Ayrılsam pişman olur muyum çok kötüyüm😔?

Tanıştığımız zamanlardan bu yana az zaman ayirirdi bana başlarda hele gerçekten ömür torpusuydu buluşmadan buluşmaya ilgili davranirdi ki sürekli de bulusmazdik 2 3 hafta da bir kere. Akşamları geliyim derdi ama ailem izin vermiyordu sürekli onu bekledim sürekli bakın kendi kendimi yerdim iletisimsizlikten ona yansitmazdim az konuşurduk ciddi anlamda çok az. Bu şekilde baya sabrettim bu zamana geldik. Ailemle kaç kere kavga ettim 25 yaşına geldim sevgilim olmasını kabul etmedikleri için ya kısacası ben ona gerçekten sürekli anlayışlı yaklaştım sürekli yanında oldum. Bazı hataları oldu yinede bir şekilde devam ettik aldatma dışında hatalar... Ocak ayından beri de guvensizlik yaşıyorum ona karşı.. şimdi de soğuk yapmaları başladı uzaklasmalari eskisi kadar takmıyor açıkçası birileriyle konuşuyor mu diye bile düşünmeye başladım çünkü bazı hareketleri beni ona itti.. dün aradım mesela meşgule attı uykusunu almıştı zaten 15 20 dk konuşabilirdik uyuyordu o ara yine meşgule attı sahurda da yazmadı dönmedi. Bu gece aradım dönmedi sahurda da dönmedi yazmadı hiç saat 7 den beri. Tamam her zaman yapmıyor ama önceden de böyle yapmazdi ya
Ayrılsam pişman olur muyum çok kötüyüm😔?