2 yıllık bir ilişkimiz onu çok seviyorum ve o da beni çok seviyor bir gün dedi ki evlenceğim kızı annemin de görmesini istiyorum dedi bende tamam bir cafede buluştuk annesi açık bir bayan bende yeni kapandım biraz konuştuk beni baya süzdü ve çok soğuk davrandı kapalıyım diye garip baktı sevgilime sordum ne dedi benim hakkımda diye iyi kız demiş ama öyle dediğini sanmıyorum çünkü onunda suratı asıldı ne yapıcam ayrıl demeyin nasıl sevdirebilirim kendimi annesine :((
Cevabın nedir?
Canım benim yanlış anlamış olabilirsin o ilk tanışmanın verdiği heyecanla. Yanlış anlamamış olsan dahi bu canını sıkmanı gerektirecek bir durum değil. Kadının kafasında ya oğlunu başka kızla paylaşmaktan doğan kıskançlık var ya da senin dediğim gibi dış görünüşünden. Senin yapacağın tek şey ona karşı hep saygılı ve iyi olman. Sen elinden geleni yap karakterini düzgün tut anlarsa anlar anlamazsa ben elimden geleni yapıyorum der geri çekilirsin önemli olan sevdiğinin senin arkanda olması. Aksi takdirde annesinin yalan yanlış sözlerine itimat eden biri olursa istediğin kadar kendini parçala yinede yaranamazsın.
36 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ediyorum guzel yorumunuz icin
Soran+1 yılİnsallah kardesim mutlu günleriniz olsun
Soran+1 yılNe demek güzel kardesim :))
En İyi Cevaplar
+1 yılkapalı olabilirsin bu bazı görüş farklılıklarından dolayı sorun olabilir ben bile bazen kapalılara ön yargıyla yaklaştığımı fark ediyorum bunun sebebi ülkenin son halleridir başörtü dinden çıkıp siyasete alet oldukça bunları çok yaşayacaz yapabileceğin bir şey yok bence sen Allah rızası için kapandın sevgilin tarafından da kabulse annesi de alışır
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah zamanla sever beni...
Başını kapatmak suç değil ama ben de son zamanlarda tiksiniyorum davranislarinizdan ve tebrik ederim ne deyim aşık oluncak adamı buldun sacmalik resmen annesi başörtülü olan birisi bulamadıysanız senin problemin. yalniz sevdirmen zor benim amcamin oğlu da dindar annesinin başı açık ve 33 yaş civarinda hala evlenemedi bu işler nasip sabret sen gerisi kolay
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılBu senin kişisel kararın. Sevmese de saygı duymak zorunda. Sende onu sevmek zorunda değilsin. İlişkiniz belli bir saygı ve mesafede ilerler olur biter. Bu senin değil erkek arkadaşının vereceği bir sınav. Annesi ile evlenmek isteyeceği kadın arasında dengeli ve adil davranamazsa zaten evlenilecek adam değildir kusura bakma.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız tesekkurler
- +1 yıl
rica ederim.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
29
Cevap
46Cevap
Ne insanlar var arkadaş ya. kapaliysa kapalı sana ne yani. adam olda sende kapan demi ama. neyse kardeşim sen hic kafana takma Allah yazmışsa olur sonuçta annesiyle evlenmeyeceksin
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız tesekkurler
+1 yılBence evlenme onunla yoksa ılerde annesi sizi hiç rahat bırakmaz cok zorluklara çekebilirsiniz yol yakınken dön sevse seni her turlu severdi annesi demekki sevmemiş
13 Yorumla
Soran+1 yılİlk sevgilim ve son olsun istiyorum zamanla sevdirez miyim kendimi :(
- +1 yıl
Sevmek sıkıntı değil , eger beraber oturtmayacaksaniz kayınvalide adayı ile baska sehirde olacaksanız olabilir belki
Soran+1 yılÇok üzülüyorum bu duruma :(
Neden kendini sevdirmeye uğraşıyorsunki kuzum. Saçmalık bence. sen kendin ol ve sevgilin seni seviyorsa gerisi önemli değil. Çünkü seni sevmeyen zaten sevmez sevense sever, bunu değiştirmeye uğraşırken kendini boşa yıpratma...
17 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler abi haklısın
Soran+1 yılAcılmak gibi bir dusuncem yok abi tesekkurler
Soran+1 yılSaygılar :)
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q2634397-baska-erkeklerin-tadina-bakmak-isteyen :) bilmiyorum cevap vermeye cesaretin var mı ama gizlide olsa bir cevap yazmanı isterim...
+1 yılSeni kıskanmış kadın bu kız gibi bile olamıyorum diye ezik kaynana...
25 Yorumla
Soran+1 yılYa öyle demeyin kendi tercihi ben karışamam ama beni sevsin istiyorum :(
- +1 yıl
Çok zor önyargıları parçalamak atomu parçalamaktan daha zor bir eylem kendi tercihiyse seni sevmese de olur niye bunun çaba gösteriyorsun ki sonuçta o da seni olduğun gibi kabul etmiyor ileride çok daha büyük sıkıntılar bekliyor sizi haberin olsun ve ALLAH yardımcınız olsun diye ekliyorum...
Soran+1 yılAmin cok sagol
- +1 yıl
Rica ederim eğer onun seni sevmesini istiyorsan kendisi gibi olabilirsin sadece iyi bak kendine dua edeceğim senin için kardeşim...
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim gerçekten temiz yürekli ablacım
Sicakkanli olmalisin annesinin dogum gununde anneler gununde falan hediyeler alabilirsin kendin veremezsen sevgilinle gonderirsen sonrasinda kendin arayip kutlayabilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler denicem
rabbi sevsin diye kapanan birisini kul sevmiyorsa afedersin de şeyine bile takma
21 Yorumla
Soran+1 yılTessekur ediyorum
Ya kapalısın diye geri kafalı sanmış olabilir. Öyle olmadığını gösrer bence
25 Yorumla
Soran+1 yılNasıl gösterebilirim ki?
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılİnşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgiline sürekli annesini öv annen söyle annen böyle o gidip annesine söyler zaten seni çok seviyor filan der en azından bu annesini yumusatır sürekli annesini ziyarete git elin bos gitme giyimine özen göster yumusayacaktır
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler denicem
Annesine kendini niye sevdirme derdine giriyorsun ki? Erkek arkadaşın seni seviyor ve sevi kabul ediyorsa tamam. Başkalarını takma kafana
11 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor işte çok üzüldüm bakışları beni mahvetti kadının :(
Uzak dur onlardan kapalı olman herzaman iyidir benim ailem ise kapalı bir sevgilim olmasını istiyor
312 Yorumla
Soran+1 yılOğlunu çok seviyorum :(
Soran+1 yılİnşallah zamanla sever beni
Soran+1 yılÇok teşekkürler siz de mutlu olun inşallah hayatınız boyunca
Soran+1 yılÇıkar inşallah dua edin ve sabredin
Soran+1 yılSizde öylesiniz..
+1 yılKarışmaması gerek sonuçta sizin hayatınız en başta temkinli davranır ama sonradan kabulleneceğini düşünüyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah :(
+1 yılön yatgıları kırmak zordur ama ne bileyim onu görünce hal hatır sor falan ilgi göster ona kendi annen gibi davran
12 Yorumla
Soran+1 yılDenicem teşekkürler
- +1 yıl
rica ederim
Annesiyle yine buluş ama sevgilin olmasın ve acik acik konuşun bana bu tavrınız neden diye sor.
11 Yorumla
Soran+1 yılGuzel bir fikir tesekkurler
eğer tüm mevzu kapalı olmansa zaten mutlu olmanıza izin vermez annesi mevlam ıslah eylesin öyle birisiyse
12 Yorumla
Soran+1 yılAmin teşekkürler
+1 yılHerşey sevgilinin elinde seni seviyo. ise annesine de sevdrir. Ki ne güzel kapanmışsin umursamadan kimseyi hayatına devam et
14 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim abi
- +1 yıl
Düşünme kimsey. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil seven her şekilde sever sevmeyen yol alsın gitsin. Ailen yanında olduktan sonra gerisini düşünme
Soran+1 yılTesekkurler abi
- +1 yıl
Eyvallah
+1 yılTabular yok mu o tabular yıkılması zor olan tabular, insanın ömründen ömür çalan tabular.
13 Yorumla
Soran+1 yılMalesef dış görünüşe neden bu kadar önem verirler bilmem :(
- +1 yıl
Sadece dış görünüşe mi? Hayır onlar karşı tarafın fikir ve düşüncelerinede önem veriyorlar eğer onların dünya görüşünde ve düşüncesinde değilsen kabul görmen yüzmeyi bilmeyip okyanusta kalmış biri kadar zor ve imkansız.
Soran+1 yılNe güzel anlattınız tesekkurler
Kadın ön yargılıysa ilişkinizde hep sorun çıkarır çocuk annesinin ön yargısını kırsın.
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
olayı yanlış anlamışsınız kapalı veya açık olduğunuzla ilgili değil konu her erkek annesi ilk zamanlarda cadılık yapar sana hemen yüz verirse ne olcak tepesine binmeyeceğin ne malum sonucta tanımadıgı etmediği biri ilk günden şapur şupur olmaz sen gidipte kötü bir hareket yapmadıysan hakkında niye kötü birşey düşünsün hemen ısınmaz orası ayrı konu her anne öyledir yani benımde annem evlenicem şakasını yaptığımda yolarım o çırpı bacaklıyı diyor yani takmayın :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYok ya kıskandıgını sanmıyorum
annesiyle iliskini ilerletmeye calis eger olmuyorsa da ne yapacagini ben soyleyemem fakar sunu bil ben ailesiyle evlenmicem diye bir soz var ama o aile isinize cok karisir ilerde problemler olur
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın tesekkurler
+1 yılkardeşşş bak erkek annelerinin bazıları çok çok kıskançtır yani en yanlış anlamış olabilirsin... orada kaynanalığın girişini yapmış olabilir büyük bir ihtimalle... sen sevgiline sor annen çok kıskanç birimi diye
04 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum kıskandıgını
- +1 yıl
sen öyle san kardeşşim erkek annelere çok aşırı kıskançtır bunu aklından çıkarma... yoksa kapalı olmanla alakası yoktur sanmıyorum aklı kamil bir insan böyle bir seyi sorun yapmaz yapamaz yaparsada sana ileride allaha kolaylık versin kardeşimm
Soran+1 yılAmin tesekkurler abi
- +1 yıl
rica ederim kardeşim
+1 yılBu kadar şeyden hemen ayrılık getirme aklına.
Konuştukça seni tanıdıkça ısınır. Sevgilin bir araya getirsin ara ara.01 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah tesekkurler
anladım. Her insan kendi gibi olanı ister elbet. Kapalı olman farklı gelmiştir ona. Ama ailelerin istemediği evlilikler de kolay kolay yürümez. bunu bil ve kararını ona göre ver
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılGörende anasıyla evleneceksin sanıyor. boşver dert etme kimin ne dediğine
15 Yorumla
Soran+1 yılOyle olmuyor iste uzuluyorum
- +1 yıl
sevgilin ne diyor bu konuya
Soran+1 yılBirazcık daha tanısın sevicek dedi
- +1 yıl
Boşver sen sevginden vazgeçme aşarsınız hepsini
Soran+1 yılİnsallah tesekkurler
+1 yılKapalisin diye sevgilinin annesi istemiyosa sen o aileyle isin olmaz sen kapali kal
11 Yorumla
Soran+1 yılBeyefendi açılcam diye bir şey söylemedim
evlenince eşinle kalcan o seni istiyor mu kapalı boşver takma kafana annesi ne olmuş kapalıysan yani ne güzel
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Annesinin seni sevmesine gerek yok sevgilin ezdirmesin kimseye seni yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
İyide kadın sana dememiski kapalisin vs diye anlattigina gore sen oyle bir hisse kapilmissin
03 Yorumla
Soran+1 yılAma bakışları benden tiksinir gibiydi :(
Soran+1 yılBilmiyorum ya insallah baska biseydir nedeni
Belki sana öyle gelmiştir. Oğlu sonuçta biraz sert olur :)
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin suratı asıldı pişman oldu sanırım tanıştırdığına :(
Soran+1 yılEvet haklısınız tesekkurler
+1 yılBana kalirsa o kadin icin basini acmamalisin...
13 Yorumla
Soran+1 yılAçmam zaten sadece sevsin saygı göstersin istiyorum :(
- +1 yıl
Erkek arkadasin seni gercekten seviyorsa annesini ikna edecektir..
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler
+1 yılKapalılarin aciklari istemedigi gibi acik olanda kapali birini istemeyebilir
Ne cemkirdiniz la soruya.
Kultur, dusunce, inanis farki varsa olmaz biter gider
Erkek mi yok la23 Yorumla
Soran+1 yılBana göre başka erkek yok :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeenimkide acigim die istemiyor:( ama ben direlttm sevgilim benim yanimda oldu ve artik istiyo :) devgilini al eline:)
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah ya
+1 yılbelki kapalı oldugun için değildir
bizimkiler de açık oldugum için istemiyo :D04 Yorumla
Soran+1 yılİnsanların tercihlerine kimse karismasa keske :(
- +1 yıl
aynen bu yuzden ayrılmıştık düşün 6 yıl olmuşken babası yuzunden sorun çıktı
Soran+1 yılYa çok üzüldüm tabi bu işler nasip kısmet :(
- +1 yıl
öyle barıştık geri ama bu sefer baska sebepten ayrıldk kısmet
+1 yılOğlu seviyosa kabullenmek zorunda. Canını sıkma. Sevgilin kapanmana bişey dedi mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılHayır aksine mutlu oldu kapandıgım icin
- +1 yıl
Eee o zaman annesinin bişey demeye hakkı yok
Soran+1 yılHaklısın tesekkurler
uğraşma sevmezse sevmesin onunla değil oğluyla evlencen
01 Yorumla
Soran+1 yılAma aile olucaz yüzyüze bakıcaz :(
ailelerin evlilige karismadigi zamanlar da gelecek :)
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılTabuları yıkarsak bu dünya daha güzel olur
+1 yılkapalısın ve sevgilin var.. Allah için kapanmışsın güzel de sevgililiğin haram oldğunu bilmiyor musun acaba?
04 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum bacım :(
- +1 yıl
o zaman haramda mutluluk olmayacağını da bilmelisin! otur evinde nasibini bekle!!
direk evlen ne demek 2 yıldır geziyoruz... Allah zaten mutlu etmez sizi, HARAMDA MUTLULUK OLMAZ
Soran+1 yılTesekkurler ama ben geziyoruz diye bir sey demedim sürekli bulusup gezip tozan bir cift degiliz el ele de gezmiyoruz biliyorum bunun da yanlıs oldugunu ama seviyorum iste
- +1 yıl
ama Allah sevgisi daha önemli.. sen bil de haramda mutluluk olmadığını!
Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. Omu evlenecek sanki senle çocuğu seviyorsan takma
11 Yorumla
Soran+1 yılÜzülüyorum ama sonuçta annesi :(
+1 yılannesi sen kapalısın diye seni sevmediyse sakın açılma yeter
01 Yorumla
Soran+1 yılAçılmam tabikide
giden her sevgilinin ardından hep biz olduk el sallayan.:(
02 Yorumla
Soran+1 yılGiden birisi yok
Normalde tam tersi oluyordu :/
21 Yorumla
Soran+1 yılMalesef...
:D:D:D nasıl bir millet olduk nerelere doğru gidiyoruz acaba biz
22 Yorumla
Soran+1 yılNeresi komik acaba?
Annesi cok ayıp etmis ben olsam kendmi sevdirmezdm bnane ya kapalı olmamı kabul etmeyen uzak dursun lütfn..
22 Yorumla
Soran+1 yılYa aile olucaz ama sevsin istiyorum :(
- +1 yıl
Onu gider soranin k. vsine anlatirsin bayen.
+1 yılaynı olay bzdede oldu esımde kapalı.
13 Yorumla
Soran+1 yılAnneniz zamanla alıştı mı?
- +1 yıl
tabıkı sorun olmadı olur bole seyler duzelır
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler
Bence umrunda olmasın ben ateist bir kaynana bulma derdine girmiyorum sende bunun için soğuyan birini umursama salla
03 Yorumla
Soran+1 yılSevgilimin benden sogudugu falan yok.
Soran+1 yılTesekkurler
annesine neden sevdiriyorsun ki? sevgilin seni seviyorsa erkek adam eş diye sectigi kadını öyle ulu orta bırakmaz bu kadar sacma bir nedenden dolayı
01 Yorumla
Soran+1 yılUzuluyorum insallah sever bir gun
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. istemeyebilir dünya görüşü farklılığı evlilikte sorun yaşatır.
01 Yorumla
Soran+1 yılİllaki sorun çıkar diyosunuz yani
Gizli Üye(36-45)+1 yılAnneside asrimis herhalde
20 Yorumla
+1 yılBeni istemeyini ben hic istemem
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle demeyin sevdigim adamın annesi sonucta :(
- +1 yıl
Her ne kadar ailesiyle evlenmesende ailesiyle bir omur gecireceksin huzursuzluk olsu yerde yurumez
Gizli Üye(30-35)+1 yılnormal insan olduğunu kanıtla. o ne kadar asarsa suratını sen o kadar gül ne bilim anla işte :)
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız tesekkurler
+1 yılBosver sana erkekmi yok :D
03 Yorumla
Soran+1 yılYok. Sevmenin ne demek oldugunu bilmiyorsanız yorum yapmayın lutfen.
- +1 yıl
Yanlis anlama yavsamadim. Zaten yavsasam sana mi yavsicam kezbana bak.
Soran+1 yılAynı yaşta olduğumuzu sanmıyorum neyse iyi günler ergen
- Aşk İlişkileri konusunda 352 cevap paylaştı.
+1 yılkonuyu ele alalım önce
ilk soru:
kapanmanın amacı neydi08 Yorumla
Soran+1 yılAllah istedigi icin
- +1 yıl
haah ilk soruda kaybettin kur-an ın neresinde yazıyo bu kapanmak tamam edep yerlerinizi örtünün
diyo ama ben başka bişey görmedim ben olsam bende kabul etmem seni
Soran+1 yılAyeti inkar mı ediyorsunuz?
- +1 yıl
olmayan ayetimi sen bana o ayeti bir yazsana bir sen kitabı kendin açıp okuyup mu çeviriyosun yoksa bu soyuna tükürdüğüm hocaların çevirdikleriylemi bana anlatıyosun
- +1 yıl
Ve mü’min kadınlara söyle, bakışlarını indirsinler (haramdan sakınsınlar) ve ırzlarını korusunlar. Zahir olan kısımlar (görünen el, yüz ve ayaklar) hariç, ziynetlerini açmasınlar. Ve başörtülerini yakalarının üzerine koysunlar (örtsünler). Ve ziynetlerini, kocaları veya babaları veya kocalarının babaları veya oğulları veya kocalarının oğulları veya erkek kardeşleri veya erkek kardeşlerinin oğulları veya kız kardeşlerinin oğulları veya kadınlar veya ellerinin altında sahip oldukları (cariyeler) veya erkeklerden, kadına ihtiyaç duymayan hizmetliler veya kadının avret yerlerinin farkına varmayan çocuklar hariç, açmasınlar. Ve gizledikleri ziynetleri bilinsin diye ayaklarını vurmasınlar. Ey mü’minler, hepiniz Allah’a tövbe edin! Umulur ki, böylece felâha eresiniz.
Hocam buyrun. Tabi sizin ilminizden (!) şüphe etmiyoruz ama yine de ben şunu da buraya bir yazayım dedim.
Saygılar... - +1 yıl
:) yazan güzel yazmış takdir ettim aklıma M. A. Ersoyun su sözleri geldi aklıma
Nebiye atf ile binlerce herze uydurdun. Yıktın da dini mübini yeni bir din kurdun..
Soran+1 yılBacım Allah razı olsun. senide Allah ıslah etsin ayeti inkar ettin söylecek bir sey yok sana
- +1 yıl
söyleme zaten ben güzel dinimizin mahfedildiğini böyle değiştirildiğini gördükçe zaten ıslah oluyorum ama ben erkeğim bana pek bişey olmaz bu dünyada ama siz dikkat edin ölene kadar sizin dini bu şekilde öğrenmenizi isteyenlerin size az ya da çok zararları olacaktır.
insanların içini okuyamazsın, kendi kendine uydurmuşsun..
04 Yorumla
Soran+1 yılBakışlarından anladım ve sevgilimin suratı asıldı
Soran+1 yılSanmıyorum cevap icin tesekkurler
+1 yılAlsın oğlunu bağına çalsın :)
03 Yorumla
Soran+1 yılOğlunu bana versin direk
- +1 yıl
Çocuk Seni Seviyorsa Bitmiştir Ya Salla
Soran+1 yılSeviyor tesekkurler
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence yanlış anlamışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılSanmıyorum bakışları çok kötüydü
Kapalı olduğun için seni istemiyor demek way be
01 Yorumla
Soran+1 yılİnsanların gorus farklı olabilir karısamam sadece saygı bekliyorum
+1 yılOlabilir gayet normal bunun bir çok nedeni var
01 Yorumla
Soran+1 yılNedir?
Kadın ön yargılıysa ilişkinizde hep sorun çıkarır
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım on yargili biri :(
Sevgilin annesi muslumanmi?
05 Yorumla
Soran+1 yılTabiki ya namaz kılıyormuş
Soran+1 yılBilmiyorum kendi tercihi bana saygı duysun istiyorum :(
Soran+1 yılTeşekkürler
Mesela burada bizimle paylaşacağına git annesiyle paylaş.
01 Yorumla
Soran+1 yılO kadar cesaretim yok henuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen ne için kapandın tam olarak?
03 Yorumla
Soran+1 yılAllahin hanımlara emri olduğu için kapandım
Cevap sahibi+1 yılO zaman senin is olmaz.
Ilerde hayatın alt üst olacağına,
Şimdiden vazgeç ve canın daha az yansın.
Genetik uyuşmazlik var zihinlerinizde.
Muhtemelen şu İzmirli kokos eylemci teyzeler tipli birşey... Bu şuura sahip bir kız acı çeksin istemem şahsen. Huzurlu olamazsın evlenirsen derim.
Soran+1 yılTesekkir ediyorum
- Devamını Gör (15)
Devamını Gör(60)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği