Sensin galiba bak ablacığım burası sensin yaşın için uygun değil ama istersen sana bir tane hazırlayayım kendini çalışırken fazla sıkma günde 2 saat çalışsan ve bol bol kitap okusan korkmanı gerektirecek hiçbir şey yok stres yapma 😊
0|0
0|0
Soran
7 gü
Burası 5. sınıflar için uygun olmadığını biliyorum ben üniversiteye geçeceğim kardeşim 5. sınıf
Soran
7 gü
sen kardeşime yaparmısın?
Görüş sahibi
7 gü
Senin 5. sınıf olduğunu düşünüyorum ayrıca yukarıda var zaten 5. sınıftaki biri kendini çok sıkmamalı günde 2 saat çalışabilirsin dediğim gibi site senin yaşına uygun değil ablacığım.
Hepsini Göster Daha Az Göster
Soran
7 gü
lütfen
Soran
7 gü
BAK BEN 5. SINIF D E Ğ İ L İM!
Görüş sahibi
7 gü
5. sınıf olmasaydın dediğim programı zaten anlardın.
Soran
7 gü
5. SINIF DEĞİLİM VE BU BİR PROGRAM DEĞİL SADECE 2 SAAT ÇALIŞ YAZMIŞSIN
Görüş sahibi
7 gü
Günde 2 saat çalış gece yatmadan önce kitap oku! Daha ne diyebilirim pardon! Olması gereken bu!
Soran
7 gü
ALLAH ALLAH PROGRAM DEDĞİN ATIYORUM SAAT 10 DA MATEMATİKTEN 50 SORU ÇÖZ GİBİ VS. OLUR
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
10Burası 5. sınıflar için uygun olmadığını biliyorum ben üniversiteye geçeceğim kardeşim 5. sınıf
sen kardeşime yaparmısın?
Senin 5. sınıf olduğunu düşünüyorum ayrıca yukarıda var zaten 5. sınıftaki biri kendini çok sıkmamalı günde 2 saat çalışabilirsin dediğim gibi site senin yaşına uygun değil ablacığım.
lütfen
BAK BEN 5. SINIF D E Ğ İ L İM!
5. sınıf olmasaydın dediğim programı zaten anlardın.
5. SINIF DEĞİLİM VE BU BİR PROGRAM DEĞİL SADECE 2 SAAT ÇALIŞ YAZMIŞSIN
Günde 2 saat çalış gece yatmadan önce kitap oku! Daha ne diyebilirim pardon! Olması gereken bu!
ALLAH ALLAH PROGRAM DEDĞİN ATIYORUM SAAT 10 DA MATEMATİKTEN 50 SORU ÇÖZ GİBİ VS. OLUR
Adam değilim diyor neden zorluyorsun :D :D
+5. sınıf değilim
-kes sesini 5. sınıfsın
@Efcnfnds 5 sınıf değilim zaten kardeşim için istiyorum pardon nesine zorluyor anlamadım
takıntılı galiba
Takıntılı olduğum için sizin yazdıklarınızı görmezden geliyorum değil mi? Beyinden noksan.
senin gibi haha
takıntılı hahahha