Bunu nasil sikayet edebilirim? Adamin adini falan bilmiyorum oturdugu bina numarasi da yazmiyo? Polisi arasam gelince ceza yazar mi adama?
Güncellemeler
+1 yıl
Bugun komsu kucularini ugurladik -5 şopar skora yazildi. Ama bu rontgenci olan soparlar ev sahibi olduklari icin onlari sutlayamiyorum baska sekilde halledicem artik.
Mahallede bi adam var surekli bizim evimize ve benim odama bakiyo bu suc degil mi?
Ben de ona hareket cektim bikac defa, bakma dedim ama anlamiyo kit galiba :d aksam telefonda konusurlen kufrediyo birilerine ama isareti anlamamasi garip...
2 aydir surekli izliyo, ustteki komsuyla tanisiklar. Ustteki komsuyu ben polise sikayet etmistim onceden, bu bahsettigim adam da o zamandan beri bizim eve bakiyo. Bakma dedigim halde devam ediyo. Seni polise soylicem gununu gorceksin dedim bugun. Devam ederse polisi ariycam elimde videosu var komsuyla beraber.
Evet zaten duzgun olsalar veya benimle ugrasmasalar sikayet etcek degilim. Zaten ustteki komsunun karisi beni tehdit etmisti falan, hamile kadin bi de kocasi dovdu bunu hahahhaa cok pisler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kadın beyanı esastır saçmalığı kaldırıldı yavrum, iddianı ispatlamakla yükümlüsün. Lafına bakarak hareket etmez kimse
Polisi ara şikayetini yap sadece uyarı alır tekrarlarsa ceza alir
Oyle yapayim
Şikayet et
Sikayet etcem yasli cuvali cingen gibi bisey zaten surekli alkol ve sigara iciyo cuval
İşaretle falan rahatsiz ediyormu yoksa sadece camdan açıp sigaramı iciyor
Balkona cikiyo sandalyeyi koyup yayiliyo sigara iciyo alkol iciyo falan pis bi adam
Ben de ona hareket cektim bikac defa, bakma dedim ama anlamiyo kit galiba :d aksam telefonda konusurlen kufrediyo birilerine ama isareti anlamamasi garip...
Konuşmalarını duyacak kadar yakınsa kötü
Evet yasli ise yaramaz bi cuval djdjd capraz evde hemen karsida
Yöneticisi yokmu apartmanın adamı telefonla arayıp sakinlerin rahatsız olduğunu söylese oda olur
Henuz yonetici yok bi de Adami tanimiyoz ki, bizdeki problemli komsular da dag insani gibiler uyaridan anlamiyolar o yuzden polis cagiriyorum :d
👍
Polisin yetkisi bile bende olsa o komsulari amerikan polisi gibi dove dove cikartirim da xjdjjd
Nerede bizde kimse görevini yapamıyor gider döver sonra evi bastın diye sen suçlu olursun
Gizliden kiskirtirim polise mukavemetten islem yaparim azicik oksarim islem yaparken sadece xjdjf
Adam kiracısı ev sahibimi kiracıya evsahibini ara o söylesin çevreden miet rahatsız diye
Kiracımı ?
Ewt kiracilar, zaten 1 yildir cikarmaya ugrasiyo ev sahibi de biraz sunepe sumsuk bisey xjdjf ben olsam dove dove cikartmistim coktan :d
O zaman boş ver ev sahibini dolduruşa getir bosalttirsin
Ev sahibi mal ama ugrasiyo bakalm beklioz
Sen elini kullanma ev sahibini maşa olarak kullan yeni birine verirken seçici olur
Kendisi gelcekmis ev sahibi tasincakmis
O zaman kesin çıkarır sabret o adamlada takisma
Bana artisleniyo ev sahibi, o piclere kedi gibi mk, agzinin payini verdim bi daha saygisizlik etmez akli varsa
Bekliyorum ama dedigin gibi
İspatlaman lazım bakarken fotosunu çek gizlice
Video cektim
Bence yine bi şey olmaz yani fiziksel bi şey yok adamı tutuklasalar bile bi şey olmaz salarlar yine
2 aydir surekli izliyo, ustteki komsuyla tanisiklar. Ustteki komsuyu ben polise sikayet etmistim onceden, bu bahsettigim adam da o zamandan beri bizim eve bakiyo. Bakma dedigim halde devam ediyo. Seni polise soylicem gununu gorceksin dedim bugun. Devam ederse polisi ariycam elimde videosu var komsuyla beraber.
İnşallah hapse atarlar ne diyim
Ustteki komsu hapislik zaten sabikaliymis adam ama kaciyo polisten, ifade vermeye gitmemis. Ihbar edicem onu da.
Beni de ihbar et 🤣
Neden :d
Ne bileyim herkesi ediyosun
Bu dediklerim ciddi oevladi ama
Şaka bi yana ediceksin tabi senin hayatını kısıtlıyor
Evet zaten duzgun olsalar veya benimle ugrasmasalar sikayet etcek degilim. Zaten ustteki komsunun karisi beni tehdit etmisti falan, hamile kadin bi de kocasi dovdu bunu hahahhaa cok pisler
Yaşın kaç Senin
23 neden
Merak ettim sadece
İlgilendirmezler
Sen polis misin mk