Dershaneden kayıt sildirebilir miyim?soru uzun bu arada :)

ben dershaneye yeni kayıt oldum.kayıt olmam daki amaç sayısal derslerdi.ama eşit a. gittim ki sayısaldan psikolojim bozulmasın. allahtan biraz geç yazıldık,ne konular işlenmiş haberimiz yok.hele mat. dersinden gram anladığım bişey yok. formula 1 in hız teknolojisini bu hocalara yüklemişler,hiçbişey anlaşılmıyo hele iğrenç yazıları, birde anladınız mı çocuklar sorusuna benden başka herkesin evet demesi intihar sebebi .kısacası kabus gibi 1 hafta geçirdim ve dershanenin benim şahsım adına gereksiz olduğunu gördüm.Fakat kayıt sildirme olayıyla ilgili hiçbir şey bilmiyorum.2.000 yi 10 taksite bölmüştük ,ilk taksit p.tesi ödenecek .otomatik ödeme talimatı falan da yok elden ödeme yapıcaz. verdileri kaynaklar ve 1 haftalık eğitim nedeni ile ilk taksit zaten ödenecek.Ama başka bir ücret istemeleri söz konusu mu, onu öğrenmek istiyorum..
Güncellemeler
+1 yıl
Dershane ile konuşucam zaten.Beni dershane ye kayıt ettiren abi ile müdür hemşehri.Ayrıca bahsettiğim abinin çevresi geniş olduğu için pek problem olmaz diye düşünüyorum. okul açılınca hocalarımla da görüşücem;Acele ye mi getiriyorum olayı diye. Çünkü daha bir hafta oldu başlayalı.Yine de bu dershanedeki hocalardan ve ders anlatım tarzlarından pek umudum yok..

Dershaneden kayıt sildirebilir miyim?soru uzun bu arada :)