mevsime göre değişir o, genelde kışın döneriz, yazın havalar güzelken dışarda çıtı pıtı kızlar çok var ama kışın evdeyken mecbur eskisi, misal Nisanda ayrıldım, sonra ocakta mesaj attım, olmadı ters oldu falan şubatta yanıma gelmek istemedi. Sonra korona çıkınca fırsat bulup Nisanda hal hatır sordum, sonra Haziranda yanıma gelemedi sonra Temmuzda ayrıldık ve bir daha hiç olmamak üzere, bıktım ve iğrendim. Ondan daha güzeliyle yattım o da beni terk etti. Aklım o güzelde kaldı. Eskisi tümden bitti bu yüzden. :)
Ne zaman bitti ilişkiniz umursamaz derken sürekli bol bol gez fotolar paylaş yeni çeyler kay kendine daha bakımlı ol göze çarp görürsün kedi gibi geri geliyorlar
Hmm belkide pişman olmuştur ama bu ilişki ona göre olmuyordur o yüzden dönememiştir eğer ahını alıp çabalarına rağmen teretmişse illaki birgün denk düşürür Allah bırakmaz yanına onun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
7 yıl da döner belki beklemeye devam et
Cok komikya
5-6 sene ne, hahahah ümitlerin gerçekçi olsun bari
Cok komiksin
mevsime göre değişir o, genelde kışın döneriz, yazın havalar güzelken dışarda çıtı pıtı kızlar çok var ama kışın evdeyken mecbur eskisi, misal Nisanda ayrıldım, sonra ocakta mesaj attım, olmadı ters oldu falan şubatta yanıma gelmek istemedi. Sonra korona çıkınca fırsat bulup Nisanda hal hatır sordum, sonra Haziranda yanıma gelemedi sonra Temmuzda ayrıldık ve bir daha hiç olmamak üzere, bıktım ve iğrendim. Ondan daha güzeliyle yattım o da beni terk etti. Aklım o güzelde kaldı. Eskisi tümden bitti bu yüzden. :)
Guzel goruncemi unutun
Bende terkedildim senin gibi
evet. Hemde çok çok güzeldi. Bir ağzı vardı, dişleri gülüşü, boyu, hal hareketleri, çekiciliği. Kısmet olmadı, evlenmek istedim, o istemedi.
Guzel goruncr evlenmdkmi istedin ilginc
güzel çekici bir kız hayalimdir.
Senme yatan birine nasil guvencektin peki
sevmişki yatmış diye düşündüm. Sevmese yatmazdı. Ama yanıldım yine.
Aynn
O zaman dostum her saat biriyle yatıyor demeki her saat birini seviyorlar 😂
O yüzden yatıyorlar😂
kayıtlarda göre bunun belli bir zamanı yok.. dönmeye de bilirmiş... çok üzücü ((
Saglik olsun
Eğer işini bilirsen unursamaz davranıp hayatına bakarsan 1 ayda döner.
Umursamadim donmedi ama😀
Ne zaman bitti ilişkiniz umursamaz derken sürekli bol bol gez fotolar paylaş yeni çeyler kay kendine daha bakımlı ol göze çarp görürsün kedi gibi geri geliyorlar
Tabi kimiside hiç dönmüyor eğer gerçekten sevmemişse istemiyorsa dönmez ilişkiniz neden bitti?
Cok oldu bes sene zayifladim bile 27 kilo verdim ama donmedi
Belki pisman olmistr ama donmedi
5 sene önce mi bitti
Hmm belkide pişman olmuştur ama bu ilişki ona göre olmuyordur o yüzden dönememiştir eğer ahını alıp çabalarına rağmen teretmişse illaki birgün denk düşürür Allah bırakmaz yanına onun
Evt besd sene
Hic birsey yoken elektrik almadim dedi
Ah etmedim bide olmuycagini kendide cok iyi biliyor ailem istemiyordu
Hmm demeki bişey hissetmiyor Muş işte sevgi olmayınca tutamıyorsun kimseyi belkide hayırlısı buymuş senin için hayırlısı olsun artık
Aynn birsey sorcam sevgisi biten biri ugrasirmi benie
Sevgisi biten insan uğraşmaz.
10 sene desek bekleyecek misin degisik. terk etmiş adam niye dönsün
Beklemiyorum sordum
3 sene 6 ay
3 sens niye
Okadar zamanda donuyor
Dönmez
Selam konusuomusn
Ne
Onla konusuomusn
Iş için evet