Ayrılırsam pişman olur muyum?

Ben 18 yaşındayım seneye üniversiteye gidicem derslerim çok iyi. Geçmişte bi ilişkim oldu çok uzun yıllar sevdim onu sonra çıkmaya başladık ama birçok sebepten dolayı bitti. Beni haketmeyen biriydi. En büyük sebebi de uzaklıktı. Hep bunu bahane ederek ayrıldı benden sonra geri geldi geri gitti ve sonunda tamamen bitti. Ondan ayrıldım ayrılalı çok rahattım. Unutmam zaman aldı ama unuttum ve kafam rahattı sadece okulla derslerimle ilgileniyodum.

Sonra hayatıma belki de bidaha asla karşılaşamayacağım kadar iyi biri girdi. Bana aşık oldu. Bende etkilendim hoşlandım teklifini kabul ettim. Beni çok seviyo çok değer veriyo. Benim o kadar yoğun duygularım yok ona karşı. Onla konuşurken çok mutlu oluyorum ama dediğim gibi onun bana aşık olduğu kadar aşık değilim ona. Üstelik geçmişte yaşadığım şeylerden dolayı da hiçbi zaman tam anlamda mutlu olamıyorum. Uzaklık olduğu için çok yıpranıcağımızı düşünüyorum. Birbirimize daha çok bağlanmadan ayrılmak istiyorum. Zaten onu kaybettikten sonra da kimsenin hayatıma girmesine izin vermicem. Evlenmicem bile.. Sizce ayrılırsam pişman olur muyum? Yoksa en doğrusu ayrılmak mı?
Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada ayri ulkelerdeyiz.
Ayrılırsam pişman olur muyum?