Tabi ki böyle hisler yaşanır, doğaldır. Hayatımda ilk ve tek olarak beni alkol komasına sokan tek insan da böyleydi; başka bir arkadaşımla iletişime geçmek için onun telefonunu kullanıyordum. Sonra bir baktık ki biz konuşuyoruz, arkadaşım egale olmuş bile... Birbirimizi hiç görmeden aşık olduk; aylar sonra buluştuk. Her şey harikaydı. sonrasında ayrı şehirlerde yaşamımıza devam ettik; o geldi, görüşemedik, darıldık, ayrıldık... Sonra ölüm haberini aldım, yıkıldım... 2 gün boyunca içtiğim biranın borcunu 6 ayda ödeyebildim bakkala. O iki gün ne oldu, neler yaptım, hiç bilmiyorum. Sadece başını hatırlıyorum; koltuğa oturdum, bir bira açtım. Gözlerimde yaşlar vardı. 2 gün sonra kendime geldiğimde her yer bira şişesiyle doluydu. Kapıcı, çöpleri toplarken "bu kaçıncı posta?" diye sordu. Yanılmıyorsam 98 şişe içmişim. Nereme içtim, ne zaman tuvalete gittim, neler yaptım dersen oraları boş. Çok konuştum yahu... Oluyor bazen kısacası :)
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilime çok benziyorsunuz.Karşınızdaki sizi gerçekten seviyorsa gelecektir yanınıza,engel olmayın bırakın yaşayın bunu :) birçok insan yaratanını görmemiş ve duymamış ama yine de ona aşıklar bunca yüzyıllardan beri. Olmayacak hiçbirşey yok :)
06 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim bu cevap çok iyi oldu :) inşallah o da benim gibi düşünür
Cevap sahibi+1 yılRica ederim umarım istedikleriniz olur =)
Soran+1 yılinşallah :)
- +1 yıl
Bana da öyle gelmedi değil hanii :))
Soran+1 yılhayır zaten gzli kullanıcı km blmiom ama benim bahsettiğim kişinin sevgilisi yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet tabi olunur niye olunmasin bende oldum Ve suan allaha Sükür cok mutluyuz gerci 3 Ay oldu ama yinede. Sanal diyip gecmeyin cogu kisi Sanaldan taniyip anlasip Evlenen ve cok Mutlu olan. Gercekten Seviyorsan eger Bunun Sanalin engel olcagini Düsünmiyorum. zaten birakirsan eger sevmiyorsundur ama ben sana sunu söyliyim Onu gercekten cok Seviyorsan onu sakin birakma git pesinden yani ilerde mutlu olmak istiyorsan. bunu Tecrübem oldugu icin söyliyorum. Tanidigim kisilerdede gördüm bunu ama yinede Son karar senin iyi düsünüp karar ver sonradan Pisman olmamak icin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim :)
Cevap sahibi+1 yılBende daha öyle oldu evet ama Arkadasimin 2 Yil oldu ayni benim gibi oda ;)
Sadece bizde degil cogu tanidigim kisiler böyle 2-3 Yillar oldu ve Tanidigim biride Evlendi ve Mutlu.
olabilirsin olunur , bende olmuştum ,ama arada mesafeler varken ,yüzyüze görüşemeyince sorunların çözümleri de zorlaştı.Sorunlar da canım cicim aylarından sonra çoğalıyor ,bence sevdiğini düşünüyorsan dene şansını ama hemen güvenme ağırdan al ve görüşebildiğin en kısa zamanda da görüş
01 Yorumla
Soran+1 yılben daha önce yaşadım bütün zorlukları biliyorum ama bu sefer korkuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
36Cevap
Senin sorun aklima guzel bir soru getirdi ben de onu sordum tesekkur ederim
Sorunun cevabina gelince Ask hangi duyumuza hukmediyor gormesek te dokunmasak ta yine de insanoglu asik olabilir ruhuna hitap ettigi surece her sekilde asik olabilirsiniz :)113 Yorumla
Soran+1 yılben hayatımda sadece birini sevdm onu hiç tanımadan.. şimdi başkasın bunları hissedince korkuyorum
- +1 yıl
Sen bir baskasi icin hissetmis ve sevmissin gunun birinde de belkide birisi senin icin ayni seyleri hissedebilir. en azindan o hissiyati besleyecek kadar gorusme imkaniniz olmus olcak bir de olayin su yonunden bakarsan
gorucu usulu ile birbirlerini hic gormeden ve hayatlarinin sonuna kadar birlikte olan evlilklerimiz var Turkiyemizde ama sonunda sordugun zaman % 90 i mutluluga kavusmus ve birbirilerini sevmis oluyorlar
Soran+1 yılyanii demek istediğin... :) onu sevmekten kendimi geri çekmemeliyim dimi
- +1 yıl
hayir
sevebilirsin baskalarida ayni sekilde seni sevebilir demek istiyorum
sizler azinlik kisilersiniz cok az insan sevgisini boyle gosterebilir karsiligi varsa tabii
ama bu yolu secerek kendini dikenli bahcenin icine atmis olursun
bu bahce de tum vucuduna dikenler batar sicak kavurur susuz yanarsin biraz acili ASK olur senin icin ben zoru severim dersen o baska
Soran+1 yıldaha önce yaşadım birbirimzden ayrıydık ama snradan başka sebeplerden ayrıldık.. hem şimdi olmasa da 1 yıl sonra onun olduğu yere gidebilirm ben
Soran+1 yılama daha ilşki yok :)
Soran+1 yılbilmiyorum .S
Soran+1 yılhep onun sesini duymak istediğim
hep onu görmek istediğim
Soran+1 yılyok teşekkür ederim :)
yaradanın askıyla insan askını bir tutmazsan sevinirim bu örneği onun ismiyle bağdaştıramazsın? yaradanın askı biz doğarken kalplerimize koyulmustur kardesimm biz onu hatırladıkca bu ask kabarır .. evet onu görmüyoruz hissetmiyoruz ama onu soran arkadasımızın iliskisiyle bağdastırmanı kınıyorm siddetle .. ona tavsiyenin daha farklı olmasını beklerdim ..boşuna demiyolar ilahi aşk diye...? bir amaa insan da görmeden aşık olabiliyor sadece sesini duyarak ellerini tutarak birbirlerini seven insanlar cok ..
01 Yorumla
Soran+1 yılyorum için teşekkür. ederim
+1 yılolabilirim oldum da şuanki sevgilimle 2 ay netten konuştum ayrı şehirlerde olduğumuzu sanıyordum ve gerçekten kaptırmıştım kendimi msj atsın nete girsin konuşayım diye beklerdim gerçekten sevdim onu ve oluyo ya 3 senedir beraberiz Allah bozmasın.Bozmaya çalışanlara da izin vermesin amin.
14 Yorumla- +1 yıl
üstelik aynı yerde yaşıyormuşuz ve arkadaşımn kuzeniymiş ben bilmiyordum öyle sevdim :)
Soran+1 yılAllah bozmasın :)
- +1 yıl
amin tüm sevenlerin bozulmasın arası :)
Soran+1 yılamin:)
+1 yılHerhalde olunabilir.. Lakin; bu gecici bir sevgi degilse eger..Cünkü uzaktan sevmek cok sey ister.. Sabir ister, güven ister, ilgi ister, isterde ister... Ama öyle bir güzel yanida vardirki.. Sevgilinle yasayacagin o güzel günleri düsünüp onun yolunu beklemek.O'nu ne kadar cok sevdigini düsünerek hasretin sana daha güzel gelmesi, onunla gecirecegin güzel anilara umutlanmak. Icinde kendin ve onun icin umut beslemek..Hem bu is kalp isi degil mesafe...Görüp,görmemek olamaz bahane ...
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkr ederm :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben oldum eskiden tanıyodum onu 8 yaşındyken tanıştık 2 yıl okul sayesinde görüştük şimdide 6 ay önce tekrr ben ona mesaj attım daha buluşmadık ama 2 hafta sonra buluşucaz şuan onunla sadece konuşmama rağmen ona bağlandım nasıl oldu anlamadım ama oldu işte :) şuan 18 yaşındayız çok komik geliyo bizede ama çok şirin bi durum
11 Yorumla
Soran+1 yıl:)
bence kesinlikle engelleme çnkü en gerçek aşk budur bence... onun fiziksel görüntüsünü hiç bilmeden sadece ve sadece onun kalbine aşık olduğun birini sevmek... dünyadaki en gerçek sevgilerden biri bu olsa gerek... ve biliyo musun ben kendimi bildim bileli hep böyle aşklar yaşadım fotoğraflarına baktım facede paylaştığı durumları okudum yaptığı yorumları sevdim bana söylemiş gibi ve onu gerçekten sevdiğim hemde hiç sevilmediği kadar...
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
Olmaz diye birşey yok neden olmasın ki? Birinin atacağı ya da atmış olduğu bir mesaj heycan uyandırabilir bu aşktan dolayı olan heycanda olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılolmamalı gibi geliyo aklım karışık ./
+1 yılbugune kadar bende oyle sanıyodum ama bugun bırı çıktı o herkesı oyle evlenme vaadıyle kandıran bı şerefsız bence arastr dedı tel numarasını verdı ve numara bendeklıle aynıydı hıç gordunmu dedı bense 5aydr goruşelım dedım hep zamanı var herdeyın çok yoğunum dedı ne oldu şımdı bı anda sılıp atabıldım mı hayır guvenım sarsıldı sustum sadece bence hıç bulşma nasıpse reelde olur ysda bılmıorum olmuyo ışte hemen guvenmemek gerekıo :(
00 Yorumlailgi duyabilinir belki ama aşk pek mantıklı gelmiyor bana
21 Yorumla
Soran+1 yılaşk zaten mantıksızdır
ben kalbine aşık olmak olabilceğini düşünüyorum ve evet olur diyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Olabilir olduda.
Ancak gerçekten daha çok sıkıntısı var onu belirteyim..11 Yorumla
Soran+1 yılbiliyorum ./
+1 yılEvet, Mümkün.. Ama sıkıntıları çok daha fazla. Hislerini anlayamaması, Kelimelerin kendini açıklamaya yetmemesi, Bitmek bilmeyen kavuşamama korkusu.
23 Yorumla
Soran+1 yılrazıyım ben
- +1 yıl
Karşı tarafta senın gibi düşünüyorsa sorun kalmıyor bence.Hayırlısı olur inş.
Soran+1 yıldüşüncesini bilsem :D
Aramizdaki mesafa ne kadar uzak olursa olsun bu kalp bu can senin için atacak hesabı, işin zor zaman sabir ilacın
12 Yorumla
Soran+1 yılzaten zor olan güzeldir
+1 yılAhhh bu sanal aşklar...
Hiç görmediğin, sadece sesini duyduğun, dokunamadığın, kokusunu alamadığın birine aşık olunabilinir. Hatta fena da olunur. Çünki ne kadar ulaşılmaz o kadar kara sevda:) Kapılmamaya bak derim ben, saatlerin bir mesaj bir titreşim için:) pc başında geçer.01 Yorumla
Soran+1 yıl:) yorum için teşekkür ederm
+1 yılBence olur canım ama sonu gelmez...
Allaha da asıgız degıl mı¿11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkr ederm
Aşık olamam diye bişey yok bence insan aşık olabilir hatta fotoğrafını görmeden bile aşık olabilir ama nekadar doğru bir ilişki olur bilmiyorum çünkü yazılanlarla yaşananlar aynı olmayabilir,hayaller herzaman daha güzeldir.
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim
+1 yılmerhaba.biraz karmaşık bir duygu olmasıyla beraber aşık olunabilir evet fakat her zaman temkinli olmada fayda var.verebilecek sevgim var diyorsunuz peki sevgiyi vereceğiniz kii bunu hak edecekmi ediyormu bundan emin değilseniz akışına bırakın ve fazla kendinizi kaptırmayın.
11 Yorumla
Soran+1 yılöle yapcam teşk ederm
Oldum... hemde hiç dokunmadan sesini duymadan.. gerçektende bu aşkı hak etmeli insan akışına bırak derim çünkü kime aşık olacağınıda seçemez insan RESMİNE BAKINCADA İÇİM TİRTİR TİTREDİ SONUÇ MU? sonuç hüsran:(
11 Yorumla
Soran+1 yılbenim öyle olmaz inş
evet ben de yaşadım bunu süper 3 yıl geçirdim 1 yıl netten 2 yıl reel görüştük bence akışına bırak
11 Yorumla
Soran+1 yılsevindim sizin adınıza teşekkür. ederim
offf bu dert benı oldurecek bende gorusmedıgım bırıne asık oluyorum sanırım.4 ay oldu goruselı hergun saatlerce ya tlfda konusuyoruz ya dda camda..ona karsı bırseyler hıssedıyorum o da bunu bılıyor ama tuhaf oldugu ıcın hergun bıtırmeye calıstım ama o hep dırenıyor..ve ben hala gorusmeyı kabul etmedım,ne yaacagm bulmıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yıloff off ./ ama benim gitme imkanım var şimdi değil ama 1 yıl falan sonra
Soran+1 yılben onun olduğu yere gidebilirim ama daha var
Soran+1 yılo istiyorsa görüş aşktan kaçamazsın :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılben hiç konuşmadan aşık oldum gerçe aşk mı pek emin değilim o beni sevmiyomuş başka sevgilisi varmış vurulmada olabilir tanımayınca acısıda çabuk unutuluyor
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederm
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbencede olabılırsın.. Sanal aşklar uzerıne çok kafa patlatıyoruz olmayacak şey degıl bu ama sonu husran olması korkutucu sadece...
11 Yorumla
Soran+1 yılönceden de mektup aşkı vardı sonuçta
ah hem de öyle bir oluyor ki ...
keşke olmasa ama o bir şekilde karşınıza çıkıyor
o kadar güzel bir yüzü o kadar güzel gözleri var ki.
keşke görmeseydim dersin00 Yorumla
+1 yılBen yanımdakilere dokunabildiklerime bile olamıyorken ,görmeden ve dokunmadan ve bilmeden hissetmem mümkün değil .
01 Yorumla
Soran+1 yılbu benim için mümkün galiba
+1 yılSüreklilik varsa duyguların şiddeti de her geçen gün artabilir.Eğer hissettiklerinin derecesini aşk diye tanımlıyorsan sen,aşık olabilirsin tabiki.
00 YorumlaBen o " İsTiSnA" Aşkı yaşadım halen de yaşıyorum..Tavsiyem sakın olma...Çünkü Ben 2 yıl yaşadım ...şimdi Kasımdan önce Ölmek istiyorum sadece...
00 Yorumlao bir cocukluk öyle sey olmaz belki cok iğrenicegin bir kokusu var yalan yanlış duygular kendini kaptırma öyle sey olmaz iğrenicegin huyları olabilir yalan hissetiklerin bnce sacma oldu bnde brad pıtte asıgım zaten allah askına ya salak salak seyler yazmayın...
00 YorumlaHımm bu paylaşımlar o kadar güzel duygular ki..olunabilir tabi neden olmıcak..yanyana aşkya da uzak ne fark edicek..mesafeler mı..sesi yeter be insana sewıorsa eğer..
01 Yorumla
Soran+1 yılevet sesi yetiyor yatmadan önce yada kalınca
Olabilir ama Aşk değilde bir beğeni yada hoşlantı olabilir
00 YorumlaEn güzelini biz yapıyoruz işte benimde ilişkim seninki gibi basladı 1 yıl içinde aynı sehirde el ele göz göze yasanan asklardan daha güzel seyler yasadık bence devam et asla pes etme ! Tabi en basta güven
02 Yorumla
Soran+1 yılama o bişey hissediyor mu bilmiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılo tanımadığın birine aşık olmak olmaz, kafandaki hayale aşık olmak denir. hayaller aleminde süzülmektir:)
01 Yorumla
Soran+1 yılama daha öncede yaşadım
benım gormem lazım harektlerını konusmasını gozlerının ıcıne bakmam lazım dokunmak şart degıl kesınlıkle hatta dokunmamak lazım bu devırde
01 Yorumla
Soran+1 yılzaten hep wab cam de hep beraberiz
+1 yılAşkın ne olduğu hakkında genel bir cevaba ulaşamadığımızdan, sen olduğunu düşünüyorsan olur diye düşünüyorum.
00 Yorumlaolabalirsinde karşı tarafta durumlar nedir bilemeyiz. Güven çok zor kazanılan birşey bence en önemli nokta bu
00 Yorumlaçocukken rüyamda gördüğüm bir kıza aşık olmuştum.
11 Yorumla
Soran+1 yılbuda güzel bişey :)
sanal aşklardan zarar da gelebilir o yüzden çok dikkat et
11 Yorumla
Soran+1 yıl./
+1 yılolur neden olmasın ama önce güvenmelisin bu çok önemli
03 Yorumla
Soran+1 yılona güvenebilirm severse
- +1 yıl
sevdim der sevmemiştir inanma! yalancı şerefsiz çok tatlım dünyada bende gördüm gören insanlar da oldukca fazla. aşkından ölüyorum dese bile tam olarak inanıp güvenmeyeceksin. öyle yalancılar var ki şaşırır kalırsın
Ah bu internet olmasaydi ne olacakti bu kizlarimizin hali. Seviyorsan devam et.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)
ben inanmıyorum bu duruma bence yüksek dozlu hoşlanmadır o
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılolabilirim, oldum. çok sevdim. hiç kimsenin sevemeyeceği kadar sevdim. çok acı veriyor karşılıksızsa. ama anlamazlar bilmeyenler
03 Yorumla
Soran+1 yılbelki karşılığı vardır bende bunu bilmiyorum ama acaba karşılığı var mı
Soran+1 yılsöylemedim söyleyemem
Ne yalan söylm olmustum.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende daha önce oldum
+1 yılolur tabi askların en güzeli uzaktan yasananmıs yasadım gordum tattım
00 Yorumla
+1 yılOlabilir.
Tanıyarak duygular daha yoğunlaşır yada azalır.00 YorumlaZaten normalide bu değil mi? insan genellikle tanımadığı kişiye aşık olur.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılherkes şimdi acaba benmiyim diyo olabilir, nicki ile ilgili bir ipucu verebilirmisin, kendi olduğunu anlarsa sana daha sıcak davranailir.
03 Yorumla
Soran+1 yılveremem anlamamalı
- +1 yıl
:)
internet olmasa millet nasıl aşık olacaktı bu şekil birbirlerine.
02 Yorumla- +1 yıl
bi sokak başında görüp takip ederdi gizli gizli.hiç konuşmadığı hiç bilmediği birini.eskiden insanlar rahat olamadıkları için bu kadar "selam ben x "diye muhabbete dalamıyorlarmış haliyle.hiç tanımdan severmiş..sanal ortamda hiç tanımadan sevenler gibi.
+1 yılbenim tarzım değil ama seni anlıyorum
21 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür. ederim
+1 yılbeni tarif ediyorsun desem
16 Yorumla
Soran+1 yılpeki ben şimdi ne yapmalıyım... bu duyguma engel mi olayım ne yapcam ben :(
- +1 yıl
valla ben engel olamıyordum ,sen olabiliyorsan ol,ama sunu öğrendim insan hiç dokunmadan da,aşık olabiliyormuş
Soran+1 yılve bence bu gerçek olan
- +1 yıl
bencede ,aynen öyle
- +1 yıl
:):):)
+1 yılgüzelliğine aşık olur tanıdıktan sonra ondan soguyabilir bence eğer düşüncelerine uygun biri değilse
00 Yorumla
+1 yılgüzelce açıklamışsın işte. olabilir tabi
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederm inş oda olmuştur
neden olmasın aşkta mantık aranmaz ki
11 Yorumla
Soran+1 yılmantıksız bence de
olunabilir sanki bilemiyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılolabilir gibi oluyo gibi
+1 yılOlabilir tabi ama zor. İnternetten mi tanıştınız?
12 Yorumla
Soran+1 yılbu sitede :D
- +1 yıl
İnanamıyorum :D O kişi de olumluysa neden olmasın tabi.
bence bu aşk değil sadece boşluğun dolmasının heyecanı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDokunmadan aşk olmaz. Yüzyüze tanışsan belki hiç hoşlanmazsın. Olsa olsa beğenidir bu.
02 Yorumla
Soran+1 yıldüşüncen buymuş teşekkür ederm
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Mutluluklar dilerim.
- Aşk İlişkileri konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılevet oldum
11 Yorumla
Soran+1 yıl:) yorum için teşekkür ederim
Nicki ne merak ettim doğrusu :)
03 Yorumla
Soran+1 yılneden
Soran+1 yılburdan biri bende o da :D
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Olmayacak bir şey değil her şey senin elinde.
01 Yorumla
Soran+1 yılo da benm olsa :D
bu her kişinin harcı değil. kalbin temiz demek ki.
01 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılasik olamazda hoslanabilir..
00 Yorumla - Devamını Gör (22)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne