Karşılıklı hoşlantı var ise bu durumlar önemli olurmu sizin için?
Cevabın nedir?
+1 yılAz önce bu konuyla alakalı olarak şöyle bir yorumda bulunmuştum
"Açıkçası benim için evli, nişanlı, dul, çıktığı varmış felan fark etmez. Bana her şekilde uyar."
Evet yaptığım yorumu ve düşüncemin arkasındayım. Bir çok kişiye bakıyorum ve yorumlarında, evliyle yapmam, nişanlı olursa başka, evli nişanlıyla yapmam... v.s.
İyi, güzel, hoş da Lafta söylenenle uygulama arası her nedense vasat bir konumda kalıyor. Etrafıma şöyle bir bakıyorum, etrafım derken yolda, otobüste, cafede, restoranda, çay bahçelerinde insanları gözlemliyorum ve bazen kulak misafiri oluyorum. Çıkardığım sonuç ise genelde evli, nişanlı kişilerle birliktelik görüyorum. Hepside klişeleşmiş laflarla sohbetler ediyorlar;
Ben senin yanında mutluyum eşimden ayrılacağım, ben seninle mutluyum bu nişanı zaten bozacağım...
Zaman, insanın karşısına ne ve nasıl bir şey çıkartacağı ve o şey karşınıza çıktığında kendinize ne kadar hakim olacağınız, yapmam etmem demekle olacak bir durum değildir. Okul yıllarından alışkanlık olsa gerek ki, lafta yapmam etmem ama uygulama da olay bambaşka ?
O yüzden diyorum ki yarın karşıma çıkacak birinin evli, nişanlı, dul yani kısacası ne durumda olduğundan daha çok. O kişiye karşı kendimizi ne kadar uzak tutabildiğimizdir, duygularımıza ne kadar karşı koyabileceğimizdir.
Bir çok kişi her ne kadar da karşısındakinin evli olduğunu bildiğinde hayır dese de, kimi içindeki duygulara yenik düşer ve kendisini o kişiye kaptırabilir.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
İki taraf da birbirini her ne kadar severse sevsin ilişki de sevgi bir yere kadar.Sevginin yetmediği yerde kültür, değerler ve yaşam tarzı (kaldı ki her ne kadar modernleşmeye çalışılsa da Türk kültürü) bir noktadan sonra çıkmaza sokabiliyor.
Çok yakın bir arkadaşım 4 yıl dul bir bayan ile birlikte oldu.Birbirlerini çok seviyorlardı, ilişkileri devam ederken farkındaydılar bir sonlarının olmadığını, sevgilerinin aşklarının her şeyin üstesinde geleceğini düşünüyorlardı fakat kaçınılmaz son oldu...00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAman neden önemli olsun?
evli bile olsa islam evliligin devamı veya bitisi hakkındaki son sözü erkege vermis
isterse karıyı bosar
tabı bu ıslamı secen ve bu yolda olanlar için, nefislerinin hosuna gitmeyeni kabullenmekte zorlanan sahıslar için degil
misal kocanız sızı bosanma ayrılma nıyetıyle baba evıne yollasa, bu bıle nıkahı batıl hale getırebılıyor
ama bılıyorum kı kadınların %99 u bunu bılmelerıne, artık o kendısıne haram olmus kocaya yıne gıder yıne onunla yatarlar kıskanclıklarından zına yaparlar neymıs evlılık masalıymıs
nıkahın batıl olmus sen ne evlılıgınden bahsedıyorsun ,kulaklarını tıkamakla olsa
ve bu kadar onursuz olabılen zına yapabılen kısıler evlılıgın kutsallıgından bahsedıyor00 Yorumla
Herhalde önemli.Böyle bi şey düşünen insan bile hastalıklıdır akıldan.En azından ben o kadar basit,kişiliksiz biri değilim.İyi ki de öyle değilim.Yanlış anlama sözlerim sana değil,düşünüp,yapanlara...
43 Yorumla
Soran+1 yılBencede haklısın ben öyle biri değilim bu soruyu sormamdaki amaç yapan çoğu kişiyi gördüm yani var öylesi
Soran+1 yılaynen zittir et :)
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
78Cevap
+1 yılÖncellikle KIMSE büyük konusmasin. Insallah basima gelmez, evli bir adama asik olsamda, yuvasini asla yikmasina izin vermem, ve sevgimi icime atarim. Dul ve Cocugu bir adamlada beraber olmak istemem. Hos bir iliskide bulunan, bu normal sevgilisi olan, sözlüsü, nisanlisi veya evli olan biriyse konusmam. Ama iste büyük konusmamak gerek, insallah öyle birsey olmaz. Tabikide bekarlarin tercihi bekardir, ama dul olsa heralde sorun görmem, cocugu olmadigi sürece.
00 Yorumlasevgilisi olmasına rağmen benle oluyorsa demek ki birlikte olduğu adam bir şeyleri eksik bırakmıştır ki bu da onun sorunu. o yüzden bunu önemsemezdim:)
hem gel dediğim de geliyor git dediğim de gidiyorsa banane ki sevgisi olmasından.
hem daha iyi böylesi, en azından sana aşığım sensiz yaşayamam triplerine girmez. eğlenmesine bakar.00 YorumlaBir ilişkide aranan şey sadece iki kişi arasında yaşanması gerektiğidir. Benim için benden öncesinin ne önemi olabilir ki? Eğer O'nu silip aklından atmadığını anlarsam ilişkimize üçüncü kişinin dahil olduğunu anlamış olurum ve soğurum zaten. Mesele mutlu olmaksa, karşıdan saygı ve bağlılığı görüyorsam mutlu olurum zaten.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. çok önemli.evli,nişanlı,sözlü,sevgilisi olan birisi ile asla olmaz.
ha gidip birisinin parasını çalmışsın ha birisinin sevgisini eşini çalmışsın aynı şey...52 YorumlaTabiki önemli, önceden böyle sorular bile sorulmazken toplumumuzda, aşkı memnu mantığıyla dejenerasyonun sonuçları olsa gerek. Ben yanlış örneklerinde vebal olduğu düşüncesindeyim. Keşke türk toplumu olarak bunların esamesi bile olmasaydı (gayrı meşru ilişkilerin).
10 Yorumla
+1 yılkesinlikle önemli..bir arkadasim evli birini seviyordu karsilikliydi hemde..ama hicbir sonuca varamadilar..ayrilmak zorunda kaldilar..o yüzden bekar olmali..ayrica yuva yikanin yuvasi olmaz..dul da ben kendim icin konusucak olursam, dul biriyle olmak istemem..ama senin icin böyle bir durum söz konusuysa, sen sorun yapmadigin müddetce neden olmasin..
00 Yorumlaaşık olmak, sevmek, hoşlanmak her zaman yeterli değildir. Karşınızdaki kişinin size her yönüyle hitap edebilmesi gerekir. şu görecek, bu kızacak, yasak kaçak işlerle ne kadar ileri gidebilir ki bir ilişki. evli yada dulsa eğer mutlaka sizin sorun yaşayacağınız üçüncü bir kişi girecektir araya . ama bekarsa bir problem olmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 990 cevap paylaştı.
+1 yılEvli veya nişanlı olması çok büyük bir sorun.Kesinlikle ne tanışmak isterim ne flört etmek .Dul veya bekar olmasında hiç bir sorun oldugunu düşünmüyorum.İnsanları dul diye vs gibi kavramlara sokup onları ön yargıyla karşılamıyorum.
00 Yorumla Aynı anda iki kişiyle birliktelik yaşama karşı cinse saygısızlık bence.evli biriyle flört etmek önce hemcinsimize ihanet sonra aşka sevgiye birlikteliğe... Ve hiçbir getirisi olmadığı gibi duygu, emek, zaman kaybı götürüsü çok.
00 Yorumla
+1 yılTabi ki önemli olur.. Flörtün bir sonraki adımına yani söz/nişan olayına geçemeyeceksem neden körü körüne devam edeyim ki..
Ben sözlü/nişanlı/evli hatta onu bırak ilişkisi olan biriyle bile çıkmam bile..
Ve doğru olan da budur..00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 394 cevap paylaştı. Dul ya da bekar olabilir benim için. Evli bir kadına yanaşmak ahlaksızlıktır. Kadın istese bile. Evli bir kadına yaklaşırken empati kurmak lazım. Ya benim karıma da yanaşan olursa diye.
10 YorumlaBugün seninle olan yarın diğeriyle olmaz mı?Hem sen o kadının kocası olsan karın seni aldatsa neler yapardın bir düşün.
12 Yorumla
Soran+1 yılben sadece sordum yanlış anlaşılmasın piyasa gizli ilişkilerle dolu burda hayır deyip yapanı da var.
- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar gerçekten ne istediğini bilemedikçe bu önemli olmayacak. Sonunda da kaçınılmaz mutsuzluklar ve yanlış temel üstüne kurularak yerle bir olmaya mahkum hayatlar olacak.
00 Yorumla en önemli yerdesin ... hoşlantı olmadan hiç bir duygu gelişmez . :) neticede bu hoşlantıyıda olumlu hoşlamak ilşikiyi sağlam yapar . herzaman hoşlaşın hoşlaşalım sevgi ile çoşalım :))
00 Yorumla
+1 yılBir hemcinsimin esini calmak olur bu.Allah bu tip bir durum yasatmasin.ve bunun cevabini sende biliyorsun.cok ekstrem bir kisiligin yoksa empati kurman yetecektir.
00 Yorumlaönemli olmaz olurmu karşıdaki kendi namusunu düşünmüyorsa insan kendi gururunu kendi kişiliğini sorgulaması lazım. yaptığım doğrumu başlasıyla evli bir insana? diye sormalı bence kendine
00 Yorumlaflört ettiğim birinin evli -bekar- dul- falan olması benim için önemli değil. zaten bu tür şeyleri çok sorun etmeyen bir yapıya sahibim. altı üstü flört sonuçta evlenmıyoruz hemen :) rahat olun
00 Yorumlaevliye bakılır mı be ne bu ahlaksızlık böyle.
ben berakım bekarlara bakarım nişanlı sözlülere de bakmam. allahtan korkarım ahlaksız biri değilim. kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına yapmam doğrusu da budur gerisi anormallliktir20 Yorumla
+1 yılEvli birisiyle flört edecek kadar düşük seviyeli birisi olduğumu sanmıyorum.
20 YorumlaYapanda kişiliksizdir yaptırmaya izin veren sevgili eşte tencere kapak misali şerefsiz şerefsizi bulur
00 Yorumla
+1 yılÇok iyi bir espri yapacaktım da bayanlar olduğu için vaz geçtim :D Evli bir bayanla takılırsan, eşi bir fark ederse yağlı kazığa oturtma ihtimali çok yüksek. Bu nedenle diğer opsiyonlar denenebilir.
00 Yorumla
+1 yılgerek yok mike :) nefes alsın yeter :):)
burdan abaza arkadaşlarıma selamlar12 Yorumla
+1 yılDul olması belki önemli olmaz ama evliyse kesinlikle konusmam bile . O kadar ucuz değilim ? diye düşünürdm
00 Yorumladul veya bekar zaten farketmez. Evli falansa yada biri dahi olsa empati yap. Sonra yine için rahatsa birşey demiyorum.
00 YorumlaNişanlı veya evli birisi ile flört etmek... Vicdan nasıl rahat olur ki?
10 Yorumladul değil ama evli olması aldatmaya girer ve hiç hoş değil
10 Yorumlahadi bekar ve dul u anladıkta evli ile nasıl flört edelir bunu kaldıracak miğde kimde var merak ediyorum
10 Yorumla
+1 yılevli biriyle flört mü olur. Sapıklıktır bu. Bugün başkasına yapan yarın kendinde bulur.
10 Yorumla
+1 yılDul ve bekar arasinda bir fark gormuyorum. Evli ise hic dusunmeyecegim bir konu. Dul ve bekar durumunda ise cocuk var mi yok mu bu biraz dusundurecek bir konu
00 Yorumlaherhalde be evli adamla ne işim var kuma mı alcak metres mi olcam töbe töbe
10 Yorumla
+1 yılAçıkçası benim için evli, nişanlı, dul, çıktığı varmış felan fark etmez.
Bana her şekilde uyar.03 Yorumla- +1 yıl
Uzman olduğum söylenemez ama bu tür ayrımları da yapmam. Bay yada bayan bir çok kişi lafta bu ayrımı yaptığını söylese de, gördüklerim karşısında bana pek inandırıcı gelmiyor.
Önemli elbette.Evli biriyle birlikte olmak büyük bir ahlaksızlıktır benim için.Evli birini baştan çıkartıp flört etmek ahlaksızlıktır.
10 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir bazen umursamam ama genel olarak başka bir erkeğe böyle bir kötülük yapılıyorsa ben o işin içinde olmam kardeşim.
00 Yorumla
+1 yılTabii ki de önemli. Evli bir adamla flört yaşamakta neymiş?
03 Yorumla
Soran+1 yılSana göre yanlış olabilir tartısmaya acık bir konu yapanı var yani
- +1 yıl
Evet bana göre yanlış ama bu durum biri için doğruysa o insan gururunu,serefini kaybetmis insandır benim gözümde.
Soran+1 yılHaklısın
+1 yılberaber olacağım hatun'a daha önce kimse dokunmamış olsun isterim
sanırım çok şey istiyorum..
bu yüzden ufaktan al yetiştir lafı doğru gibi :=)10 Yorumla
+1 yılbenim için önemli,çünkü ben uçkurunu düşünen biri değil.ciddi ilşkilerden yanayım..ama ileriye dönük hedefleri olmayan biri için medeni durum farketmez
00 Yorumla
+1 yılValla benim flört ettiklerim, hep evli veya dul oluyor. Neden mi dersiniz? Çünkü kızların nazları tripleri çekilmiyo bee. En iyisi evli veya dul kadınlar. Onlar hiç değilse senin kıymetini biliyo. Kölen oluyo kölen:-)
00 Yorumlatabikide önemli evli barklı adama işim olmaz dul hiç olmaz:)
05 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır ipek :D
Soran+1 yılanladım seni :D
önemli diyenlerden uymayanlarda vardır eminim :) evli bir bayan kuyruk sallasın çoğumuz geviş getire getire peşine düşeriz :)
10 Yorumlaevliyse ben yokum.. ama dulsa gerçekten seviyosam bi sıkıntı olmaz. ama öncelik bekarlar tabikide..
10 Yorumla
+1 yılşimdiki flörtler evlilik için olmuyor ki zaten onun için hiç önemi yok.
00 Yorumlatabi ki önemli.. bu sorulara önemsiz diyebilecek insanları görmek istemiyorum .. :/
00 YorumlaFlört ettiğim kişiyi kimseyle paylaşamam umarım açık bir cevap olmuştur
00 Yorumlatabiki cok önemlı dul neyse ama evli olmaması gerekıyor bence
00 Yorumlaönemli tabi evli biriyle asla flört etmem. onun adı ask degil baska birsey olur
00 Yorumla
+1 yılGüncelleme: Aldatılmayana hava hoş.Aldatılıp o acıyı çeksinler bakalım bir daha evliye nişanlıya bulaşıyorlar mı.
00 Yorumla
+1 yılewlı bı kadınla bılerek asla flort etmem...dul kadın ıse asla benden buyuk olmamalı.bekar ise kendıne guvenı tam olmalı...basıt bır kız olmamalı
00 Yorumladüzgün kadın yada erkek bunları düşünerek bi ilişkiye başlar.adam akıllı düşünebilen insanlardan bahsediyorum
00 Yorumlaeğer sadece FLÖRT se gizli kaldığı sürece bir erkek tarafından yani benim tarafımdan hiç bir önemi yok :)) dediğim gibi sadece FLÖRT ise
00 YorumlaKarşı taraf sorun etmiyorsa, hepsi olabilir. Onun dert etmediğini ben mi dert edineyim kendime.
00 YorumlaTabii Önemli Dul veya bekarla flört edebilirsin ama evli biriyle etmek...
00 YorumlaBırak evli olmasını, bırak ilişkide olmasını, unutamadığı birisi varsa bile ben o kıza yaklaşmam.
00 Yorumlaönemli tabiki evli adamla olup yuva yıkan olmak ıstemem asla
00 Yorumla
+1 yılsaçmalama bi git yaa. Ne demek evli biriyle flört eder misin? Sapık mısın arkadaş
00 Yorumlaolur evli ise uzak durmaya çlışırım..ama çok aşıksam sevgili olurum.
11 Yorumla- +1 yıl
aşk nelere kadir
evli biriyle flört edeceğim vakit düşünürüm birisi benim eşimle 'flört' etse ne olurdu diye
10 Yorumla
+1 yılbenim için olur evli felan çekemem yapamm öyle benim olmalıı
00 Yorumla
+1 yılFlört ettğim biri ile flört eiyorsam gerisi teferruat ;)
00 YorumlaÇALMA BAŞKASININ KAPISINI YOKSA GELİR BİR GÜN ÇALARLAR KAPINI
02 Yorumla- +1 yıl
Bilmiyorum farkindMisin ama dalga anlaminda yazd soru sacma diye anem hakkindada ceneni kapat
+1 yılönemli. evli insanla flört etmek gibi karaktersizlik örneği azdır
00 Yorumla- Devamını Gör (80)
Devamını Gör(125)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Flört ettiğiniz birinin evli, dul veya bekar olması önemli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne