Şimdi hemen özgürlük yok kimse karışamaz falan düşüncesinde olan varsa ikilesin uğraşamam. Sorum gayet basit aslında. Neden bir kadın vücudunu ifşa eden dar ya da çok ince kıyafet giyer? Kimse kusura bakmasın ama bir laf vardır bizim burda: "Kötü malın reklamı çok olur" deler. Hayır güzel çekici isen ne gerek var ki kıçını ifşa etemene. Özgüveni düşük galiba öyle giyinenler. Dediğim gibi tartışma yapmadan laf sokmaya falan çalışmadan yorum yaparsanız iyi olur. Merak ediyorum acaba niye bu kadar kadınlar kendilerini ifşa ediyor?
Cevabın nedir?
+1 yılBiz olaya ifşa etmek olarak bakmıyoruz, kendi adıma konuşuyorum, herşeyin evet bir sınır olmalı, yazın ben elbisede giyiyorum, etekte giyiyorum, askılı dar bluzde giyiyorum.
40 derece sıcak var, ne yapabilirim mesela?
Canım onu giymek istiyor, onu yakıştırıyorum kendime giyiyorum.
Bu şekilde ağızlarının suyu akıyor diyorsun, peki bir türbanlıya ya da abartıyorum bir çarşaflının dahi gözlerinin içine içine bakan erkekler neyden tahrik oluyor?
Bunuda geçtim, ingilterede yaşadım, kıbrısa her yıl gidiyorum, birkaç ülkeye daha gezmek için gittim. Minicik şortlada gezdim, göbeği açık askılı bluzlede gezdim, hatta kıbrısta bikini üstüne pareo ile sahil harici birçok yere gittim avm dahi gezdim, ingilterede insanlar şehir içindeki parklarda bikini mayo ile güneşleniyorlar.
Kimsenin rahatsız edici bir bakışına şahit olmadım, kimsenin ağzının suyuda akmadı. İngilterede bir kez takip edildim eve kadar laf atan bir kişi oldu, ve bil bakalım nereli?
'TÜRK'
Bu ülkede kediye köpeğe ördeğe tavuğa hatta damacanaya tecavüz edildi.
Köpek dar giyinip tahrik mi etti? Kuyruk mu salladı?
Damacana çok mu gösterişliydi hatları mı belli oluyordu?
Şimdi sence sorun benim ne giydiğimle mi ilgili? Yoksa istisnalar hariç sorun Türk erkeğinin küçücük beyni ve yobazlığı cahilliği ile mi ilgili?
Kafanızı çevirip yurt dışına bakın. İnsanlar çağ atladı çığır aştı, nelerle uğraşıyorlar.
Bide bizim ülkemize bakın, hala kadınların taytı eteği elbisesi, bekaretiyle uğraşıyorsunuz.
Önce kafa yapınızı değiştirin.13 Yorumla- +1 yıl
Yorumunu dikkatli okudum! Sen beni anlamamışsın anlaşılan. Yorum dan önce bir zahmet sorumu ve yazdığımı paylaşımları okusan böyle yazmazdım! O zikrettiğin ülkenin dini, örfü bambaşka. Bizler elhamdülillah Müslümanız. Tamam giyilir de:mübarek gün, yaz kış demeden şeyi belli olana kadar mı giyilir? Bende sana soruyorum. Hele bu Anadolunun küçük bir şehrinde ve muhafazakar sayılacak kentinde sence ne kadar doğru? Konu uzar gider burdan aslında. Kelimelerle duygu ve düşünce ne yazık ki anlatılamıyor...
- +1 yıl
Bunun ülkeyle şehirle ilçe ile alakası yok. İsteyen insan istediği herşeyi giyer. Bir dini bütün ülkeye mâl edemezsin. Müslüman ülke nedir? Ülkenin dini olmaz, insanların inandığı din olur. Onun inancını nasıl yaşadığı seni ilgilendirmez. Bende müslümanım, elimden geldiğince ibadetimide yaparım ama nefsime hakim değilim ve kelimesi kelimesine yerine getirmiyorum. Bu başkasını ilgilendirmez, bu benimle Allah arasında olan bir şey.
Madem o kadar düzgünsün madem rahatsızsın, bakma arkadaşım çevir kafanı.
Bu konunun doğrusu yanlışı yok, herkesin doğru bulduğu şey farklı yanlış bulduğu şey farklı.
Rahatsızsan bakma, anası babası müsade etmiş istediğini giymiş, sana mı kaldı tasası? - +1 yıl
Ne kadar acıkı beni tanımadan yorum yapıyorsun teessürle hayretle yorumunu okudum :-( Zaten kimsenin karısına kızına bakmışlığımız yok. Bir tek kelime laf atmadık. Biz namus edep nedir biliriz. Şimdi burdan diyemeyecğim şeyler var onlar kalsın neyse. Şu kadarını diyeyim: ben dinime uygun yaşamaya çalışıyorum bilip tanımadan konuşman ne acı :-( 5 yıl sevgilim oldu en fazla elini tuttum. O kadar fırsat geçti elime. Gerisini demiyim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılDiğer kızlara hava basıyorlar en birincil neden bu.
Gizli bir nedenleri daha var. O da erkekleri tahrik etmek. Bunu hiçbir zaman itiraf etmeseler de öyle. Sen o kadar aç o kadar göster ama elletme
Eee ne anlamı kaldı ki216 Yorumla- +1 yıl
vay be işte bu dürüstçe içten samimi yorum :-) helal olsun. Özgürlük yok kimse karışamaz ayağına yatmadan direkt dedin gerçekten helal olsun :-)
Cevap sahibi+1 yıl@Esprisso hiç de ilginç değil. Amaç zaten teşhir etmek. Gösterip elletmeme mevzusu da gerçek.
- +1 yıl
Boşver tartışmaya girme...
Cevap sahibi+1 yıl@Esprisso taytı ben de giyiyorum. Tayta bir şey demem ben. Dekolteyi ve darlığı abartanlar için söylüyorum 😊 yoksa tayttan tayta da fark var yani
- +1 yıl
@Esprisso Sana demedim ki "tartışmaya girme diye" :-/
Cevap sahibi+1 yılAy bayılacam 😄
- +1 yıl
Sen girme tartışmaya boşver biraz daha yazar sonra engeller klasik şeyler bunlar. :-)
Cevap sahibi+1 yılAynen ya hemen engel atanlar var. Çok saçma 😊
- +1 yıl
Geçen editör kız hemen engelledi. Bir de editör ya. :-) Kendimi savunmama dahi saygısı olmayan nasıl biri editör olur şaşırmamak elde değil. Kendi yazmış yazmış engellemiş hey Allah'ım ya. ne kadar aciz zavallı durumu :-D Bırak savunsun kendini desin yook tahammül edemiyor kız :-D Bir tane bile engelli kişi yok listemde şu an. Çok saçma gereksiz. Ne düşman olacam listemde tutacam ki. Yorum yazmam konuşmam o kadar bitti.
Cevap sahibi+1 yılMillet birbirinden hırsını çıkarıyor ya 😄
- +1 yıl
öyle :-D
+1 yılyaradilis geregi kadinin ruhunda teşir vardir bu bir gercek kadin begenilmek bakilmak goz onunde olmak ister bunuda cogu zaman vucuduyla yapar bazi arkadaslar ne kadar itiraz etsede buna hayir ben begendigim icin giyorum millete kendimi gostermeye calismiyorum desede begenmenin sebebi zaten kendini daha rahat gisterebilmen
23 Yorumla- +1 yıl
Mantıklı yoksa bir insan şeyini belli edecek kıyafet neden giyer ki? Hadi giydin o kısmı kapat bari! Diyeceğim çok şey varda özgürlük falan filan ayağına laf konuşan çok. Şimdi gereksiz tarışma çıkmasın diye susuyorum yoksa çok laf...
- +1 yıl
dayi iclerinde var bu erkegin sinavi şehvetle kadinin sinavi teşirle
- +1 yıl
Öyle galiba :-/
icindeki irispiyi bulmus kadindir her kadin ilgi ister sevgi ister erkeklerden fazla bunun yuzunden ucuz reklamlar yaparlar ilgiyi alabilmek icin her kadin bir irispi olarak dogar biri parayla yatar biri baska sekilde ayni yoldan ilerler.
21 Yorumla- +1 yıl
:-) şimdi ben desem bir ton laf gelir :-)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
10Cevap
+1 yılCunku tv dizileri filmlerinde oynayan basrol oyunvulari ornek olarak giyiniyor ve beyin yikaniyor. Moda olarak gosteriliyor ve her yerde satiliyor ozellikle luks magazalarda. Erkekler o kizlara ragbet ediyor. Kiz da sevgilisinin veya hoslandigi birinin ilgisini cekmek icin giyiniyor. Bir de kadin fitratinda begenilme arzusu vardir. Sokakta hic tanimadigi bir erkegi bile etkilese hosuna gider kadinlarin. Ancak inanan kadin nefsiyle mucadele ederek kapanir.
36 Yorumla- +1 yıl
Ve o dar giyinenler acik giyinenler de mesela etek giyinicekse bacaklarini alir, dar giyicekse destekli camasir takar... bunun gibi kendini on plana cikarmaya calisir. Maksat guzel olup ozellikle erkekler tarafindan begenilmek. Kadinlar arasinda da en guzel benim imaji vermek. Kadin ruhunda var. En guzeli evlendiginde evinde suslenmendir ama insanlarda o algi yok. Makkajli hos giyinen birini gor. Evde pasakli pasakli dolanir mesela
- +1 yıl
Vay be şaşırtıyorsunuz. Böyle senin gibi kocaman yürekli dürüstçe yorum yapan karşı cinsten olmasına sevindim. Sende özgürlük veya yok efendim rahatlık ayağına yatmadan söyledin ;-)
- +1 yıl
He bir de bunu libido da tetikler. Libido ne kadar coksa da kisi begenilmek isteyebilir. Fitrat meselesi :)
- +1 yıl
Dini inanci zayif olan kisi veya hic olmayan kisi dogal olrak acik giyinmek ister. Sen de kalkip laf soylersen o da karisamazsin bana ben ozgurum istedigimi giyerim der
- +1 yıl
Begenilme arzusu istisnasiz butun kadinlarda vardir
- +1 yıl
Vay vay vay gönder gelsin :-) Böyle yorum yapan pek yok.
- Kişilik & Karakter konusunda 838 cevap paylaştı.
+1 yılHayır alakası yok reklamın iyisi kötüsü olmaz bu reklam politikalarında ilk kuraldır. Herşeyin bir reklama ihtiyacı var aslında. Ben kendi kendine keşfedilen bir ünlü görmedim 😆 reklamı yapılacak magazine aşk hayatı düşecek v. s. V. s. Bu da öyle birşey, reklam olsun da nasıl olursa olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Vay be :-D Demek öyle vay arkadaş :-D
bu disilik ve erkeklik ozelliklerimizi ön plana cikartmayla ilgili.. kisiligimizi degilde genelde görselliği ön plana atariz.. genelde bu toplumlar pek düşünmezler...
görsellik yanilticidir.. asil olan öz degilmidir..23 Yorumla- +1 yıl
Vay be işte bu. Aynen zekasını ortaya koyamaz aklını düşüncesini yaptığı projesini mantıklı aslında...
- +1 yıl
Çok doğru :-/
+1 yılPantolon, Bluz, Tişört, Kazak Vs. Giysilerin İçerisine Tıbbi Müdahaleler İle Girmiş Düşüncesi Yaratan Hatun Kişilerden İğreniyorum.
19 Yorumla- +1 yıl
Nasıl tam olarak konuyu açar mısın?
- +1 yıl
Resim Paylaşacağım Olmayacak.. Şöyle ki; Giydikleri Ten Rengi Olsa Bir Şey Giymedi İzlenimi Bırakanlar...
https://s33.postimg.org/8xv7oap3j/tayt_641283.jpg - +1 yıl
Ne desem bilemedim şimdi :-D
- +1 yıl
Yalan mı?
- +1 yıl
Burda ne desem yanlış yere çekiliyor... İşlerine geldiği gibi anlayan zihniyet çok gereksiz tartışma çıkıyor sonra da engelliyorlar...
- +1 yıl
Boşver Aslanım Onlar Her Yerde. ;) Alışırsın.
- +1 yıl
Mecbur alışıyoruz zaten :-) Çarşıda yolda her yerde bu zihniyet çok. İnterneti Facebook tan ibaret sanan zihniyet toplumu normal böyle durumlar alşıtık artık. :-)
- +1 yıl
Okuduğunu Algılayamayan, Düşündüğünü Aktaramayan, Sıkışınca Köpekleşenleride Unutma.
- +1 yıl
Onlar zaten baş müdvimleri demir baş onlar :-)
+1 yılTayt giyiyorum çünkü çok rahat sergilemek gibi bir derdim yok. Holandaya gittim şortla gezdim kmse kimsenin kıçına bakmıyor gözüyle yemiyor ama burda o... pu daması yiyoruz cehalet cehalet cehalet
112 Yorumla- +1 yıl
İşte bende onu demek istiyorum biraz da aslında... Malum ülkemizde cinayet her geçen gün artıyor keza yine cinsel saldırı da artıyor. Bu şartlarda doğru mu böyle yapmak yani?
- +1 yıl
onlar yüzünden ben neden istediğim gibi giyinemeyecek mişim? düzeltilmesi gereken bir şey varsa sapık zihniyetler
- +1 yıl
İşte o zor tatlım bu kafaları değişmez. en son okudukları kitap cin ali. İnterneti Facebook sanan zihniyete anlat hadi...
- +1 yıl
ben tayt giymeye de mini, dekolte devam edicem o gerizekalılar umrumda değil
- +1 yıl
:-D Sakin ol şampiyon :-D
- +1 yıl
sakinim :)
- +1 yıl
Öyle atarlı giderli aman bana deme suçum günahım yok. Şurada bir soru sordum bir dövmediğin kaldı yahu :-D
- +1 yıl
tamam ablacım sana bir şey dediğim yok :)
- +1 yıl
Abla mı :-(
- +1 yıl
Şu yorumuna açıklık getirsen olur olmaz kişi yorum yazıyor saçmalıyor...
- +1 yıl
Rahatlık vaar rahatlık var şimdi.. o kadar ince dar ve likralı tayt giyenler var ki çıplak olsalar bu kadar tahrik etmez.. Ne yapalım boxerlarda çok rahat ama biz üstüne bişey daha giyip dışarı çıkıyoruz.
+1 yılben giyemem ama giyenlerde beni ilgilendirmior nasıl giyinmek istiyolarsa herkes öyle giyer sen niye taktın ki bu kadar herkesin derdi kendine sanane kim nasıl istiyosa öyle giyer
05 Yorumla- +1 yıl
al işte bir tane daha. olayları anlayıp dinlemeden atlamış yorum yazmış :-) Hey Allah'ım ya.
- +1 yıl
ya ne alaka laf sokmadım kötü bişey söylemedim özgürlük gibi bişeyde söylemedim herkesin kendi hayatı o kız açık giyinince bana bişey olmuyo kendi kendini marka ediyo
- +1 yıl
Lütfen yazdığım yorumları okur musun?
- +1 yıl
ya okudum zaten dediğim gibi kimsenin yaptığı beni ilgilendirmiyor canları ne istiyosa yapsınlar
- +1 yıl
neyse kardeşim...
+1 yılKendilerini begendirmek icin
27 Yorumla- +1 yıl
Başka da nedeni yok galiba... Dürüstçe bir kaç yoru geldi gerisi pek inandırıcı değil. Yok rahatlıkmış da yok özgürlermiş kimse karşımaz mış da. İtiraf edemiyorlar bazıları. Ama sana ve bir kaç kişiye helal olsun dürüstçe yorum yazdığınız için.
- +1 yıl
Allaha sukur ne bir erkege meme show yaptim ne gobegimi gosterdim nede bacaklarimi
- +1 yıl
Helal olsun kardeşim işte bu. Ne gerek var elin abazısının ağzını suyunu akıtmaya laf attırmaya. Devam et böyle sakın değişme. Harikasın ;-)
- +1 yıl
Duzgun giyinsende atarlar giyinmesende ama her erkek icin degil tabi
- +1 yıl
Kişilik meselesi o.
- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
:-)
+1 yılOnlarda bazılarının sorunu.
11 Yorumla- +1 yıl
Bazıları derken?
- Kişilik & Karakter konusunda 441 cevap paylaştı.
+1 yılbir de şöyle düşünmek lazım = arz-talep
21 Yorumla- +1 yıl
Olabilir :-D İktisat diyorsun :-)
milllete gösterme cabları knk boşver
27 Yorumla- +1 yıl
He vala kanka ya. bunu itiraf eden bir kaç yürekli kız çıktı dedi. diğerleri özgürlük yok rahatız ayağına bir ton laf ediyorlar...
- +1 yıl
ha şöyle ya :-) böylesi insanlar da varmış demek.
- +1 yıl
Yerin yok bu dünayada kanka. Hemen en yakın mezarlık müdürlüğüne git yer satın al (şaka amaçlı) :-D
- +1 yıl
iki yüzlü olmaktan iyidir. Boşver "gerçekler acıdır" deler :-)
Kadinlarin egosu, hitlerin gardasi...
19 Yorumla- +1 yıl
:-) ne desem bilemiyorum ki :-)
- +1 yıl
Bir şey desem karşı taraf laf atıyor hemen bir şey de denmiyor ki :-)
- +1 yıl
Yok be dostum bu dünya kahpelerin iki yüzlülerin dünyası. Şimdiye kadar açık sözlü dürüst sadık olduk kaybeden biz olduk :-)
- +1 yıl
Olmuyor be arkadaş o dediğin de işte. Sevince kıymet veriyorsun elma armut değil ki tartıp 2 kilo veresin. :-/
- +1 yıl
Çoğu zaman da haddinden fazla değer veriyorsun taşıyamıyor kıymetini bilmiyor...
öyle daha güzel olduklarını sanıyorlar sanırsam
11 Yorumla- +1 yıl
Galiba öyle sanıyorlar...
herkes kendine yakıstıranı giyiyor
12 Yorumla- +1 yıl
Dostum olayı sen anlamamışsın!
Canımız öyle istiyor.
05 Yorumla- +1 yıl
İfşa ederek mi? Denyolarının ağzını suyunu akıtmak laf attırmak mı hoşunuza gidiyor?
- +1 yıl
Yahu dostum ne atarlanıyorsun :-D Hayatımda bir kıza laf atmışlığım yok be :-D Hey Allah'ım ya :-D Müziğimi son ses açar giderim o kadar.
- +1 yıl
Deme bana zaten. Kızlar bana laf atıyor ben kızlara değil :-D Zaten bu konud muzdaribim :-) Mağdurum da mağdurum :-D
+1 yılTarzları öyle
07 Yorumla- +1 yıl
Abazaların ağzının suyunu akıtmak mı tarz?
- +1 yıl
Ben giyerken rahat etmiyorum ve sevmiyorum bu ne kadar doğalsa onların giymesi ve sevmeside doğal
- +1 yıl
AMA uslübu olmalı. şeyi belli edecek kadar da olmamalı değil mi?
- +1 yıl
Evet ama hiçbirinede bunu giyme diyemezsin ki
- +1 yıl
Yahu arkadaşım "giyme" yazan bir cümlemi gösterir misin? Ya şu yazdıklarımı bari iyi oku da öyle yaz lütfen... Uslübu olmalı diyorum sadece...
- +1 yıl
Öyle demek istedim yani rahatsız olduğun bir görüntü gördüğünde gidip kıza bunu giyme diyemezsin dimi? Desende seni dinlemez aynı ley hepimiz için geçerli yanlış anladın yani
- +1 yıl
Neyse konu uzayacak da... :-)
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanane olum seni ilgilendirir mi
00 YorumlaMedeniyet çıplaklık sa hayvanlar daha medeni...
00 Yorumla
Devamını Gör(5)
3 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım