Onun gözünde küçük düşmek istemıyorum ama biri varsa bunu da içime sindiremem. Bana yardım edin n'apacağım ben?

6 aylık bi ilşkim vardı 2 defa hiç bir sebep yokken hiç ummadık bi zamanda ayrıldı 2 defa hayatımdaki herşeyi erteliyorum konuşmayalım ayrıca ben bu ilşki için senin gibi düşenemiyorum da dedi (yanımdayken çok mutlu gözüküyodu ama) faceboktan silemiyorum çünkü bi umut diyorum onsuzken aklımdan bi başkasını bile geçirmedim 3 ay oldu ayrılalı sadece geçn yazdı napıosun diye .şimdi de facebokta geçen bi kız etiktlemiş yer bildirimi diye dün de aynı kız yine etiktleyip resim koymuş akadaş grubu kızla bu yanyana otutuyo ama kız çıktı kızmı bilmiyorum ama ben artık dayanamıoyrum ona mesaj atayımmı biirim i var diye var ise heryerden silicem ama yok derse sanane dersen napıcamı bilmıyorum fevri hareketler yapmak istemıoyrum nolur bi şey söyleyin onun gözünde küçükde düşmek istemıyorum aama biri varsa bunuda içime sindiremem
Onun gözünde küçük düşmek istemıyorum ama biri varsa bunu da içime sindiremem. Bana yardım edin n'apacağım ben?