Ayrıldığımıza üzülmüyor mu? Bir kalemde 2 yıl biter mi, canı yanmaz mı hiç?

2 yıllık ilişkim 4 gün önce bitti. aile içi sözlenmiştik de. ayrılma sebebimiz anlasamıyoruz. seviyoruz ama birbirimizi üzüyoruz, beklentilermiz farklı gibi gibi...

öyle kanlı bıcaklı bitmedi. tabi ayrılık sonrası telefon numaramı değiştirdim, faceden sildim, şimdi de işten ayrılıyorum, sözlümün ailesinin bürosundaydım.

ilk defa bu sefer bitti diyebiliyorum çünkü bütün bağları kopardık ama seviyorum, hem de ölürcesine. mutlu olacaksa uzak duracağım dedim. 2 gün sonra bi süre sehir değiştiriyorum. bana da ona da iyi gelir belki diye.

şimdi baktım maillerine bir kac kızla arkadas olmuş, sırf canımı yakmak için mi yapıyo böyle. hayatına nasıl devam ediyor anlamıyorum. benim onu cok sevdiğimi vazgecmeyeceğimi biliyor ve cok kıskandıgımı da. sırf canımı yakıp da ona ulaşmamı istiyor.

gökhan özenin dön çarem sarkısını paylasmış. ayrılık ardından madem takmıyor neden böyle seyler paylasıyor anlamak güç. ailesi beni cok seviyor, hala konusuyoruz, aramız hiç bozulmadı. sözlümle kimse konusmuyormuş. su an bana yasattığı için yapayanlız.

cok üzülmeme ragmen adım atamamayı düşünüyorum çünkü gösterilicek tek bi hatam bile yok..
Ayrıldığımıza üzülmüyor mu? Bir kalemde 2 yıl biter mi, canı yanmaz mı hiç?