Herkes benimle dalga geçiyor çirkin değilim aksine çok güzelim yani herkes öyle der ben de inanmaya başladım

.

kilolu ya da aşırı zayıf değilim ama yinede dalga geçiyorlar çoğunlukla erkekler dalga geçiyor çünkü sus pus oturuyorum çok sessizim utangacım aslında değilim ama başkalarına öyle görünüyorum en yakın arkadaşlarım deli olduğumu söylerler hem ben hakkımı da arayamıyorum sanırım bu yüzden dalga geçiyorlar biri beni öldürmeye kalksa bi'şey yapamam durumum o derece kötü suçu kendimde ararım bugün de yine bi erkek dalga geçti beni taklit etti o an yerin dibine girmek istedim hayatımın en kötü günlerinden biriydi zaten ne zaman iyi oldu ki? o benmle dalga geçtikten sonra değersiz olduğumu düşündüm hatta intihar yolları düşündüm çünkü beni hayatmda hep ezdiler hiç sevmediler. nefret ediyorum kendimden bi geleceğim yok benim. sınavım var ama çalışmıyorum bana bi yol gösterin lütfen
Herkes benimle dalga geçiyor çirkin değilim aksine çok güzelim yani herkes öyle der ben de inanmaya başladım