Ağırdan mı alıyor, oyalıyor mu? Ah şu erkekler!

herkese merhaba siteye yeni katıldım. sizden yardım istediğim konu şu. 1 senedir tanıdığım bi çocuk var önceleri yakın değildik sonra ortak arkadaşlarla gezmeye başlayınca aramaları msjları sıklaştı sonra biraz flörtleştik falan bi akşam beni öpecek gibi olduğunda salak insan ben kızmış ve aramızda bişi olamaz demiştim. oysa ki deli gibi hoşlanıyorum özür diledi bin kez. sonra bi gece sarhoş kafayla bi gece dans ettik ve öpüştük ama sonrasında sanki bunlar olmamış gibi davrandı bi süre. bi kaç kere beni arkadaşlarıyla tanıştırdı kardeşiyle falan. sonra bi akşam geç saatte canım nar çekti demiştim gece yarısı açık market bulup nar almış kapıdan verdi ve gitti. dün gece de buluştuk gece boyu yürürken elimi tuttu ayağım kaymasın diye özen gösterdi özel olucak biraz ama yine öpüştük ..bugün yine msj yok tabi. şimdi sırf cinsellik peşinde olsa yüz kere fırsat yaratırdı ben yakınlaşmadan dokunmayacak bi çocuk.geçmişte acı bi ilişkisi olmuş güven sorunu var. omzuna başımı koyunca burası benim yerim huzurlu ve güvenli demiştim yarın öyle olmayabilir ama dedi. bu da kafamı karıştırdı. bi yandan da benim için gece yarısı nar buluo evime kadar uzun uzun yol sürüo saatlerce ve hiç öyle yataga atma gibi bi girişimi de yok. mesela yemek yapmayı biliosan bi gün topluca yemeğe gelelim ya da pikniğe gidelim elinden bişi yiyeyim falan muhabbeti var. kararsız mı yoksa ağırdan mı alıo yoksa öyle ilişki mi istemiyo. zaman mı tanımalıyım ben aramalı mıyım aramamalı mıyım nasıl davranayım o akşam tamamen sevgili gibiydik toplum içinde... şimdi ben ne yapayım yaa ... çok kararsızım.. yaş da 24-25...herkese teşekkürler..
Güncellemeler
+1 yıl
edit: kendisine havadan sudan msj attım dışarıda olduğu için fazla uzatmadım muhabbeti. normal sıcaklıkta ama öyle aşkım canım cicim lafları olmayan bi yazışmaydı tatil sonrası tavrına göre konuşacağım . çok umudum yok ama belirsizlikten iyi:((
Güncellemeler
+1 yıl
gelişmeleri merak edenlere: kısa bi msj faslımız oldu. ben attım o da yntladı. dışarıda diye çok uzatmadım kısa kestim. ne çok sıcak ne çok soğuktu. sonrasında hiç bişi yok. şimdi bu konuda ne düşünmem gerektiğini ve daha önemlisi onun ne düşündüğünü hiç bilmiyorum. nasıl davranacağım konusunda çok kararsızım...
Ağırdan mı alıyor, oyalıyor mu? Ah şu erkekler!