onu çok seviyorum ilk kez onu öptüm herzmn öpüşmenin nasıl bişey olduğunu merak etmiştim. aşık olduğum sevdiğim kızla öpüştüm fakat hiç heycanlanmadım sevgimden süphe dudum çok düşündüm çok onu seviyorum deliler gibi hemde ama öptügümde heycanlanmıyorum.sizce nedendir ben normal hayatta çok sağuk kanlı bi insanım küçük bi örnekle anlatayım bikere 15 yaşındayım bisikletle ormana gezmeye gittik ve yaklaşık 6 7 köpek üstümüze doru koşmaya başladı arkadaşlarımı bi ağaca çıkardım ve ben elimde bi kırık bi bira şişesiyle onlara karşı koydum hala izleri vardır üzerimde okdr soğuk kanlıyım bundan kaynaklanabilirmi .yada başka bi sebebi varmıdır psikoloğa gitsemmi sizce bu çok ağır sevdiğin insanı öpüpde heycanlanmamak
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende de oluyor öyle şeyler bazen. Çok takılmamak lazım. Şimdi anılarımı anlatamayacak kadar yorgunum.
09 Yorumla- +1 yıl
nasıl takmam bu sorunu çözmem lazım zihnimi alt üst ediyor
Cevap sahibi+1 yılBu bi' sorun değil. Aynı olaylar silsilesi için psikiyatrist bana ilaç verdi kullanmadım pek. Böyle iyiyim, sen de iyi ol.
Hayatta pek az şey heyecanlandırıyor beni. Soğukkanlı olmak güzeldir.- +1 yıl
takmamayı başarabilirim fakat bu sorunun çözmeye çalışmadan denemeden pes etmem
Cevap sahibi+1 yılKolay gelsin.
- +1 yıl
şu uzun hikayelerinden bazılarını anlatsan çok iii olrdu kankaaa ya şimdi olmasada yarın yazabilirmisin bu konuda benim gibi birilerinin olması içime su serpti
Cevap sahibi+1 yılUğraşmam.
- +1 yıl
lanet olsun adamım çok umursamazzsın sevdim tavrını
- +1 yıl
olmasın kardeş bütün psikolakların kapısını aşındırcam düzelene kdr baktım düzelmedi hepinizi bulup yok edicemmm heheheheettt :)
+1 yılben ilk öpüşmemde azcık heyecnalanmıştım sonra alıştım
01 Yorumla- +1 yıl
yani heycan yok diosun o zmn bu sadece bende olan bişey değil
ilk öpücük hep acemicedir.pek birşey hissetmezsin.olur öyle.
04 Yorumla- +1 yıl
ilk öpücüğümüzü aştık prof olduk ama hala bende heycan yok
- +1 yıl
hycandan kastım kalp atışında bi hızlanma nebiliyim o tarz bişey hiç yaşamadım öpüşürken sadece erekteyim haricinde 0 heycan
iidir ya öpüşürken heyecanlanmak :D aşşkı taze tutar
05 Yorumla- +1 yıl
geç dalganı kankaaaa
- +1 yıl
aşk kın cinsellik yanı umrumda değil bana saf sevgi lazım . eğer o heycanlanıosa onu istediği kadr öperim. karşılığında istediğim tek şey sevgisi ve sadakati
- +1 yıl
sen hiç öpüştünmü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
2Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSürekli öpüyorsan heyecan duymaman normal, belirli bir süre öpme sonra öptüğünde heyecanlanacağını düşünüyorum
00 YorumlaÇok kuulsun belki nerden biliyon.
03 Yorumla- +1 yıl
evet öyleyim çok sakinim çok soğuk kanlı biriyim deyim yerindeyse bi seri katil kdr soğuk kanlıyım . sorun bu sence
- +1 yıl
sevgim sağlam benim psikolojimde bi sıkıntı var ve bunun yol açtığı sorunlar dahada sıkıntı yaratıyo . dünyadaki tek ve en önemli sorunum şu an bu neden heycanlanmıorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilinin dudakları pörsümüş olabilir mi?
01 Yorumla- +1 yıl
ne alaksı var lan
+1 yılAlışkınsındır
01 Yorumla- +1 yıl
ilk sevgilim ilk öpüşüm herşey ilk
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026