Eğitim & Kariyer Kaldığım ders varken kayıt sildirebilir miyim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Kaldığım dersler varken üniversiteden kaydımı sildirebilir miyim Güncellemeler+1 yıl Ya da açığa alabiliyor muyum? Kaldığım ders varken kayıt sildirebilir miyim? Cevapla Üniversite Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
StevenDeen Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 57% +1 yıl Bu kafayla çok boynuz yersiniz. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla
Copernicus Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Eğitim & Kariyer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Tabiki. Sebep ne 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Maddi sorunlar ve sağlık Yorumla Copernicus +1 yıl Üzücü.. dondur bari silmeye gerek yok kk Yorumla Soran +1 yıl Bölümümü sevmiyorum Yorumla Copernicus +1 yıl tamam. Yorumla Soran +1 yıl Öğrenci işlerini arayıp ne demem gerekiyor Yorumla Copernicus +1 yıl Kaydımı sindireceğim de Yorumla
matematikokuyangenç Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl tabiii 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Sonra tekrar hazırlanıp başka okul okuyabilir miyim Yorumla Soran +1 yıl Bakar mısınız Yorumla matematikokuyangenç +1 yıl dondur o zaman Yorumla Soran +1 yıl Hayır şey diyorum kaydımı sildirince tekrar hazırlanıp üni okuyabilir miyim Yorumla matematikokuyangenç +1 yıl o kayıtaki üni iptal tekrar tyt ayt Yorumla Soran +1 yıl Yani başka üni okumama engel değil Yorumla matematikokuyangenç +1 yıl hayır tabiki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bu kafayla çok boynuz yersiniz.
Neden?
Tabiki. Sebep ne
Maddi sorunlar ve sağlık
Üzücü.. dondur bari silmeye gerek yok kk
Bölümümü sevmiyorum
tamam.
Öğrenci işlerini arayıp ne demem gerekiyor
Kaydımı sindireceğim de