Bir kızın naz yaptığını nasıl anlarsınız?
Bir kızın reddettiğini nasıl anlarsınız?
Detaylı anlatıma ihtiyacım var :)
Bir kızın reddettiğini nasıl anlarsınız?
Detaylı anlatıma ihtiyacım var :)
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Iki türlü kızın da "olmaz" dediğini varsayalım. Eğer kız naz yapıyorsa seninle konuşmaya ve göz göze gelmeye devam eder. Konuşurken senin tepkini ölçer sık sık, kıskanacak mı vs diye. Eğer kız kesin olarak reddettiyse ama aranızda muhabbet de varsa yanında o konuyu hiç konuşmaz, hatta sana bir süre soğuk bile davranabilir.
Bir ay boyunca onunla konuşmadım. Aynı fakültedeyiz. Devamlı yan yanayız. Bir kaç gün önce konuşmaya çalıştım ve bana ilk sorusu "tamam geçti mi?" Bana yaklaşmaya çalışıyor ama ben yüz vermiyorum.
Kızlar o kadar ilgi meraklısılar ki... Birinin ondan hoşlandığını fark ettiklerinde bir köşede dursun, benden vazgeçmesin, hep benimle ilgilensin diyorlar. Gerçi erkekler de öyle biraz.:) Ama iki tür de antipatik bulduğu bir insana bunları yapmaz. Hiç yüz vermez, mutlaka ufak da olsa bir ilgisi vardır böyle yaptığına göre. Ilgisinin büyüyüp büyümeyeceğini senin davranışların belirleyecek görünüşe göre. Sanırım en iyisi ne çok sıcak ne çok soğuk davranmak. Hiç yüz vermemek de kötü halâ hoşlanıyorsan.
Naz yapan kız : Sevgilisi yoktur, kız arkadaşlarıyla takılır. Gülümseyerek hayır der.
Reddeden kız : Ailesini düğününde öldürmüş bir surat ifadesi takınıp hem bakışlarıyla hem kelimeleriyle dördüncü köprüyü diker.
Gülümsüyerek hayır dedi. Ama nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum çünkü 1 ay boyunca konuşmadık
ilk başta kabul etmeyen kız naz yapıyordur söylemlerinden anlarsıın derim
hareketlerinden de belli olur reddettiği..
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar