Tamam beğeniyorum kendimi ama öyle çok ta güzel değilim herkes tarafından beğenilecek kadar ama iş yerine gittiğim insanlar bile çok güzel olduğumu söylüyor kız arkadaşlarım sonra dışarda gören erkekler erkek arkadaşlarom bazı erkekler çıkma teklifi ediyor sonra ailemden kişiler diyor kuzenlerim gibi nereye gitsem dikkat çekiyorum ama o kadar da abartılacak güzel değilim anlamıyorum yani egolu değilim ama hani herkes tarafından beğenilmek biraz tuhaf güzelim ama çok çok değilim..
Güncellemeler
+1 yıl
Çocuklar bile diyor büyünce senin gibi olucam diye ben niye kendimi bu kadar gğzel bulmuyorum şaka midir ya sşslwşdşwş
belki sıra dışı olan bişeyler vardır sende.. kaş göz saç göğüs kalça vs.. diğerlerine göre fark yaratan bişey.. belki sadece tenin
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
tenim çok beyaz ve saçlarım da dalgalı ve yzun siyah belki ondan bide benim yüzüm aşırı farklı ya çok kötü hissediyorum bazen yüzüm yüzünden ama insanlar beğenince iyi hissediyorum
Öyleler gerçekten hani aşırı güzelim herkes aşık oluyor desem tamam egolu oluyorum istediği yorumları yapabilirler ama orada çok güzel değilim güzelim ama abartılacak kadar değil dedim ondan bile egolu olmuşum ya..
Zaten öyle diyenler güzel oluyor ben kendime vok güzelim demiyorum ama hissime doğdu bence bi sürü kişi hoşlanıyordur senden hissime doğdu nedense eldlwğfğeğ
Sanmıyorum yaa ben onlara ben cirkinim demiyorum durduk yere diyorlar ya seni vok beğeniyorum diye ben orada ay cirkinim diye gezmiyorum uani ilgi toplamaya bile çalışmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
belki sıra dışı olan bişeyler vardır sende.. kaş göz saç göğüs kalça vs.. diğerlerine göre fark yaratan bişey.. belki sadece tenin
tenim çok beyaz ve saçlarım da dalgalı ve yzun siyah belki ondan bide benim yüzüm aşırı farklı ya çok kötü hissediyorum bazen yüzüm yüzünden ama insanlar beğenince iyi hissediyorum
hımmm belki de bariz kötü bir durum var ama genel refleks kötü yerine iyi demek olabliir.. bilemiyorum.. zaten güzellik göreceli bir kavram :)
İşte ondan tuhafıma gidiyor göreceli bi kavram olduğunu biliyorum ama ona göte davranılsa iyi olur mesela durmadan övmeseler keşke
yani benim vereceğim refleksi de şimdi az çok tahmin ediyorsundur... daha fazla fikir üretmem için görmem lazım :))
Sıkıntı şurda , güzelsin ama bunun farkinda bile değilsin ahahah
Güzelim zaten ama aşırı değil normal bir güzelliğim var
Özgüven problemin var hocam normal güzelsen kimse gelip sana güzelsin vs demez ortalikta güzel kız cok var
Demekki güzelsin ki herkes böyle söylüyo. Yüzünün güzelliği gibi hayatın da güzel ve huzurlu olsun 😊
Biraz tene de bağlı ya beyaz olduğu için dikkat baya çekiyor sanırım
Olabilir. Beyaz ten şeffaf gerçekçi samimi ve içten gösteriyo bazı simaları
Ben iman ettim güzel olduğuna
Anlamadım şimdi kötü bi yorum yaptıysan teşekkür etmek te istemiyorum şeldşwşfşsşxş
Değilsin zaten
Egolu değilim bu arada böyle soru sorduğum için özgüvenimi falan düşürmek için çabalama ben soru sordum yüzümü bilmeden yorum yapman çocukça?
Göreyim ablası bı bence de öyle mi
Görmek lazım ablası
Guzelsin demek ki
Düzgün yorum yaptığın için teşekkür ederim ön yargili yorum yapmadığın için ((:
Bebegim yaptığın aciklamadan anlaşılıyor zaten nasil biri oldugun. Hem kendinide gizlemissin insanlar artniyetli
Öyleler gerçekten hani aşırı güzelim herkes aşık oluyor desem tamam egolu oluyorum istediği yorumları yapabilirler ama orada çok güzel değilim güzelim ama abartılacak kadar değil dedim ondan bile egolu olmuşum ya..
Aman birak şunları
Bu benim
Ne olrk? Şelsşwşfşsxğa
Ben de güzelim ama çok çok güzel değilim
Zaten öyle diyenler güzel oluyor ben kendime vok güzelim demiyorum ama hissime doğdu bence bi sürü kişi hoşlanıyordur senden hissime doğdu nedense eldlwğfğeğ
Beyaz tenli olmak dikkat çekmeye sebep oluyo
Doğru beyaz tenli olduğum için tenim çok dıkkat çekiyor
Gel fotileşelimm
yalan soluyorlar
Sanmıyorum yaa ben onlara ben cirkinim demiyorum durduk yere diyorlar ya seni vok beğeniyorum diye ben orada ay cirkinim diye gezmiyorum uani ilgi toplamaya bile çalışmıyorum
Yani?