Yapayalnız ölücem sanırım , sorun kimseyi beğenmemem , ya da asla beğenilmeyecegimi o kişiye yetmicemi düşünmem iki uc durumu aynı anda nasıl yaşıyorum bilmiyorum ama ortasını bulamıyorum ben :/
Nasıl normale dönebilirim?
Nasıl normale dönebilirim?
Beğeni Nedir Ki? "Ayyy Çokk Babyface" Konusumu? Yoksa Evet Oldukça Olgun, Fikirleri, Tavırları Yeterince Bana Uygun Demek mi? Hepsini Bir Arada İsterim Diyorsan "Haddini Bil" Derler Adama/Kadına :)
Hayat Sandıgımız Kadar Uzun Mu Ki BöyleBöyle Yıpranmak Sonunda Bize Birşeyler Kazandırsın?
Bazen En Basit Olan En Çok Aranandır. Zor Diye Ararsan Kolay Bulabilir Misin? Biraz Çevrene Bak Gözlerini Açsada Görse Beni Diyen Gerçekten Önemseyen Birileri Vardır.
ÇÖZÜM SENSİN Soru Değil Cevaplar Üretmelisin Kendine. Aaa Küçük Bir Hatırlatma bir Zahmet Kendine Güvenmeye Dene ;)
ben istesem sevgili yaparım kendime.. kör sakat topal fark etmez.. ama emin ol sevgilin olsa dır dır dır :D anladın... yanlızlıktan sıkıldıysan arkadaş edin kendine.. benimle onunla bununla sohbet et seviyeli bir şekilde
akışına bırak kafaya takman çözüm getirmiyor hem varsın sevgilin olmasın nolacak bizim de olmasın
Cevap
16Cevap
dönemezsin zamanla düşüncelerin oturdukça (büyüdükçe ) kendine gelirsin =)
Aynı problem bende de var beğenilmemek değilde beğenmemek ve tahammül edememek ben akışına bıraktım sen de öyle yap
her insanla konuşmayı deneyerek ve ilk başlarda zorlanırsında ama zamanla rahatlarsın
aynı sorunlar bende de var ama ben şunu yaptım akışına bıraktım olmazsa olmaz sonuçta . çok önemli mi ki?
Sonunu düşünen kahraman olamaz güven kendine yürü be başarırsın sen.
aşkı bulamazsın, o seni bulur. sen gitme ve bekle doğru insan sana gelsin.
Beni beğenebilrsin belki :)
Ben tanisarak nomale donebilirsin :P
Bu düşünceyle dönemezsin
Cevabini bulursan bekliyorum
neden istemiyorsun? mezaramı götüreceksin:)
Özgüven sorunun var aşamazsan böyle devam eder
Yarin git psikoliga gorun
Acayip :)
Insallah insallah
aynı ben ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar