arkadaşlar bu konuda ne düşünüyorsunuz.sevenler? Nefret edenler? Sebepler?
Yapmayı çok severim
Yapmam yapana gıcık olurum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
yuruyen merdivende opusmuyoruz. sadece sariliyoruz. arada alnini opuyorum. o kadarcik. toplum icinde yiyisme olayina karsiyim. sinema, cafe vb vb yerlerde gerek yok. hele otobuste yapip keraneye cevirmenin hic anlami yok.
üstgeçitte gördüydüm.
geçtim gittim namus bekçisimiyim bağane alan memnun veren memnun
hiç denk gelmedim ölelerine o anki ruh halime bağlı sinirliysem söverim değilsem normal karşılarım
niyeki yani öpüşücek yermi kalmadı illa aşağı yukarı hareket eden herşeyde yiyişmekmi gerekiyor.
aynen abi :D
Cevap
6Cevap
evet dün ben de şahit oldum..kafamı gözümü nereye çevirsem oluyorum ben ..genelde baş başa kalma şansları olmayan çiftlerin ne yaparsak kardır hareketleri bunlar..
bencede sevişiolar resmen hiç hoş değl
imza toplayalım ve yürüyen merdivenlerde öpüşmek yasaklansın
ben avm de stantda duruyorum boş vakitlerimde yürüyen merdivenlerdeki sevgilelri izliyorum cıkarken veyahut ineken mutlaka yanagına bır öpücük konduruyo erkek kızın :) cok merk edıyorum bı anlamı olmalı
Kafeye gitmeye paraları yoktur. Yürüyen merdiven şekli yapıyorlar..
- Abi nerdesin
+ mekandayım nerde olucak
-Yürüyün merdivende ağaç oldm
+biz diğer yürüyendeyiz hatunla takılıyoruz aşşa yukarı
sevgilim olmadığımda tüm öpüşenlere gıcık oluyorum nerde öpüştükleri önemsiz
Ayy iğrenç bugün bile metrobüste öpüşüyorlardı ağızlarının ortasına bi tane çakasım geldi gösterş başka bişey değil sanki çok mariffet..
1 kez denemeye çalıştık karşıki insanları görünce vazgeçtik :D
yapdadabilirim yapmayadabilirim yapana bakarım bakim nasıl öpüşüyolar diye
yapadabilirim derken elim ayağıma dolaşmış daha yazarken heycanlanıyorum sanırım yapamıycam
:D
adam yemeye fırsat bulamıyor demek ki otomatik gidip geliyor der anlayışla karşılarım
ben içimden takdir edyorum valla. herşey zamanında yaşanmalı. o bu ne diyecek diye kasılmanın bir manası yok. sevmek sevilmek bunu her şekilde paylaşmak ayıp değil takdire şayandır kanımca
takdir ettiğin olayı gizli cevaplamanda hoş tabi
alaka?
cümlemi anlamamana şaşırmadm
küçük bi öpücüğün kimseye zararı olmaz diye düşünenlerdenim.
toplum içinde olmaması gereken bısey BENCEE.
fantezi meselesi saygı duyuyorum..
Yapmam yapana gıcık olurum
nefret ediyorum yapanlardan
hiç dikkat etmedim
sevmem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar