Kısa boylu erkekle sevgili olmak?

Merhaba arkadaşlar. Bir konuda danışmak istiyorum. Boyum 1.75. Benden hoşlanan erkek ise 1.70. Bir şekilde tanıştık bunla. Fazla ilgili. Bir ortama girdiğimizde içeceğim bittiğinde on kere soruyor birşey daha içmek istermisin diye. Ya da kendisi sigara tüketmemesine rağmen benim için sigara tüketilen ortamlara giriyor. Kesinlikle hesap ödetmiyor. Ona uygun bir şey değilmiş. Kız hesap ödememeliymiş falan falan. Ama her fırsatta da ne kadar güzel olduğumu vurguluyor. Doğal olarak bu hoşuma gidiyor. Çünkü ben uzun siyah saçlı, cam gibi gözleri olan bir bayanım. Her girdiğim ortamda direk gözleri üstüme çekiyorum. Yani böyle benden 5 cm kısa olan bir erkek her seferinde benim güzelliğimi vurguluyorsa, ben de haliyle dışarı çıkıp benle hava atmak istediğini düşünüyorum. Çevreden herkes aman abi yanında kardeşin gibi duruyor, 5 cm fark var yapma diyor. Bir yandan da ortama girdiğimizde hani beni bir otorite göstergesi yapması hoşuma gidiyor. Gerçi o benimle güzelliğim için, ben de onunla A5'i olduğu için takılıyorum desek yalan olmaz. Çıkmayacağım zaman bile gelemem diyorum, ben senin taksinim lafı olmaz gelip alıyorum seni falan diyor. Karşılıklı menfaat dolu bir insan ilişkisi bu devirde pek de yanlış değil sanırım ama bilemedim yine. Görüşlerinizi bekliyorum...
Kısa boylu erkekle sevgili olmak?