuz?
00 Yorumla
+1 yılHer mini etek giyenin bacağına baktigimzi nerden çıkardın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılonlar sadece analrınn bacagnı görmüşlerdir. aç köpekler hepsi ahh canlarım :)
10 YorumlaKolay kolay bakmam karsimdaki kate upton olmadikca :)
00 Yorumla- Devamını Gör (61)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar