İlgi çekilmek isteniyor.
İlgi nasıl çekliliyor peki.
Karşı cinsin bakması isteniyor.
Bakıncada mal mal baktı deniliyor.
Baksın ama öyle aklından kötü şey geçirmesin :)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer askili giyerim kisa etek diyeim short giyerim ama gögüs dekoltesi giymem. bazilarinda bazi elbiseler cok hosuma gidiyor, gögüs dekolteli vs. ayni elbiseyi deniyorum sanki benimkiler daha cok acik durmus gibi eliyor ( tabi dogal olarak yukardan bakmak baska karsidan bakmak baska )
(:
yani kisacasi
utandigim icin giymiyorum gögüs dekolteli elbiseler vs, orada dekolte varsa nedense kendimi hic giyinmemis gibi hissediyorum.
giyenler hakkinda da hic kötü birsey düsünmüyorum. bazilarina cidden cok yakisiyor.
mal da onlarin olduguna göre diledigi gibi sergilemekte serbestir.
kesınlıkle bu kadar özentısızce dekolteyı abartanlar ılgı çekmek ıcın yapra.. Askılı gıymekte body gıymekte sorun yok..
sorun aşşırı gosterme sevdasında.. Oysa kızları ne kadarda ucuz gösterıyor... hemm gösterıp hem de bakana laf eden kızların egoo tatmınınden başka bırşey degıll..
bunu ne için yaparlar bilmiyorum ama kesinlikle her iki tarafı mutlu ediyor daha ne istenir ki?
mal mal bakanlar ve neredeyse göğüslerinin tamamını göstermeye çalışanlar, fındık patozunun içinde boşlukta uçuşan içi boş veya çürük fındık gibiler.
Sorun değil nasılsa birazdan fındık patozu onları dışarı fırlatacaktır :)
sen havadan nem kapip tahrik ol diye giyiyorlar... yahu rahattir, oyle guzel hissederler, estetiktir, vardir nedenleri
Cevap
3Cevap
Kıyafet var kıyafet var..
Bir kıyafete bakarsın açıklığı kişiyi seksi çekici gösterir..
Bir diğerine bakarsın kişiyi kalitesiz ve düşük gösterir..
Yani bu kıyafetleri neyle tamamladığın önemli..
Açık giyinmek için açık giyinilmemelidir nasıl olsa dikkat dekoltede olucak diye giyinilmemelidir..
Bir bütün olarak uyum içinde giyinmek gerekir..
Bende meme yok tahta
ondan açacak durumda yok bazen varmılar unutuyorum aynaya bakıp anlıyorum :)))
diğerleride yiyiğin malı ortadır der açar ,öyle sever açar
abartmadan bende giyiniyorum ama kendim istedigim icin.. Abartarak giyenlerin ilgi cekmek icin giydiklerini dusunuyorum :)
bence erkekler baksın diye giyerler bakıncada kızarlar ben anlamıyorum bu kızları:)ona karışmayan sevgiliyide anlamıyorum,bakanıda anlamıyorum sonuçta ekmeğine bal sürmüş oluyorsunuz kadının.
Kadınlar ilgiyi sevmiyor desem hadi yürü git dersin dimi. :)) çünkü kadınlar ilgiye bayılırlar. Biraz dikkat çekmek, güzel görünmek için de giyiliyor
dediğin durum bambaşka bir durum. Şimdi evet göze hoş gelen bir bayanı ben de söylerim. Ama tabi senin çizdiğin profildekiler maalesef o hıyarlar offf bee hatuna bak salya sümük konuşma ve bakışlarından dolayı Türkiye'de erkeklere karşı bir genelleme yapılmakta. Bu hıyarlar yüzünden önümüze taş konmakta maalesef.
güzel ve hos duruyor diye öyle giyiniyorlar...ama bazi erkekler bunu mal mal bakabilmek icin bir davet saniyor...
güzel ve hoş duruyor erkekler de bayılıyor oh ne güzel, hadi açalım göğsümüzü der gibi bir cevap olmuş. zaten oyle
ama aşırı açıp göstermek sadce guzel dursun dıye degıll..
yakisiyor ve yakistiriyorsa kendi ozguvenini tazelemek icin giymeli
hoşuma gittiği için olabilir mi? ben bana yakışanı giyiyorum. göğüs dekoltesi bana yakışıyorsa neden giymeyeyim?
kendini öyle beğeniyor ama bilmiyorki karşısındakiler öyle olunca rahat duramıyor
Ya herkes bir mi? Bazısı erkekler için giyer, bazısı öyle daha rahat eder, bazısı kendi için giyer vs. vs.
amacım tahrik etmek değil. derin göğüs dekoltesi giyerim. ailem ses çıkarmaz. ama erkekler göğüslerime bakınca bir sıcaklık duyarım. hoşuma gider ne yalan söyliyim.
amac guzel hissetmektir.
sana ozel giyinmez kimse hicbir seyi.
ilgi çekmek için :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar