Neden öpüşürken bu kadar heyecanlandım?

Bugün sevgilimle ilk kez öpüştük bugüne kadar onlarca erkekle öpüştüm çıktığım bütün erkeklerle.. ilkinde heyecanlamıştım normal olarak ama sonrasında bi daha hiç bi heyecan duymamıştım bugün çok ciddi söylüyorum hiç abartmadan tır tır titredim dışarıdan görülebilecek şekilde soğukta kalmış gibi boğuluyorum sandım nefesim kesildi hayatım boyunca hiç yaşamadığım bişeydi çok aşırı anormal hasta gibi titredim yaa resmen çocuk şok oldu Tarifte edemiyorum çok değişik bi histi bi yandan sanki acı çektim hasta gibi bi yandan ayrılmak istemedim çok güzel bi histe vardı çok ciddi söylüyorum onu sevmiyorum bile bunun 10 katı aşık olduğum insan öldü hatta çıkmamız gereksiz gibi bile hissediyorum çok boşum ona karşı hiç bir aşk heyecanı duymadım çok hızlı oldu herşey hiç birşey hissedemedim ona.. o çok güzel öpüştüğünden falanda değil tamam benden 10 yaş büyük 10 kat daha deneyimli olabilir ama normal bi öpüşmeydi kendimi kaybettim resmen hasta gibi bide çocuğun kolunu sıktım feci şekilde kıpkırmızı oldu ..sonra iyimisin falan dedi endişelendi öyle kötü oldumki gözlerim doldu ağlamamak için sıktım kendimi türkçe kendi kendime söylendim garibimde anlamıyor iyi misin deyip durdu bide salak demiştir içinden rezil oldum yaa hala üstümden atamıyorum psikolojim tuhaf oldu cidden çocuk bi daha beni öpmeye bile kalkmaz resmen .. Sizce böyle bişey niye oldu ne bu yaaa?
Neden öpüşürken bu kadar heyecanlandım?