2 yıldır sanaldan arkadaşız. Bi ara bi olay oldu ve biraz aramız açıldı. Ama az da olsa konusmaya devam ettik. Sonra bir şekilde tekrar eskisi gibi olmaya başladık. Ben onu eskiden beri seviyorum. Ama o bana okulundaki kızları anlatıyor. Beraber oyuna girdiğimizde beni sinir ediyor. Bu kız senden daha iyi oynuyor sesi seninkinden güzel onu da cağırıcam beraber oynarız vs diyor. Bazı arkadaşlarına beni sevgilisi olarak tanıttı. Rahatsız ederlerse söyle dedihoş sanırım yürümesinler diye. Bazen bana laf ettiklerinde hemen ağızlarının payını veriyor. Bugün ona hikayemi nasıl bulduğunu sordum ve bana dedi ki senin hikayelerne bakmıyorum direkt geçiyorum dedi. Sonra çok sıkıldığını söyledi bende sen hep sıkılıyorsun dedim. O da bana evet seninleyken hep sıkılıyorum doğru dedi. Veya ona helal yazfım bana ikile yazdı. Ve el bitince direkt oyundan çıktı hiçbir şey demeden. Sonrasında da bir şey yazmadı. Şarkı hikayesi atacakken ona sorduğumda onu etiketlememi istiyor. Hatta bir ara o etiketlemişti. Sonra bütün flörtlerinin ona kanka yazdığını söyledi vs. Sizce hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu?
Hoşlanıyor
Hoşlanmıyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat