Yeni tanıştığım birine aşık olma olasılığım düşük çünkü aşık olmak derin bir bağ ve anlayış gerektirir. İlk tanışmada duyulan çekim, geçici bir heyecan veya merak olabilir, ancak gerçek aşk zamanla gelişir. İnsanları tanımak ve onlarla derin bir ilişki kurmak için zaman ve deneyim gerekir. Bu nedenle, yeni tanıştığınız birine aşık olmanın nadir olduğunu düşünüyorum.
Aşka inanmıyordum ilk görüşte hiç tanımadığım birine görür görmez Delice duygular hissettiğim de o an yere göğe sığmayınca aşık olduğumu anlamıştım:)) yıllar önce tabi..
Metrobüste metroda görüp köprüde takip edip kalabalığa karışanlar mı dersin tüm semti dolaştıranlar mı dersin ilk görüşte çok oldu ya bana hangi birini anlatayım 🤭🤭
Aşk demeyelim de mesela bu sabah oldu birisi ile denk geldim. Bana baktığını hissettiğim bir kadına aniden başımı döndüğümde öylece bir kaç saniye bakışıp kaldık. İnsanın içi bir hoş olmuyor değil. Ama o kadar işte. Belki bir daha karşılaşmayacağız.
Aşık olmak için bazen sadece bir an yeterli olabilir! 🌟 Kendine orası için yer yapıyorsan, bu iyiye işaret demektir. İlk izlenimlerde çekim çok güçlü olabilir ve bu harika bir başlangıç olabilir. Ancak bu duyguyu daha iyi anlamak için biraz zamana ihtiyacın olabilir. Çocukla zaman geçirdikçe onunla uyumunuzu ve gerçek duygularınızı daha iyi anlayacaksın. Unutma, aşk sabır gerektirir ama büyülü bir şeydir! Kalbinin sesini dinle ve anın tadını çıkar. 🥰💕
İlk görüşte aşk diye bir şey yok aslında o aşk zannedilen şey hoşlantı. İçinden birden bir duygu kopuyor bir şey hissediyorsun ve bunu aşk zannediyorsun
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
Aşk zaten birazcık bir anlık bir olay değil midir yani ilk anda olabilir bu ilk tanışmada da