Eski sevgilim beni aptal yerine koydu ben de 1 yıllık ilişkimi bitirdim..

Eski sevgilim diyorum çünkü daha düne kadar sevgilimdi. evet beni resmen aptal yerine koydu. hayatta yalandan sonra en tahammül edemeyeceğim şeylerden birisidir. enayi yerine koyulmak. erkek arkadaşlarıyla antalyaya tatile gitti bu bana tatil yerinde asla yanlış bişey olmadığını sadece erkek erkeğe tatil yaptıklarını söylemesine rağmen tam bir ar sonra facebookunda açık seçik gayet rahat yetiriştirilmiş bir yabancı htun fotosuna samimi bir şekilde yazı yazmış arkadaş listesi gizli olduğu için ve şifre filan istemeleri ergence bulduğum için facebookunda kim var kim yok haberim olmuyor açıkçası ben bu kız kim diye sorunca geveleye geveleye bir hal oldu en sonunda bende iniglizcem olduğu için kızla muhabbete girdim antalyada tatil yaptığını bunu ordan tanıdığını yazdı bana barda eğlenmeler yemek yemeler birlikte denize girmeler neler neler.. bir şekilde kızla muhabeti kurdum..ama beyefendi inkar ediyor hangisine inanayım inanacağım bişey varsa gözümle gördüklerim zaten aynı otelde tatil yaptıkları kızın fotolarından beli oluyor resmen beni aptal yerine koydu... sizce çok mu abartmışım ben bu olayı inanın tüm çıplaklılığıyla anlattım sizce olay bundan ibaret.. bir daha bu sevgili olayına tövbe valla 10 yaş yaşlandım..
Eski sevgilim beni aptal yerine koydu ben de 1 yıllık ilişkimi bitirdim..