Berbat bir hayatım var.

Açıkcası şöyle başlayayım aslında Antalyalıyım ancak antalyada da anadolu lisesi kazanmama rağmen beni babaannemin yanına yolladılar. Başka bir şehirde bir ilçe. Tamam ben buna birşey demedim. Sırf ilk yılda bir çocukla çıktım diye annemin güvenini kaybettim ancak ona hiç yalan söylemedim. Ve ayrıldım arkasından üzerinden 3 yıl geçti. Ancak annem hala güvenmiyor. İşin garibi herkes ki ben o çocukla 10 gün falan çıkmıştım aramızda her hangi birşey olmadı. Şimdi de aynısını yapıyorlar hala güvensizlik delirmek üzereyim. Bardağı taşıran son damlayı söyleyeyim. Amcamlar Ankara ya gidiyor ve bende gitmeyi çok istiyordum bana gel dediler ancak babaannem ben gidim onun okulu var dedi. Tamam buna bir şey demiyorum. Sanki biri beni götürmeye hazır bekliyor bunlar gidince ben kaçıcam . Anlamıyorum bana dediği Ben anneanneni eve çağırım öğlen ya da sen ona git yemek için diyor. Okulda kalim mı diye soruyorum ne gerek var eve gel diye ordan başkası çıkıyor. Sırf 3 yıldır bunlar ve ailem yüzünden herşeyi yapmayı düşündüm insanların sana güvenmemesi çok kötü. Ne yapmalıyım?
Berbat bir hayatım var.