Bugün sevgilimle ilk kez öpüştük bugüne kadar onlarca erkekle öpüştüm çıktığım bütün erkeklerle.. ilkinde heyecanlamıştım normal olarak ama sonrasında bi daha hiç bi heyecan duymamıştım bugün çok ciddi söylüyorum hiç abartmadan tır tır titredim dışarıdan görülebilecek şekilde soğukta kalmış gibi boğuluyorum sandım nefesim kesildi hayatım boyunca hiç yaşamadığım bişeydi çok aşırı anormal hasta gibi titredim yaa resmen çocuk şok oldu Tarifte edemiyorum çok değişik bi histi bi yandan sanki acı çektim hasta gibi bi yandan ayrılmak istemedim çok güzel bi histe vardı çok ciddi söylüyorum onu sevmiyorum bile bunun 10 katı aşık olduğum insan öldü hatta çıkmamız gereksiz gibi bile hissediyorum çok boşum ona karşı hiç bir aşk heyecanı duymadım çok hızlı oldu herşey hiç birşey hissedemedim ona.. o çok güzel öpüştüğünden falanda değil tamam benden 10 yaş büyük 10 kat daha deneyimli olabilir ama normal bi öpüşmeydi kendimi kaybettim resmen hasta gibi bide çocuğun kolunu sıktım feci şekilde kıpkırmızı oldu ..sonra iyimisin falan dedi endişelendi öyle kötü oldumki gözlerim doldu ağlamamak için sıktım kendimi türkçe kendi kendime söylendim garibimde anlamıyor iyi misin deyip durdu bide salak demiştir içinden rezil oldum yaa hala üstümden atamıyorum psikolojim tuhaf oldu cidden çocuk bi daha beni öpmeye bile kalkmaz resmen .. Sizce böyle bişey niye oldu ne bu yaaa?
Cevabın nedir?
+1 yılMüthiş bir elektriklenme olmuş belli. Çok güzel bir ten uyumu yakalamışsın...
İnsanın hergün başına gelen bir şey değil. Çok şanslısın...210 Yorumla- +1 yıl
Gercektenmi? iyi bisey yani bu :)))))
- +1 yıl
rahatladimmm :) peki o ne dusunmustur ? salak demistir heralde :(
- +1 yıl
Salvador Dali'nin şu sözleri beni çok etkilemiştir ve hep senin dediğin bu güzel duyguyu yakalamak istemişimdir. Söz şu: "Bazı günler, yüksek doz "tatminden" öleceğimi düşünürüm."
Burada kasdedilen cinsel bir tatmin değil.. Belirli bir konuda tatmin olmak işte.. Seninki de böyle bir şey... ne güzel işte ;)
- +1 yıl
Seni bi daha en iyi cevap secme sansim varmi :)))))
- +1 yıl
:) Ha h çok tatlısın.. Yok ama kalbimde oldu. Çok teşekkürler..
Şimdi de son soruna cevap vereyim. Peki o ne düşünmüştür diye sormuştun. Bence çok ama çok güzel şeyler düşünmüştür. Bir kere birini bu kadar etkilemiş olmak onun için "müthiş" bir bir duygu olmalı. Yani o ada çok tatmin olmuş olmalı... Aslında bu zaten tek taraflı olmamıştır. Çift taraflı bir şey bu.. ve çok güzel. Umarım hep böyle güzel şeyler hissedersiniz aranızda. Ah umarım ben de bir gün gelecekteki sevgilimle hissederim! :) - +1 yıl
umarim hissedersin cok icten diledim bak :) ama soyle bi durumumuz daha var benden 10 yas buyuk ve kultur farki var sonucta bi opusmede oluyodu loser demis olabilr diye dusundum onada donup ben aslinda bir suru erkekle opustumde diyemem dimi :))
- +1 yıl
Hayata bir kere geldiğimiz her seferinde unutuyoruz... Anın tadını yaşa...
Şu lafı duydun mu? => "Hayat dediğimiz şey, aldığımız nefeslerin toplamı değildir, nefesimizin kesildiği anların toplamıdır." - +1 yıl
lutfen bundan sonra butun sorularimi yakala gor hatta hepsine cevap ver :)) cok rahatlatici konusuyosun ya bi sen bi 'etmus' gerci o bazen gicik ediyo ama :) burcun ne merak ettim?
- +1 yıl
Çok teşekkürler.. Benim burcum İkizler!. Seninki nedir? :)
- +1 yıl
aslan .. anlasirim ben ikizlerle :)
nefisle alakalı en olmadık şeylere heycen duyar insan seninkide bu nefs diyorum
14 Yorumla- +1 yıl
anlamadim desem :)
- +1 yıl
nefs baglı olan ne onu anlamadim nefsin ne oldugunu biliyorum
- +1 yıl
Güneh desem seytan desem diyeceksin ki daha önced yapmıştım
diyeceksin kolay mantıkla söyle anlatıyım bazen bir şey ikram ederler yeriz bize çok tatlı gelir sonra aynısını alırız yeriz aynı tadı bulamayız gibisinden açlık duygusu sevk ve nefisin karışımı birde seytan 4 lemesi olmuşun
Gizli Üye(30-35)+1 yıldun de bana aynısı oldu kıpkırmızı oldum resmen tıtredım durdum bana da yuzunu yıkayalım dedı rezıl oldum:)
13 Yorumla- +1 yıl
benimki ote bi durumdu emin olabilirsin hasta sanardin gorsen hastaneye kaldirsaydi yeriydi cok feci rezil oldum yaaa
Cevap sahibi+1 yılyasandı sonuçta takma kafana:)
- +1 yıl
denemicemmmm ama zorrrr
+1 yılsevmiyorsan neden cikiyorsunki? ikinizede yazik degilmi
03 Yorumla- +1 yıl
cok hizli oldu bilmiyorum
- +1 yıl
umarim bir sure sonra seversin, ozaman dahada bir heycanli olur opusmeniz
- +1 yıl
o zaman kalpten giderim heralde :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
zenci opucugu mu neydi ? kariyerin de basarilar dilerim.
110 Yorumla- +1 yıl
Kariyer oylemi? Ne kadar sıgsınız siz yaa gercekten cok cok cok sıgsınız nefret ediyorum bu bakis acisindan iste turk erkeklerinin bu igrenc tavrindan dolayi asla bi daha turkiyeye donmicem..iste bu yuzden 20nizde evlenit sonra karinizi aldatırsınız her boka ac yetistiginizden abazalar
- +1 yıl
saka ? iyi ! bende beklerim ohio'ya daha guzel sakalarla benim saka kaldirma katsayim yuksektir ama pek saka gibi algilamadim bunu
- +1 yıl
Ayrica bu sacma zenci sakasi ne yaaa ? herkes sevgilin zencimi falan diyor zenci falan degil iskoc kokenli
- +1 yıl
neredeyse butun turk erkek arkadaslarim sevgilin zencimi dedi ve bana sitede bunu mesajla soranlar oldu dusunebiliyomusun?
- +1 yıl
italyanlara benzettim :)) cidden nerelisin?
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sürekli birileri ile öpüştüğün için , vicdanın ve karakterin savaş haline girmiş , son öpüşmeniz içinizdeki savaşı açığa çıkarmış .
Bünyenize ters gelecek şeyler için zorlamayın kendinizi .09 Yorumla- +1 yıl
Surekli birileriyle opusmek gibi durum yok ortada ben butun sevgililerimle opustum buda gayet normal bisey sevgi dokunarak operek aktirilir ben cok yakin erkek arkadaslarimida operim opusmesemde operim burda anormal ne var ? vicdanim neden rahatsiz olsun cidden anlamiyorum ben bu yorumlari ya
- +1 yıl
Vicdanim sorgulamaya ihtiyacim yok senin dusuncen oldugu icin sana sordum anlayamamissin
- +1 yıl
Biliyomusun ben su soze cok icten inanarim insan nasil bir karaktere sahipse olaylari oyle yorumlar abazaysan abaza gibi degerlendirirsin yani
- +1 yıl
turk filmi repliklerinde iyi degilimdir :) Gercekten kacmakmi? rahatca soyleyebilirimki eger onu o anda cinsel olarak istesedigimi fark etseydim buraya hiiiiiiiiiiic utanmadan yazardim cunku cinsellik konusmaktan asla utanmadim aslada utanmam cinsel duygularimi bastirmam bastiranlarin nasil patladigini biliyorum..benim onu cinsel olarak istedigimi dusunduysen soyleyebilirdin ben bunu asla kizmam cinsel istegin nesi anormal? VICDAN'dan bahsetmen olaya kendi ahlak acinla baktıgını gosteriyor
- +1 yıl
Evet yormayalim.. vicdan ve cok kisiyle opusme baglantisini kurabilmis bi kisinin yorumdan baska bisey cikmiyor
Boş bulunmuşsun .
Böyle bir şey hiç yaşamadım ne desem bilemedim.01 Yorumla- +1 yıl
biraz sinirlerimde bozuktu galiba
+1 yılAğzından mı öptün çocuğu ?
01 Yorumla- +1 yıl
opusmek baska nasil oluyor ?
- Cinsel Yaşam konusunda 371 cevap paylaştı.
+1 yılÇocukta heyecanlandımıyki acaba?
00 Yorumla
+1 yılvay be kıza bak kız demekten utandım
24 Yorumla- +1 yıl
anlayamadim ?
- +1 yıl
bu ne kardeşim önüne gelenle öpüşüyor musun sen ayıp masumluğun kalmamış
- +1 yıl
masumiyetde opusmemekle olmuyor canim ben ne el ele tutusmamis ama salsan alemle yatacak kizlar biliyorum hayatimda bir erkek taniyip sonra ona bagımlı bi caresiz kadin olacagıma boylesini tercih ederim
- +1 yıl
tercih meselesi doğru...
+1 yılAlla alla
00 Yorumla
+1 yılliseli detected
02 Yorumla- +1 yıl
pardon ? liseli ? sana gulemiyorum
- +1 yıl
Bir univ'ini birakmis digerine gecmis birisine soylenecek en iyi sey liseli olur du heralde komik
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne