Aşk ve sevgi var olursa güvende gelir.
Bir aşkta ne olmazsa olmaz sizce?
Aşk ve sevgi var olursa güvende gelir.
güven sevgiden ayrı bir şey. karşı tarafa bağlı olarak gelişir daha çok. hele ki böyle bir zamanda insanlar daha da seçici oldu. güvenin olmadığı bi ilişkide sevgide olsa mutsuzluk daima olacaktır. bu hiç şaşmamıştır
peki bir insanın güveni nasıl kazanlr ?
ben kendimden pay biçerek cevaplıorum. çok sevıodum ama bitirdim sebebi güven olmaması idi. bunun sebeplerinide sayarsam hangi konularda dikkat etmen gerektiğini anlarsın. şimdi bi erkek bi kızın yanında başka kızlara öyle yada böyle bakabılıorsa koca bi eksi almış demektr. bunu belki kendisi söylemez ama artık seni dikizlemeye başlamştr . şakalarına kız lafı sokuosan veyahut eski sevgililernden bahsedıosan arkadaşlarna yada çevrene yalan sölerken şahit olmuşsa zaten yanlış intiba çizmişsindr.
ben güveni nasıl kazanlr dedim ama :( sadece bir kez yalan attım vicdan azabı çekyorum...
suçsuzum demiyorum bn zaten :/ güveninini nal kazanrm pekiş
artık daha dikkatli ve dürüst olursan zamanla gene kazanacaksındr güvenini. artık söz verip bir daha kesinlikle yapmayacağını çok pişman olduğunu söyle ona değiştiğine inanır zaten zamanlada. çünkü kızlarda şu düşünce var kimbilir kaç tane yalanı vardıda ben buna denk geldim düşüncesi
güvenmiyorsan bu sadece sana,ruhuna,benliğine zarar verir. için içini yer psikolojın bozulur dengen kalmaz daha bi sürü şey... seviyosan da bi yere kadar dayanırsın sonra sende ucunu bırakırsın.
güvenmiyorsan bu sadece sana,ruhuna,benliğine zarar verir. için içini yer psikolojın bozulur dengen kalmaz daha bi sürü şey... okurken tüylerim diken diken oldu kız arkadaşımda bu olay var kendini yiyor. seviyosan da bi yere kadar dayanırsın sonra sende ucunu bırakırsın demişin ya birde orada ne anlatmak istedin ?
o bana güvenmiyor.
oo konuyu nereye saçtınım hanımefendi :) evet sorguladım yalan attığım için güvenmiyor vicdan azabı çekiyorum bende. ama hani eski sevgilme takmış durumda kafayı hep o hep o hep geçmşmi karştırıyor.
koyuyorum tepkimi ama anlamıyor. yüzüme vuruyor, ve geçen günler eski facebook adresimi 5-10 dakkalığa aceleyle açtım diye kendisi bitirdi anlamadım gitti yalan atsam ayrılsa bir şey demiycem :S yanlış yapıyonuz geçmişe bakmyla.
aynen gelde bunu ona anlat şimdi ama anlamıyo kas kafalı dinlemiyo beni ya deli oluyorum
zaten şuan ayrıyız :/
11'inde şimdi ben onun peşinden koşuyorum malesef...
haklı değilim ki. Eski facebook'uma girmem suç tama ayrılıncak bir sebep değil. Yalan attım kendisine daha önce ama pişmanım vicdan azabı çekiyorm. eski feyse habersiz girmem bardağı taşran son damla olmş öyle diyor. ama ayrılncak bir sbeep değil :S
değil işte ama ben suçluyum bunu bılıyorum. ya öylesine girdim bakndm çktm
Bir aşkta olmazsa olmaz şey aşkın kendisidir ve sadece gerçek bir aşkta aşk bulunur diğerlerinde ise sadece aşkın yalancı oyunları vardır.
İşte bu.
aşk var sevgi var. ama güvenim olmadığı için. ilişkim bitti.
acımasız gerçekler...
Cevap
6Cevap
Güven olmadan hiçbir şey yürümez..
Araçlar taşıtlar yürüyor.
Aşkın motorlu bir araç kadar basitse iyi sürüşler sana.
Hiç bir şey yürümez derken genelleme yapıyorsun gemiler denizin üstünde yürüyebilirler. Hayvanlarda insanlarda. genelleme yaptığın için böyle bir şey dedim. Motorlara ihtiyaç duymam, ve o kadarda basit değil fink ployd.
Burada konumuzun ne olduğunu biliyorsun ve konuyu çarpıtıyorsun. Hangi anlamda söylediğimi de idrak edebilecek yaşta olduğunu düşünüyorum. Fakat şu an yaptığın çok anlamsız. Şimdi bu konu üzerinde konuşurken benim kalkıp sana yazım yanlışlarından bahsetmem anlamsız olurdu mesela.
Hayır sadece tebessüm saçmak istedim. Gayet iyi anladım ben sadece dediğim gibi tebessüm saçmak istedim. Olabilir anlamsızdır doğrudur.
Tebessüm saçmak istemiş olabilirsin ama ben sana yardımcı olmak adına, senin için ciddi olduğunu düşündüğüm bir konu adına cevap verdim. Sen sadece dalga geçermiş gibi alakasız bir cevap verdin. Bu soruda pek ciddi değilsin sanırım?
ciddiyim ciddiyim. kusura bakma arkadaşım dalgınlığıma ya gece vakti ya iyi değilim olaylar yüzünden.
Yok sen kusura bakma asıl. Eğer bir sorunun varsa ve anlatmak istersen özelden ya da buradan paylaşabilirsin çekinmeden. Dinlemeyi ve yardımcı olmayı sevenlerdenim.
ekledim :)
Tamamdır ;)
2 kalp olmazsa olmuyor ;)
en başta güven olmalı.yalan kesinlikle olmamalı
saygı çok önemli saygı yoksa hiçbirşey olmaz
güven saygı ve sadakat
Sadakat.
Seks olmazsa olmaz.
Aşk 15 santim mi ki sana sığsın diyorum.
Cevabımın sana sığmadığını belli ediyorsun yani.
sadakat (imkansız yani )
GÜVEN DERİM KAPATIRIM PERDEYİ
güven
sadakat
Gelmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar