Zengin erkek arkadaşım evimizin kapı gıcırtısıyla dalga geçiyor!

ben 4 çocuklu bir ailenin kızıyım. babam 1.500 tl maaşla hem okul okutuyor.hem ev geçindiriyor.bu sene İst.üniv. Eczacılık kazandım.erkek arkadaşım beni ortak arkadaşlarıyla beraber görüp aracı olmalarını istedi yaklaşık 1 sene gibi peşimden geldi kabul etmedim.çünkü babası yaşadığım şehirde işadamı.kendiside çağ.üniversitesinde okuyordu.beni aldatır günlük yaşar diye kabul edememiştim.22 yaşındayım asla bir erkeğin parasına dahi bakmadım şuanki erkek arkadaşımda dahil.erkek arkadaşımın hiçbişeyini kabul etmem etmedimde.1 sene sonunda kabul ettim.aralıka yında 1 senemiz dolacak.biz sobalı evde yaşıyoruz ve yaşadığımız evde biraz eski 20 yıllık apartman.telefonla konuştuğumda başka odaya geçiyorum kapıyı kapatıyorum gıcırtı yapıyor.erkek arkadaşım hep ''ne zaman telefonu açsan bu kapı gıcırtısını duyuyorum'' bidaha bana ses gelmesin diyor.ben onun gibi süper dairelerde yaşamıyorum yaptığı tamamen saygısızlık.ona cevaben ne diyebilirim? her telefonu açışımda hayret kapı gıcırtısı gelmedi şok oldum diyor :(
Güncellemeler
+1 yıl
Hepinizin yorumları için teşekkürler.akıl alacağım bir durum yok.okula başlıyorum ve kafamı bu çocukla kurcalamayacağım.teşekkür ederim hepinize.
Zengin erkek arkadaşım evimizin kapı gıcırtısıyla dalga geçiyor!