Seviyorum sanırım, ama kalbim yoruldu. Ne yapmalıyım?

3,5 yıllık bir ilişkim vardı.Ayrılalı 1 ayı geçiyor ben ayrıldım ama son olanlar sabrımı taşırmıştı sabrımı mı gözyaşlarımı mı bilemiyorum benden bu kadar deyip çekilmek gerekti ve bende çekildim. Olay; facebook şifresi olayıydı vermedi inat etti filan güvensem inansam vermesi için bu kadar ısrarcı davranmazdım ama geçmişte yaptıkları için inanamadım gururum inat etti. Tabi o da inat etti vermedi ayrıldım zaten ip incelmişti oraya düğüm atmak yerine inceldiği yerden kopsun dedim. Yorulmuştum ayrıldığım için pişman olmadım bu süreçte ama bazen şuan ki gibi içim tuhaf oluyor. O beni hep üzdü hep ağlattı ama ben onun en zor zamanlarında hep yanında oldum. Bir dediğini iki etmedim tepeme çıkarttım. Aptallık ahmaklık ettim. 3 hafta önce aradı açmadım telefonu sonra aç filan diye mesaj attı büyük bir umutla açtım ama bana sadece ' bekle çok az ' diyor sanki beni çantada keklik yerine koyuyor. Bekledim gelmedi. Gelmiyor.. Onsuz da oluyor alıştım ama konuşmayı mesajlaşmayı 'aşkım benim ' demeyi kavga etmemizi o kavgalardan sonra hep ilk mesajı onun atıp barışmamızı özledim. Bunları yazarken gözlerim doldu ama o yaşlar akmıyor artık. 2 gün öncede gece yarısı 'değerini bilemedim kıymetini bilemedim sana aşığım' ve ' sen benim herşeyimsin' filan yazmış ama çıkma teklifi filan yok. Hala seviyorum ama soğudum denilebilir ama gözüm hep telefonda. O gecenin ertesi sabahıda 'okuluna geliyorum' yazdı tabi ne gelen oldu ne giden.. Ve facebookta eklemiş ne yapsam bilmiyorum. Ayrıldıktan sonra bir sürü kızı da ekledi ortak arkadaş var kabul etmek istemiyorum.Ben basit olmak istemiyorum.Yenilmek istemiyorum bu defa. Napmalıyım ben arkadaşlar :(
Seviyorum sanırım, ama kalbim yoruldu. Ne yapmalıyım?