Kardeşim 6ya gıdıyor. :(
Neyse sakin ol Selin sakin ..! Müzik değilde yağmur sesi acayım bakalım :D
Güncelleme: Oha, 6. sınıfa giden çocuk ödev mi yırtıyor hala? Kaldırır duvara fırlatırdım kardeş mardeş demeden.
Ya ben ona kızdım o da odevi kafama fırlattı yırtıldı kardeş kavgası :D
Hem de kavgada yapacak öyle mi? Benim kardeşim olmadığına dua etsin.
Bir ödev kardeşinden değerli değildir boşver aç sevdiğin müziği göbek at keyfin yerine gelir:)
yırttı derken 40 parçayamı böldü..ödevin eğer dosyadan falan oluşuyorsa parçaları birleştir yeniden yaz..
sadece 1 yerden hemde oratadan 2ye
kağıtda yazılan yazılar önemli değil anladığım kadarıyla..
Soğuk bi' duş al ve akşam uykusunda kardeşini öldür.
:) Öldürmek mi allah korusun :)
Cevap
19Cevap
aman okuyupta doktormu olacan ne ödevi salla gitsinde 1 aylık ne ödeviymiş bu anlamadım dönem ödevleri bile 3 günde bitiyoken :D
takma kafana ... enfazla zayıf alırsın.. benımde odevı soba yakmak ıcın kullanmıstı babam... ilerde gulerek hatırlarsın anı olmus ıste
şiddete hayır tatlım :) sinirlenme boşver ya amaan hayat ödevden mi ibaret neydi konu ?
:) Zaten sıze yorum atarken yatıştım neyse allah kerım
ödevin nasıl yapılacağını biliyosun tekrardan 3 günde yaparsın iyi yanı kardeşinin başına ömür boyu bunu kkakarsın artık :)
1 aydakı odevı 2 gun sen yap ben sana sapka cıkarıyım. 3581 sayfa :) Kolay gelsın .. GElişmelerden haberdar et.
O velet gecen kız kulemı kırdı(yanlıslıkla ) kırdıktan sonra ozur dılemek yerıne camıda çakma'ymıs dedı ... :D
Yırtma sebebine göre hiç bişey yapmamakla aklını almak arasında bir çok şey yapılabilir küçükte değilki bugün evlense çocuğu olur cık cık cık
Yırttığı kağıtları kuru kuru yedir!
Bunun bedelini ödemek zorunda!
Eğer aklı eriyorsa, büyümüşse döverdim. Ama ufaksa yapacak bir şey yok, çocuktur neticede.
Sorana kadar 3-5 sayfa yazardın.
Hem kardeşini öp kendi yerine,sorabileceğin bir soru konun olmuş.
Sen 3581 sayfayı yazabılırmıydın sorana kadar .! Hem ayrıca haddini aşma .! AbukSubuk'da konusma :D
sakin olmak için duygularını dışa vurup sinirini atman lazım döver misin yastık mı yumruklarsın bilemem
Sinirlendiğimse kız kulesıne bakarım benı sakkınleştirir
arkadaşım olsaydın sana bi kıyak yapabilirdim ama üzgünüm
Ne olucak daha çok severdim hatta gülerdim bu duruma , eğer kız kardeş yapmışsa tabi
3581 sayfa mı? ooo sen kitap yazmışsın. yazık olmuş ama onca emeğine, üzüldüm
sende saklasaydın yahu ypacak bırsey yok bır daha yapıcaksın acı son
Ben olsam atardım balkondan çocuğu.
Yapmaa :))
valla sende iyi sabır varmış :)
Birini öldürmekten bahsediyosak evet sen boyle sıralayınca baya sabırlıyım herhalde
3581 sayfa ne yav ergenekon ıddıanamesı gıbı =)
Benim adım da Selimse o bebeyi pert ederim :@
Her şeyde bir hayır vardır :D
İnşallah ne diyim
3581 sayfamı o ne ya balyoz iddanamesi gibii :DD
ne odevmıs ole bır aylık tez fılanmıydı
Dönem performansı benımkı en ıyı olucaktı ama şimdi bır odevım bıle yok.
Kardeşini tebrik et :)
Cikolata yemelisin :-)
Kopyala yapıştır yap:
bana para ver yazarım hepsini yeniden :)
Para için kendinide satarsın sen :)
Için fesat sanırım.
üzüldüm ama o şirin kardeşin fırlama biraz işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar