şimdi benim hoşlandığım biri var onun beni sevip sevmediğini
anlamadan ona nasıl davranacağımı bilmiyorum ne yapmalıyım
anlamadan ona nasıl davranacağımı bilmiyorum ne yapmalıyım
İnsanları Anlamak zor ,Ama bilimsel bi araştırmaya göre Eğer onunla muhabbete başlarsan ve senle konuşmayı severse ozaman senin yaptığın hareketleri beyin algılayıp yapıyor.Tek yapman gereken şey SADECE sen neyapıyorsan onunda yapmasını bekle yaparsa Seni seviyodur :)yani tam olarak seni değilde seninle konuşmayı seviyodur
İnsan sevdiğini şımartmalı. O kadar şımartmalı ki dötünün kalkabileceği üst limiti görebilmeli. Görmeli ki gideceği varsa, baştan gitmeli.
Sana ayırdığı zaman, seni incitmemeye çalışması , baktığında gözlerinin içinin gülmesi , her istediğini yapmaya çalışması ile en çok ..
Cevap
10Cevap
hal ve hareketlerinden çok rahat bir şekilde anlaşılır.seni gördüğü zaman heycanlanıp gözlerinin içi parlar.ilgini çekici davranışlarda bulunur ve daha bir çok şey sayabilirim
Onla Fazla Karşı karşıya gelme arkasından bak ama abartma arada onunla konuş naber nasılsın muhabbet aç erkekler Konuşan kızları sever ama çok konuşanları sevmezler onunla sohpet etmeye çalış 2günde bir
sana karşı davranışları bakışları konuşmalarından anlarsın, dikkat edersen.
neden bu konuda endişeli olasın ki.nasılsan öyle davran
yanaklarını sık yumuşaksa olmuştur seviyodur, sertse daha sevmemiştir
seven erkeğin gözleride daha parlak olur
ilk 2 ay içinde cinsellikle ilgili konusmuyorsa seviyordur. Zaten 2 ay bile çok ama neyse.
Sevildiğini hiç bir zaman anlamazsın, emin olamazsın.
seni bir gün aldatirsa sevmedigni anlarsin
Gözlerinden anlayabilirsin.
anlayamazsn kalbini bilemezsn ya.
bırak onu kendi duygularına odaklan..
şu an hangi aşamadasınız arkadasmı sevgili mi
sana değer veriyorsa ,iş bitmiştir
Turnusol kağıdı testi yap.
Bişe yapma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar