Sevgilisini kaybedenler hayata nasıl tutundu?

Sevgilisini yada karısını eşini kaybedenler hayata nasıl tütündü?nasıl devam edebildiler?üstüne üstün başkalarıyla evlenenler var evlenme programında ya .s

facebookda bi yazı okudum.kızın sevgilisi olmuş. bunu yazmış.çok duygulandım.demeyin anne ölümü şu bu var diye.tabiki anne olumnun yerini hiçbise almaz ama ben suan sevgli yada eş den bahsediyorum.yazı aynen şöyle :

Aşkımm bugün cenazene gelemedim.Seni toprağa koydukları o ani görmek istemedim.Nolur kızma gelemedim diye.Sen kızamazsın ki zaten bana.Evine geldim,herkesin feryatlarını duydum.Odana girdim,oturdum.Çantan bomboş aldım sarıldım.Doya doya ağladım.Daha fazla dayanamadım çıktım odandan.Evin önüne geldi cenazen.O an bitirdin be herkesi aşkım.Bakamadım.O arabayı görünce anladım artık bidaha bize dönmeyeceğini.Parfümüne bayılırdım bilirsin.

O benim elimde şimdi.Sen kokuyorum.Sakin korkma,karanlık orası ama seni herzaman ziyarete geleceğim.Doğum gününü kendi ellerimle kutlayacağım, söz verdim.Hediyeni bile alicam.Bayramlarda anneni yalnız bırakmayacağım birtanem,sakin endişelenme.Senden tek birşey istiyorum.Yanıma uğra olur mu ?

Hissederim ben.Her gece dua edicem.Dün gördüm seni,geldin yanıma.Omzuma dokunup uyandırdın beni.Arayı fazla açma özlerim seni.

seni çok seviyorum :(
Sevgilisini kaybedenler hayata nasıl tutundu?