Kıza umut vermedim. Yahu burada benim suçum ne?

Bir kız var msnde. Arada yazıyor bana, konuşuyoruz bazen. Geçenlerde "sen neden yalnızsın anlam veremiyorum" dedi. Ben de anlattım durumu: "Aradığım kriterlere uygun kız bulamıyorum. Bu gidişle evde kalacağım." dedim. Bu da şakasına (yani ben öyle zannediyorum): "Evde kalmazsın ya korkma, en kötü ihtimal ben alırım seni." dedi. Ben de güldüm ve "sağol ya, evde kaldığım zaman ararım." dedim. Sonradan gün geçtikçe "evlenince şunları yaparız, bunları yaparız" gibisinden konuşmaya başladı bu. Ben bir yere kadar dinledim. Sonra uyarma gereği duydum: "Sen şakayı fazla uzattın ama. Havaya girdin iyice. Rahatsız olmaya başladım." dedim. Aman demez olaydım.. Başladı bu yazmaya: "Sen ne şerefsiz adamsın. Bana umut verdin sen hayvan. Hiç kalıbının adamı değilmişsin. Yalnız olduğuna şaşmamalı. Adam değilsin sen. Köpek! Allah belanı versin..." En son küfürler etmeye başladı, engelledim de kurtuldum yani.

Ben bu kıza umut felan verdiğimi zannetmiyorum. Kendi kendine gelin güvey oldu bu. Benim suçum var mı sizce?
Kıza umut vermedim. Yahu burada benim suçum ne?