Gizli Üye(36-45)+1 yılilgi çekmeyi ve hakkında konuşulmasını seviyorsun. masum ayaklarında sırf senden konuşulsun, kendini duy diye planlar yapabilirsin. bir ortamda da ilgi çekmek için çekmiyormuş gibi yapıp alttan alttan çeşitli eylemler gerçekleştirebileceğini düşünüyorum. yaşamını başkalarının düşüncelerine göre düzenliyorsun, diğer insanlar çok önemli, senin onlara nasıl gözüktüğün çok önemli. aslan burcu da olabilirsin, yengeç kokan hareketler de var aslında bilemiyorum.
21 Yorumla
En İyi Cevaplar
KS Hakkında konusunda 352 cevap paylaştı. insanların senle aynı fikirleri paylaşmıyor olabileceğini, senin doğrularının bazısının yanlışı olabileceğini anlamak için bu siteyi bir fırsat olarak kullanmak gerektiğini düşünüyorum.
04 Yorumla
- KS Hakkında konusunda 435 cevap paylaştı.
u +1 yılSomali ile ilgili sorusunda benim ne demek istediğimi anlamak ve irdelemek yerine, benim gibi düşünenleri ırkçı olarak nitelendirmiş birisisin.
Bu sorusunu gördüğüm ana kadar güzel sorular sorduğunu düşündüğüm birisiydin. Bunu görünce birden sorular bitti, tıkandı galiba artık diye düşündüm :)))18 Yorumla- +1 yıl
Neden hayal kırıklığı yaşadın ki? O soruda seni savunan pek çok kişi vardı.
- +1 yıl
Onlar medyadaki kirliliğin arasından gerçekleri görebilen kişiler olabilir ama. Bu gibi durumlarda nedenini sormak gerekir. En azından ırkçı demekten daha iletişime açık bir davranış olur.
- +1 yıl
Neyse zaten cevabımı o soruda vermiştim ben. Oraya ulaşmayacağına inansam da önemli olan niyetdir. Tebrik ederim, Allah kabul etsin.
- +1 yıl
Somali'ye gider o kesin. Rica ederim.
en sevdiğim üyelerden birisin çok cesursun seni eleştiren ölsün kanım kaynadı sana şimdi ayyy keşke yanında olsam sarılırdım sana . . .
014 Yorumla- +1 yıl
bamada sarılsana <3
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
sorduğun sorulara bakılırsa bi soruda kocandan bahsediyosun bi sorunda artık erkekleri sadece kardeş gözüyle gördüğünden yakınıyosun, bir diğerinde yeni tanıştığın birinden bahsediyosun..ne ayaksın anlamadım..atıp tutuyosun gibime geliyo..
31 YorumlaKS Hakkında konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu şekilde kimse senin hakkında kesin bir şeyler söyleyemez daha yeni üyesin burada en az 1 aylık bir üye olmalısınki hakkında az çok bilgiye sahip olup yorum yapalım.
12 YorumlaIlimli, pozitif biri oldugunu dusunuyorum
hayat dolu eglenmeyi ve eglendirmeyi seven tiplerdensin gibi geliyor
her kadin gibi sex duskunlugu olan birisin sanirim07 Yorumlabence reelde baskı altındasın, tek eşlisin. belki de hiç sevgilin olmadı. bu da senin sanal alemde dışa vurumun. ks nin huysuz virjini :)
11 YorumlaKS Hakkında konusunda 436 cevap paylaştı. İyi, güzel, hoş, cinsellik mevzusunda da cesur ve rahat gördüm, fena değilsin, böyle devam et. ;)
Lokantası olan sen miydin?01 Yorumlakimsenin senin farkında olduğunu düşünmüyorum yaa kenedeni fazla önemsedin yada buranın sanal alem oldugunu senin gibbi bi çok insanın burada oldugunu unuuttun.. neeyyysee hayırlısı...
00 YorumlaSitedeki herhangi üyeden birisin, seni takip etmediğim için herhangi bir yorum da bulunamıyıcam kusura bakma :)
37 YorumlaSeni bulmak değil yaşamak lazım ama izin çıkmıyo :))
04 YorumlaKS Hakkında konusunda 1,5b cevap paylaştı. Tanımıyorum arada gördüğümde viyana geliyor sadece aklıma gitmek istediğim yerlerden biri olduğundan sanırsam
10 Yorumlahepimiz gibi sen de bir renksin. gitme burda kal. :)
03 Yorumla- +1 yıl
pekiy :((
- KS Hakkında konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yılneden miş oo yönetim le konuşuruz abla sıkma sen canını ankara da adamlarımız var:))))
04 Yorumla- +1 yıl
Yönetim İstanbul'da ama. Ankara işe yaramaz :)))
- +1 yıl
abi varya illa bi açığı yakalayacan haa işi ankaradan bağlarsak daha sağlam olur diye düşündüm:)))))))
Gerçekçi gördüm seni. Bilgilendiriyorsun kızlar hakkında gizli tiyolar alıyorum senden =)))
03 Yorumla
+1 yılfıstık gibisin , taşsın maşallah. Hele o çantayı tutuşun , hele siyah elbisen. Rüyalarımdaki kadınsın yavrum benim. Hatuna bak bee , hepsi senin mi anam !! :D :D
10 Yorumlasekse düşkünsün ama eminim sevmeden sevişmezsin..
yazdığın kadar gerçek hayatta cesur biri olmadığını ve ayrıca utangaç olduğunu tahmin ediyorum14 Yorumla
+1 yılneden sapık olarak nitelendirildiğini çözseydim bi yorumum olabilirdi :)
01 Yorumlabunu 8 ay sonra sorsaydn keşke,ilk izlenımın bana cocuksu oldugunu gôsterdı.yasının 25 den yukarı olması dùşük ihtimal.
03 Yorumla- +1 yıl
selam taklım <3
+1 yılBırak da seni başkaları merak etsin, senin hakkında başkaları yorum yapsın.. Sen bir hiç olarak kendini göstermeye çalışma
13 Yorumla- +1 yıl
katıldım ovır :((
+1 yılİnsanların fikirlerini sorarken not olarak "güzel şeyler söyleyin" diyecek kadar iltifat bekleyen, sorduğu soruların çoğu burada sorulmaya değmeyecek şeyler olan bir üye olarak görünüyorsun buradan bakınca.
Sordun söyledim, kasıt yok.315 Yorumla- +1 yıl
İşin kötü yanı da o zaten, neredeyse hiç adamakıllı soru sorulmuyor.
- +1 yıl
Başkasına sormaya değer gördüğüm kadar beni aşan bir şey olmadı henüz.
- +1 yıl
Geçeceksin o işleri.
- +1 yıl
Cevaplarım açık, istediğin gibi takip edebilir ve yorum yapabilirsin.
- +1 yıl
Çok güzel okumuşsun, tebrikler.
- +1 yıl
Bakmadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Bütün cevaplarımı sadece düzgün bir şekilde okuman bile en az 1-2 saatini alır, bu sürede de hepsini tek tek anlaman ve %100 değerlendirmeden geçirmen mümkün olmaz. Sadece sana ters cevaplar verdiğim için beni sevmedin ve işine geldiği gibi üstünkörü baktın geçtin, bu çok açık.
- +1 yıl
Yazıp çizdiklerinden sonra istesen de bulamayacağını yeterince belli ettin, kısa kesiyorum konuyu. Boş konuşturuyorsun beni gereksiz yere.
+1 yılKendisiyle ilgili kolay umutsuzluga kapılan. Yurtdışında yaşan, Zengin birisi. :)
05 Yorumla- +1 yıl
Bize göre zengın enazından.. :)
- +1 yıl
olsun yha<3
az önce sorularıa ve cevaplarına baktım ee fena değilsin çok özel bişey göremedim iyisin iyisin
01 Yorumlana zaman geldiniz,hiç haberimiz olmadı...
neyse hoş geldiniz...biz yan tarafta oturuyoruz...ihtiyacınız olursa kapımızı tıklatabilirsiniz...04 Yorumla- +1 yıl
bende tıhlatabiler miyim ^^
Sana sempatim yok. Bir cevabımın altına yorum yapmışsın 2 gün önce çıldırttın beni.
03 Yorumla- +1 yıl
mereba güzel qıs <3
+1 yılŞimdilik bir kaç soru işareti biraz ünlem belki ileride iki nokta üst üste yada yanyana üç nokta
03 Yorumla- +1 yıl
Neden olmasın
insanlara sorunlarını elinden geldiyi kadar cavap veren kişi d.p
018 Yorumla- +1 yıl
rezilsin yuh ya!
... İlgiyi bulmak adına herşeyi yapabilecek bir karekter.
524 Yorumla- +1 yıl
O.o Muhabbetten bir şey anlıyanınız varmı ... ... ... ? ... :)
- +1 yıl
cık:))
- +1 yıl
bencede ze <3 :((
- KS Hakkında konusunda 571 cevap paylaştı.
+1 yıliyisin ya soruların ilginç
05 Yorumla- +1 yıl
beni nasıl buluyon? küstah mı
- +1 yıl
vayyyyy beee harcadığım tüm emekler boşmuş demek ki be abla:))
+1 yılViyan'cım çok güzel çıkmışsın...
13 Yorumla- +1 yıl
adsadsda
çıkaramadım pek,denk gelmemişim yorumlarına
01 Yorumlaçok güzelsin harika bir fiziğin var =p
04 Yorumla
+1 yılbence pek olgun düsünmeyen bırısın .
12 Yorumla- +1 yıl
katılıyom
dürüst olayım mı? ilk defa görüyorum seni :P
03 Yorumlaenem neler oluyor burda asdghsgjdgajadgsj
12 Yorumla- +1 yıl
ıhsadlhsadjhfljdsagfdsfjhdf
Sizi ilkkez gördum kücuk hanim
13 Yorumla- +1 yıl
Artıladım
- +1 yıl
pinkk :(((((((((((((((((
Ayak bileklerin çok kalın; cık..
:))05 Yorumla- +1 yıl
bencede :((
+1 yılyeni farkettim seni:)
03 Yorumla- +1 yıl
merhaba hoşgeldin aramıza;:)))
+1 yıl...
46 Yorumla- +1 yıl
:D :D sabah sabah güldürdün :))))))
- +1 yıl
o noktaları doldururdum da site yönetiminin beni atmaması için susuyorum! millet de seni iyi şişirsin...dediğin gibi egolarını tatmin etsinler..
- +1 yıl
ok
+1 yılSorunu okuduğumda seni fark ettim, izlenim bu.
00 Yorumlagiderin var
411 Yorumla- +1 yıl
Abi nasıl karar verdin :)
- +1 yıl
O da doğru tabi
- +1 yıl
ya bem ?
Gizli Üye(30-35)+1 yılhahah dedigi gibi olmus
00 YorumlaSen kimsin?
15 Yorumlaboris viyan gibisin
32 Yorumla- +1 yıl
Arityılaydım
tanımıyorum seni
02 Yorumla- +1 yıl
tanısan ne olacak bir haftadır buradaymış gariban. ben yıllardır buradayım bigüne bigün nasılım yazdımmı abim sen şahitsin? daha çok zaman var bu soruya bikaç soru ve yorumdan sonra ancak nasıl olduğunu yazabiliriz.
nickini beğendim:))
02 Yorumla- +1 yıl
ye bem <3
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler