+1 yılsırf bu soruyu gördüm ve cevaplamak istedim diye hesap açmış bulunmaktayım. Yorumlarda da belirtilen cümleler doğrultusunda kendimi rahatsız hissettim. Arabaya jant koyunca ses sistemi koyunca kızları tavlamış olmuyoruz. Yapan yarım zekalılar vardır onlara tek kelamım yok. Konu başlığına da gelirsek, her son ses müzik dinleyen keko değildir ve amacı kız tavlamak değildir. Ben son ses müzik dinlemeye bayılırım ve aracımda 9 bin liralık ses sistemi var. Kıro diyen şahinci zımbolara da gelecek olursak, altımda 2 tane araba var ( 2013 focus 2013 fiorino) ve kız tavlamak isteyecek olursam, alırım focusumu inerim alsancağa arabama atlar bir hadi işine. Her aracına cihaz koyanı jant koyanı keko olarak nitelendirmeyin, çoğunuzun araba alacak parası yokken biz altımıza araba çekip, 3 aylık maaşınıza denk cihazları diziyoruz. Bu serserilik değil hastalıktır, sevgidir, hevestir. Saygılar.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılemin ol tavlıyolar.he tabi onlara kız demek için iki büyük devirmek gerek benim gibilere göre ama inan onlara bile bakan kızlar var.hatta bakmaktan da ötesini yapanlar da var inan:)
21 Yorumla
Soran+1 yıl:)
kendı caplarında eğlenıp hava attıklarını sanıyolar, birde etraftaki kızlara mal mal bakıp böyle göz atmalar öpücük atmaları yokkk mu. memleket apaçileri
00 Yorumla
+1 yılcanım benim napsınlar hayatları boyunca bir araba sahibi olmuşlar dikkat çekmeye çalışıyorlar ama çok iticiler :))
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
52Cevap
Valla bizim mahallede 3 tane var ondan. Takım kıyafet ve ceketsiz. Yakalarının önü açık. Arabanın içinde mor bir ışık ve yüzde hep hüzünlü bir ifade ile geziyorlar. Ayrıca genelde 3-4 erkek halinde grupça dolaşıp kollarını camdan dışarıya sarkıtma modaları da var. Neden son model bir BMW ya da mercedes yapmaz da hep alengilli allı pullu ledli ışıklı Hacı Muratların-Serçelerin-Şahinlerin kaderi olur bu anlamış değilim.. Ayrıca sebep de sorma fırsatı bulamadım çünkü ne zaman yanımdan geçmeye çalışsalar girecek delik arıyorum (market-dükkan) o derece yüksek sesten ötürü.. :))
Kimden ötürü..
Yüksek sesten ötürü..10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı. IQ<80 olan arkadaşlar yapıyor onu, başka şeye kafaları çalışmaz ancak insanları rahatsız ederler. Bir de sırf hava için kendine motor alan tipler var, kask bile takmıyor barzo, ciks mekanların önüne gelip aragazı veriyor, virajlı yollarda Endurolara bile geçiliyorlar ama maksatları hava atmak. Kimsenin de bu tiplere bayıldığını sanmıyorum belki kendileri gibi düşük zekalı kızların hoşuna gidiyordur.
04 Yorumla
Soran+1 yılya işte beni de merakta bırakan konu bu.
Soran+1 yılya zaten arabası ve açtığı müzik dışında ortaya koyacak başka bir şeyi olan adam bunları yapmaz.
- +1 yıl
motor kısmı iyiydi hacı kahve
ben bu ısın uzmanıyım odullu bı tesısatcıyım ve kendı arabamdada guzel bı sıstemım var ama bu nasıl bı mantıktır anlamadım.her sesını acan kız tavlamak ıcınmı acıyo?bende yuksek sesle muzık dınlemeyı severım.ama dısardan cok duyulmasın dıye camları kapatırım.muzıgı yuksek seslı dınlemeyı sevenlerde var.ha apaçi modelı ıcın bısey dıyemıcem nıyetlerı farklıdır ama herkezı aynı kefeye koymayın.10000lırayı kız tavlamak ıcın harcamadım ben!
00 Yorumla
+1 yılBunun kiz tavlama ile ilgisi olmayabilir. Ben son ses acarim ama camlarim da her zaman kapalidir iceride. Welcome to my life diye firtinalar koparken disariya ancak hafif bir ses sizar.
Ama dedigin turler ulkemizde mevcuttur, hindistan da nesillerinin tukenmesinin ardindan endemik olarak siniflandirilmislardir...20 Yorumlatavlamak için müzik kullanmak saçmadır ben mesela 8 senedir müzik yapıyorum ama arabada müzik açıcak olsam camların hepsini kaparım ki sesi tam alıyım tatmin etsin yani ama sahsen ben son ses müzik açıp tek elimi camdan sarkıtıp kızların gözlerinin içine bakmaya utanırım ki ben yani :D
00 YorumlaBunun kadar basit salakça birşey görmedim.Demekki her yerde aynı dangozlar var. Benim arabamda da var.Daha genç yaşlarımda bile hiç yapmadım bunu.Seviye düşürmekten başka bişey değil.Ama görmüştüm. Üç tane liseli erkek Renault 12 ye binmişler ses sonda..Kızında hoşuna gidiyor hani..Etkilenen kızlarda varmış demek ki..Ama asla yapmam.
01 Yorumla
+1 yıl9 bin lira ödeyip arabaya ses sistemi taktırmış biri olarak tek amacım arkadaşlarla gecelere giderken clup havasına girebilmek. bunu dikkat çekmek için de yapan vardır illa ki.
32 Yorumla- +1 yıl
amaç eğlenmek :)
- +1 yıl
dimi yaa:p
+1 yılo tarz insanlara laf etmeyte bile gerek yok laf boşa gider 2 ci nokta sırf kız tavlamak için müzik açılmaz müziği son ses dinlemek zevke kalabilir kimisi kısık ses sever kimisi yüksek ses illa kızlara bağlanmamalı
02 Yorumla- +1 yıl
yanii. ben bile seviyorum arabalarla ilgilenen bir bayanım son ses de müzik vazgeçilmezim diyebilirim :) bende kızlardan hoşlanmıyorum hani
- +1 yıl
bir yoldaş daha çıktı :)
+1 yılKörler sağırlar birbirini ağırlıyorlar. :) Buna bi kaç kez tanık oldum çocuk caddede bir aşağı bir yukarı turluyordu geçen kızlarla şahiniyle yolunu kesip durduruyordu 2-3 kişiden sonra aldı arabaya...
00 Yorumla
+1 yılyoo ben kız için yapmıyorum. Çok güzel oluyor bence, arkadaşlarla flan açıyoruz kız için yapan mallar varsa lafım yok :)
10 Yorumla
+1 yılamaç kız tavlamak değilki. dikkat cekmek ki cektikleri ortada senin ki cekmişler mesela. ben burdayım huhuuuu dio yani.
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam da ben genelde küfrediyorum içimden bu da dikkat çekme ihtiyaçlarını karşılıyo mudur?
- +1 yıl
demekki küfürden tatmin oluorlar :D haz meselesi bilemicem yapmadıgım için. benimde arabam var ama kendim duycak kadar acarım. neticede konser vermioruz :d
evet inanıyorlar .. aralarında tanıdıklarım var inanıyorlar ve hatta başarıyorlar da .. onlra kızma hemcinslerine kız :)
00 YorumlaBirileri onlara arabada son ses müzik açınca kızların onlardan hoşlandığını söylüyor, o saflarda inanıyor.Yazık...
00 YorumlaHerkesin onlara hayranlıkla baktığını falan sanıyorlar heralde...
10 Yorumlabir KIZ olarak o tiplere amkym diye küfrediyorum gerisini sen düşün yani
13 Yorumla- +1 yıl
hahahhaha neyle kızım bu kufuru nasıl edıyonuz yaa scccyyymmm felan desen anlıcamm ama heheh
Trafikte son ses camlar kapalı halde seyir ettiğim çok olmuştur,lakin bunu mahalle aralarında değil akıcı trafikte yaptım nedeni ise hoşuma gidiyor özellikle sinir stres varken..
00 Yorumlakızların ılgısını cekermı bılmemde gece benım baya ılıgımı goruyorlar tam uykunun tatlı yerınde gum gum yemedıklerı kufur kalmıyo !
00 Yorumlakrolarrrrr apaçilerrrr mallarrrrr insan dışı davranışı bozuk tipler ayyyyy daha gider bunlar
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Mesele son ses müzikte değil aslında 5 kişilik arabada 7 erkek var kızın biri tav olup alın beni dese arabada yer yok
01 Yorumla- +1 yıl
hehe bu doğru tespit ama bagaja atarlar içlerinden en tıfıl bir iki tanesini kızları alırlar fark etmez gençlerimize en kötü indirirler bir iki arkadaşlarını çok satıcıdır bizim milletimiz hatun işlerinde
+1 yılbende yüksek sesle müzik dinlemeyi seviyorum ama arabada :(( kız tavlama amacım yok belirteyim :))))
00 Yorumlaışıkta falan yan yana gelince elemana acıyan gözlerle baktığında bi de yan bakış atmıyo mu çalış senin de olur der gibi:D yok böyle bi özgüven ya takdir etmek lazım:D
01 Yorumla
+1 yılbende onlara anlam veremiyorum ama çakal kasa bmw lerin veya şahin'lerin hepsinde bir kız var muhakkak ;)
012 Yorumla
Soran+1 yılohaa vallaa mı? ay düşüp ölcem şimdi.
- +1 yıl
valla ya bende inanamıyorum ama ankarada çok var kendim gördüm şahidim yani :s
Soran+1 yılben de ankaradayım ama kıza hiç rastlamadımdı. o yüzden bu soruyu sordumdu. vay be böylelerinin bile alıcısı var desene. neye kasıyoruz ki biz o zaman.
- +1 yıl
al bi bmw tamamdır hacı bunlarında alıcı var :)
Soran+1 yılbmw olmaz ankarada doğan moda. du ben yarın bi ikinci elcileri dolanayım.
- +1 yıl
tamam dolan bakalım arabayı alınca hatun tavlarsan haber ver :))
Soran+1 yıltaam deneyimin sonuçlarını en kısa zamanda burda açıklıcam
- +1 yıl
sen bayanmıydın ya kimin sorduğuna bakmadan cevap vermiştim :))sen 2. elcileri dolaşıp doğan yada bmw alıp naapcan :D
Soran+1 yılerkeğine bakılan bir ülkede kız verisyonuna da bakarlar mı bakmazlar mı onu tecrübe edicem. sosoyolojik çalışma bunların hepsi küçümseme ;)
- +1 yıl
hahaha alemsin ya :D sosyolojik çalışma hee :p senin için küçük,insanlık için büyük bir adım yane :D
Soran+1 yılya ben cidden çok merak ediyorum bu tiplerin nasıl bi dünyası var. abi uzay çağındayız. millet marsta arazi kapatıyo adamlar hala dum tıs dum tıs müzik açıp kızlara bakıyolar. evrenden bu denli bihaber nasıl olunuyo merak ediyorum ben. dayanamıcam apaçi kız kılıına girip sızıcam bi grubun içine ölcem yoksa meraktan.
- +1 yıl
bu denli haber olmalarından diil bence nasrettin hocanın göle maya çalma hikayesindeki gibi ya tutarsa diye şanslarını deniyorlar bence :) ha ama senin dediğin gibi apachi tarzı bayanlarda var ve çok itici oluyorlar.tabi bu benim fikrim.
Aşk İlişkileri konusunda 415 cevap paylaştı. Ben kızlarla o şekilde dolaşanlar görmüştüm bilmem kendilerine sor.
00 Yorumla
+1 yılcool insan ağır insanlardır, onları kıl buluyoruz biz
01 Yorumla- +1 yıl
kalabalık halınde yoru myapıyon demekkı ben bıle hoslanmıyorum hemcınslerımın yaptıklarını kızlar ıgrenır
+1 yılhiç öyle bir amaç gütmedim zaten genelde pencerelerim kapalı ve soft müzik seviyorum ama yüksek sesli :)
00 Yorumla
+1 yılsen ne diyorsun öyle ortam yapan kızlar gördüm :))) vallahi nutkum tutuldu arkadaş böyle insanlar vardıda böyle kızlar ne ara türedi dedim :)
00 Yorumlathe apaçi ler . sanıyorlar ki o ray ban çakması gözlükleri takıp bir hava bakıs atıp kornaya basıyorlar :(
02 Yorumla- +1 yıl
sen bakıyosun anlamına gelıyor bu demek bakıyon oda basıyoo
+1 yılbende sesi fazla acamayanlardanım otururken sorun yok ama araba kullanırken kafam gidiyoo giydiricez birgünn
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı. Kız tavlamak için yapmıyorlar kii zaten..Çevrede görünüyo tanınmak için dikkat çekmek için yani.
01 Yorumla
Soran+1 yılniye peki abicim. seçimlerde aday falan mı olcaklar? ne için tanınmak istiyolar anlamadım
amaç dikkat çekmek... yahu yanımdan bir RANGE ROVER geçsinde çıtı çıkmasın :):)
00 Yorumla
+1 yılBunu yaparken kızlara bakıyorsam en adiyim. Ben kendi eğlenceme bakıyorum.
00 Yorumlavalla bence görgüsüzlük ten başka bir şey değil bizde de var bu araba biz de müzik dinliyoruz
00 Yorumla
+1 yılKızların büyük bir çoğunluğunu arabayla gezerken yolda tanışırız. Sürekli yapıyorum bunu. Yeter ki kızla bır göz teması kurmam yeterli. Ama kabul etmelerının en büyük nedeni araba
11 Yorumlaonları yakalayıp arabanın içindeki hoparlörü söküp adamların bi tarafına monte edeceksin ki daha akustik ses çıkacak.
11 Yorumla
Soran+1 yılbence eritip sabun yapcan bunlardan en azından işe yararlar. çevre kirliliği ve boşa oksijen tüketiminden başka hiç bir şey değiller.
+1 yılöylelerinin kafasını egsoz borusuna sokasım geliyor.
10 YorumlaAaaaay öyle düşünüyolarsa o beyinlerini patlattıklarına yazık
00 YorumlaÇin malı motorla aragaz çeken. teker kaldıranlar var bir de.
01 Yorumla
Soran+1 yılhepsi içinde hepsiiii.. abi oyun havası çalıyolar bi de. valla çok merak ediyorum. nasıl bir yerden bakıyolar dünyaya
Arabamın müziğini son ses açıp gezerim. Hiçde kız tavlama amacıyla değil tamamen müzik sevgimden.
00 Yorumla
+1 yılYüksek sesle dinlemeyi seven arkadaşlar kulaklığın icadından haberiniz var mı
00 Yorumla
+1 yılben de anlamış değilim acaba onların bu tavırlarından etkilenen kızlar da var mı?
00 YorumlaArabanın üzerine "Ben Öküzüm" yazmakla aynı şey aslında bu.
00 Yorumla
+1 yılciddi ciddi söylüyorum o zaman bende çok iticiler bana göre :D:D
00 YorumlaO araba modelleri hep kartal olur..
Maksat cazibe artsın.11 Yorumlabende araba yok ama
mahmutbey tecavuzcusune çıktı adım :D00 YorumlaOnu yapanların sağlığından şüphe, beğenen kızların aklından daha da şüphe duyuyorum.
00 Yorumla
+1 yılson ses açılınca dikkatimi toplayamıom biyere girerim kesin
00 Yorumlaonlar tamamen artistik olarak yapıyo bence. güzel müzik olursa dinlerim ama bence çok itici bişi
00 YorumlaEvet bende merak ettim şimdi. Arkada canısı yazan şahincileri beğenen var mı?
00 Yorumla
+1 yılSacma sapan seyler bunlar bunlara pas veren kızlarda geri zekalı olabilir
00 Yorumla
+1 yılPek yaptiğim söylenemz ama En azından dikkat çekici oluyor :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı. Müslüm ya da Orhan çalar bide. Te Alahım.
03 Yorumla
Soran+1 yılankarada daha çok oyun havası açıyolar :(
Soran+1 yılahahahahaaa :D
İnanmasalar daha gerçekçi olur sanki...
00 Yorumla
+1 yılO devir çoktan bitmedi mi:)
00 YorumlaArabadan arabaya değişir canım :))
00 Yorumlavalla tavlıyorlar bazen serseri kızları
00 Yorumla
+1 yılEn nefret ettiğim tipli insanlar.
00 YorumlaOnlar kırodur. kıro kıroyu bulur
04 Yorumla
Soran+1 yılhe işte benim de asıl merak ettiim şey bu. bu oğlanların sevgilisi var mı ki acep?
Soran+1 yılAllaaam bööle bi ülkede yaşamayı neden reva gördün ki bana :'(
+1 yılTavlayanlar var malesef :D
00 Yorumla
+1 yıl30-35 yaşındaki bir kadın bunu sormaz .
11 Yorumla
Soran+1 yılok bir dahaki sefere ne sormam gerektiği konusunda danışırım sana ;)
acikcasi bende merak ediyorum...
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler