Ben erkek arkadaşımı gerçekten çok seviyorum. Beni öptüğünü hayal ederken heyecanlanıyorum. Ama öpüşürken hiçbirşey hissetmiyorum. Sizce neden olabilir? :S
Cevabın nedir?
+1 yılYa bu şu şeye benziyor.!
Hani Ramazanda insan hangi yiyeceği görse canı ister ve azla da yetinmez.. Ve az alsa yetmeyeceğini düşünür..
Ancak, Top patlayıp ezan okununca, iftarını yaptığı anda, kendini doymuş gibi hissedersin..
Bu bahsettiğini de aynı bu oruç haline benzettim.. Hayal edilen ve iştahla arzulanan o öpüşme anına çok fazla anlam yükleniyor, bu nedenle de yüklenen bu fazla anlam dolayısıyla beklenti çok oluyor..
Ancak, olay gerçekleştiğinde ise olay gayet normal bir şekilde olmasına rağmen beklentini karşılamadığından hayal kırıklığı yaşıyorsun.. Hayal kırıklığı yaşamamak için, hiç bir olay için fazla beklenti içine girmemek gerek.. Her şeyi normal seyrinde tutabilirsen, bu beklenti ister oruç iken alacağın tatlar, ister sevgilinle öpüşürken alacağın zevk olsun gayet normal seyrinde gider ve hayal kırıklı yaşamamış olursun..31 Yorumla
1. seçenek.. Onu sevdiğine kendini inandırmış olabilirsin sevginden iyice emin ol derimm..
2. seçenek. Bu genellikle yasak aşk, beynin onay vermediği ama kalbinin durduramadığı aşklarda olur. Yani yaptığın sana yanlış geldiği için hissetmek yerine diğer düşüncele kapıldığın için anı kaçırıyorsun.
3. seçenek .. senin hayalindeki gibi istekli arzulu öpmüyor olabilir... Sen önce senin istediğin gibi öpersen onu eminim oda karşılık verecektir sana senin istediğin gibi..10 Yorumla
+1 yılgerçekten seviyorsun ama hayatında ki yeri ne ileriye donuk bir ilişkiniz var mı mesela ileride cocuklarının babası olabilir mi bir ömrü beraber paylasabileceğin beraber yaslanabileceğin birisi olarak görüomusun onu eğer öyle ise heyecanlanırsın basın döner öptüğünde ama öpüstün diye sonunda bi gun ayrılmassn gibi garantisi yok:)
ha kendini şartlarsan eğer şimdi öpüşeceğim ilk olacak ve başım donecek diye sadece öpüsme eylemine anlam yuklersen belki beklentilerin bos cıkar
bence öpüsme eylemine diil seni öpüsme eylemini yaptığın kişi ile beraber anlamlandırmaya bak10 Yorumla
+1 yılmerak etme bazı insanlar bazı konularda duygusuzdur bende yakınım oldugunde uzulemiyorum bi turlu uzulmek istesemde uzulemedigim zamanlar oldu
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
2Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKorkuyorsun.. Utanıyosun... Baskı hıssedıyorsun yada ten uyuşmazlıgı ıcındesınız...
43 Yorumla
Soran+1 yılhaklı olabilirsin.. Çünkü ya şimdi biri görürse,ya şöyle olursa diye kuşku taşıyorum hep.bundan olablr mi ?
- +1 yıl
evet aynen bundan.. ya tedırgınlıgını ustunden at yada ıstemıyorsan öpuşme canım..
Soran+1 yılİstemediğimden değil ama işte öyle kuşkulara kapılıyorum.demek ondan oluyormuş:(
Cinsel Yaşam konusunda 517 cevap paylaştı. 1. o an aklın baska şey düşünüyordur
2. öpüşmeyi bilmiyorsunuzdur
3. elektrikler kesik
4.voltajı yükselt
5. bitti :)00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Demekki sen imgesel yaklaşıyorsun herşeye o görsel :)
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılbelkide opusmeyi sevmiyorsundur:D
hayal ederken hersey guzel olabilir ama gercekte oyle olacak diye birsey yokki.00 YorumlaDüşündüğünden çok başkadır, ten uyumuda olmaya bılır
bir şeyde hissetmıyor olabılırsın ona karsı
aynısı banada olmustu ,fazla hayal kurma derım00 YorumlaHayallerle gerçekler farklı olduğundan olabilir mi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayal ettiğin kadar güzel öpüşmüyor. Öpüşmesini beğenmiyorsun, belki ten uyumunuz da yok bu yüzden birşey hissetmiyorsun.
00 YorumlaOnu sevdiğini de hayal ediyorsun sanırım.
40 Yorumla
+1 yılOpme surekli hayal et
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam